- 3 Şubat 2015
- 1.563
- 1.686
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.061
Sanada iyi eğlenceler canım bende şimdi geldim kendime M beden harika bi elbise aldım çok mutluyumSağol cnm
Bugünde herkes çok meşgul heralde, bende şimdi düğün için hazırlanmaya başlıcam
Sen nerdesin kız bende bi eksik var kim diyorum Minozcum nasılsınKızlar kimin sınavı var ne sınavı Rabbim yardımcınız olsun
bitti çok şükürrr.. Bugünde güzel attımBugün sınavda olanlar hadi bi gayret canlarim. Allah yardımcınız olsun.nasıl geçti yazın bekliyorum
happy birthdayy minik kızınaa.. Şansı bahtı açık olsun, mussmutlu sağlıklı bir ömrü olsunGünaydın kızlar
Dün bütün gün koşuşturup durdum
Bugun Kızımın dogum günü var gelemem
Yarın tartıda buluşmak üzere Hoşçakalın
çok şükür atlattık geçti :)Sizlerede tekrar günaydınlar
Berillll iyi eğlenceler güzelim bekliyoz haberlerini
Berna bak ben unuttum tartı uyarısı yapmayı
Kızlar bugünün pazar olduğunu unutup pazartesiyi hatırlayalım
Sınavdaki kızlar hadi bi gayret, atlatın şu günü
iyi eğlencelerrrSağol cnm
Bugünde herkes çok meşgul heralde, bende şimdi düğün için hazırlanmaya başlıcam
Açıköğretim sınavlarımız vardı da bugün geçti bitti çok şükürKızlar kimin sınavı var ne sınavı Rabbim yardımcınız olsun
Ohh ne güzelmişş güle güle giyySanada iyi eğlenceler canım bende şimdi geldim kendime M beden harika bi elbise aldım çok mutluyum
ailecek hastaydık yatıyorduk ondan hiç uğrayamadım iyiyim canım sen nasılsın :)Sen nerdesin kız bende bi eksik var kim diyorum Minozcum nasılsın
bitmiş geçmiş ne güzel, hayırlısıyla sonuçlar gelsin ozamanAçıköğretim sınavlarımız vardı da bugün geçti bitti çok şükür
Sevindim geçmiş olsunAçıköğretim sınavlarımız vardı da bugün geçti bitti çok şükür
Sağol canım zevkle giycem inankiOhh ne güzelmişş güle güle giyy
Ben iyiyim şükür çok geçmiş olsun grip mi oldunuz şimdi nasılsınailecek hastaydık yatıyorduk ondan hiç uğrayamadım iyiyim canım sen nasılsın :)
oo yarın büyük gün deseneAy hiç unutulur mu artıdan sonra sınav günüm
minoz hoşgeldin.Neredesin diyecektim hasta olduğunuzu okudum.cok geçmiş olsun canım..Kızlar kimin sınavı var ne sınavı Rabbim yardımcınız olsun
grip olduk evet, annem hala hasta ben iyiyim şükür kardeşlerimde ayaklandılar. Sağol canım benimBen iyiyim şükür çok geçmiş olsun grip mi oldunuz şimdi nasılsın
Senin adına çok sevindim canım şükürler olsun emeğin boşa çıkmadı :)Selam kızlarrrrr sinavlar bitti oturdum tv keyfindeyim gecemi gündüzümu birbirine katmama değdi şükürler olsun allahtan kötü bir şey çıkmazsa kesin mezunummmmm :))
Nasıl rahatladim anlatamam..
Denizcim vok sevindim sende Kurtulmuşsun inşallah. ..
Takyoncum iui haberlerini bekliyoruz inşallah canım. .
hoşbuldum sağol hemşerim :)oo yarın büyük gün desene
minoz hoşgeldin.Neredesin diyecektim hasta olduğunuzu okudum.cok geçmiş olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?