Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün sınavda olanlar hadi bi gayret canlarim. Allah yardımcınız olsun.nasıl geçti yazın bekliyorum
bitti çok şükürrr.. Bugünde güzel attım ama ilk sınavlarım yüksekti geçerim herhalde :)

Günaydın kızlar
Dün bütün gün koşuşturup durdum
Bugun Kızımın dogum günü var gelemem
Yarın tartıda buluşmak üzere Hoşçakalın
happy birthdayy minik kızınaa.. Şansı bahtı açık olsun, mussmutlu sağlıklı bir ömrü olsun

çok şükür atlattık geçti :)

Sağol cnm

Bugünde herkes çok meşgul heralde, bende şimdi düğün için hazırlanmaya başlıcam
iyi eğlencelerrr

Hemen yediklerimi yazayım, dünkü menümü tam yaptım hiçç ekstram olmadı, çok mutlu oldum,
Bugün sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir

Ara 2 bisküvi

Öğlen (bu saate kaldı)
1/4 simit
Peynir, domates salatalık

Akşam
Izgara köfte
Çoban salata
Patlıcan ezme

Su : çok az oldu, bütüünn gün dışarda olunca çok su içemedim.
Ben su içince 15 dk sonra tuvalete gitmem gerekiyor, sınavda altıma etmiyim diye içmedim su

Özledim sizleri kızlar en kısa zamanda gelicem arada gelip yazdıklarınızı bakıyorum öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın bu arada yeni foto ekliyorum daha tartılmadım yedikleri dikkat ediyorum sporumuda aksatmiyorum işte şimdiki halim

Eklentiler

• image-e5b8e9637bd30efb37d9d141357e24ecca525cdb320e040bba532dcc749ac2ee-V-1.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 90
Selam kızlarrrrr sinavlar bitti oturdum tv keyfindeyim gecemi gündüzümu birbirine katmama değdi şükürler olsun allahtan kötü bir şey çıkmazsa kesin mezunummmmm :))
Nasıl rahatladim anlatamam..
Denizcim vok sevindim sende Kurtulmuşsun inşallah. ..
Takyoncum iui haberlerini bekliyoruz inşallah canım. .

Minozcum çok geçmiş olsun canim
Gizencim hoşgeldin tekrardan aramıza
Berilcim allah hayırlı yaslar versin kuzuna.. ama bilesin ki menu bekliyoruz özellikle özel günlerde

Senin adına çok sevindim canım şükürler olsun emeğin boşa çıkmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…