- 5 Mart 2015
- 1.484
- 2.179
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.041
Bence abartmamış 30 kilo ne demek mrfkurem sen bence fazla mutevazisin canım alçak gönüllü arkadaşımBiraz daha sabredelim bernam
Güzel günler bizi bekliyor inşallah
Bugün çarşıda bi tanıdığı gördüm
Ayy tanıyamadım seni, ne yaptın kendine, genç kız gibi olmuşun dedi
Biraz abartmış olsada hoşuma gitmedi değil
Saçlarda boyanınca biraz hoş oldum sayılır
Ya çok sevindim ne heyecan ama dolabı yenilemek benimde dolabımda küçük bedenler beni bekliyor geçen zayıflama zamanından kalma üstüme olmaya başladılar ama biraz daha zaman var tabiBen geldimmmmm kızlar
Öğleden sonra mutfak için alışverişe çıktım
Bide çarşıya uğradım dedim
Kendime hem bişeyler almak istiyorum hemde beden belirsiz olunca bişey alamıyorum
Yinede bi siyah elbise aldım en azından bu sene giyerim 42 beden hemen hemen oldu arkası biraz zor kapanıyor ama 2-3 Kilo daha gittimi rahat kapanır
Bide tayta benzer pantolon aldım. Onlar zaten dar oluyor bi süre giyebilirim
Haftaya artık dolabımı boşaltıcam
Bol gelen, beğenmediğim ne varsa atacam
Vay iyimiş afiyetolsun canım165 gr. Karpuz, 30 gr. Peynir
Ya sen geri dön beril in yazdıklarını bidaha oku canım hani günde 5 msj hani menü bildirenler bunlarda sıkı yönetim de ona göreSıkıyönetimi boğaza yapıyoruz bebisim, sen olayı yanlış anlamîşsin
Ya ne mutlu sana emeğin karşılığını almak bu işte insanların övgüleriBiraz daha sabredelim bernam
Hopiciğim senin için buldum oku bak berilceeee neler demişkizlar okudugum kadariyla sporlar azalmis
hatta yapilmamis
simitler ucusmus
menulerde eksikler var
paylasim biraz keyfe bagli olmus bazi arkadaslarin mesajlarini profiline girip anca buldum
biraz gevsedikmi huuuuuuuuuuuuuu
yoksa zayiflamak yerine yan gel osman bir donum bostan mi olduk
hani yaza citir girme iddialarimiz
bilemiyorum ama sanirim bir sikiyonetim sart
yada ceza olarak en iyisi kemer sikma politikasi
kizlar kurallarda paylasim zorunlulugunu es gecemem bu konuda takintiliyim
bu zamana kadar birbirimizi idare ettik dogru ama su 5 mesaji es gecmeyelim ve kesinlikle menuleri
diger bir konuda 3 hafta kilo veremeyen diskalifiye ediliyor diye bir kural var onuda guncellestirmeyin bana
bahar geliyor
bahar geldi yaz geldi yaz gelecek derken bakin 5. ayi bitiriyoruz.Hepimiz bir duzene girip kh yabir son verelim
gercekten kurallari kati uygulamak istemiyorum zorla benim damarima basmayin ve zayiflamayin
bu hafta talkon harici guzel sonuclar gelmis hepnizi tebrik ederim talkonunda gecikmeli misafiriyle siskinligi gider insallah cumaya
offfffff cok konustum yine ama kisaca ben geldim ve muzeyyenlige donmeye karar verdim
oo çok mütevazilik iyi birsey degil mefkurem.ben görsem bende şaşırırdim herhalde.kadın doğru bir tepki vermişBiraz daha sabredelim bernam
Ya sen geri dön beril in yazdıklarını bidaha oku canım hani günde 5 msj hani menü bildirenler bunlarda sıkı yönetim de ona göre
Sağol canım da onlar takım kuralları zaten.Kabul edersek takima giriyoruz. Beril sadece hatırlatmis.arada hatırlatmak gerekHopiciğim senin için buldum oku bak berilceeee neler demiş
Mutlu pazarlar bayanlar
Yarın tartı günü unutmayın
Günaydın kızlar
Dün bütün gün koşuşturup durdum
Bugun Kızımın dogum günü var gelemem
Yarın tartıda buluşmak üzere Hoşçakalın
Sizlerede tekrar günaydınlarMutlu pazarlar herkese...
E bende hatırlattım işte canikom kimseyi göremeyinceoo çok mütevazilik iyi birsey degil mefkurem.ben görsem bende şaşırırdim herhalde.kadın doğru bir tepki vermiş
Sağol canım da onlar takım kuralları zaten.Kabul edersek takima giriyoruz. Beril sadece hatırlatmis.arada hatırlatmak gerek
Kolay gelsin canımGünaydın fıstıklaaaaaaarrr
Sevilim erkencisin tatlım sana özel günaydın
Kahvaltıya misafir gelecek akşamda gitmemiz gereken bi düğün var bugün fazla gelemem fırsat oldukça bakarım
Ay hiç unutulur mu artıdan sonra sınav günümMutlu pazarlar bayanlar
Yarın tartı günü unutmayın
Sağol cnmKolay gelsin canım
Iyi eğlenceler kuzucuğunlaGünaydın kızlar
Dün bütün gün koşuşturup durdum
Bugun Kızımın dogum günü var gelemem
Yarın tartıda buluşmak üzere Hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?