- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.081
Geçmiş olsun canım.üzerinden nasıl büyük yuk kalkmıştır tahmin ediyorum. Allah başka dert sıkıntı vermesin, en kötü derdin bu olsun inşallahSelam kızlarrrrr sinavlar bitti oturdum tv keyfindeyim gecemi gündüzümu birbirine katmama değdi şükürler olsun allahtan kötü bir şey çıkmazsa kesin mezunummmmm :))
Nasıl rahatladim anlatamam..
Denizcim vok sevindim sende Kurtulmuşsun inşallah. ..
Takyoncum iui haberlerini bekliyoruz inşallah canım. .
Çok sevindim canım 2 mezuniyet birden çok tebrik ederimSelam kızlarrrrr sinavlar bitti oturdum tv keyfindeyim gecemi gündüzümu birbirine katmama değdi şükürler olsun allahtan kötü bir şey çıkmazsa kesin mezunummmmm :))
Biz herkese sınavda başarılar diledik ama ozlemiko yu unuttuk ya!Selam bebekler canım çıkmış bir şekilde yazıp uyuyorum geçmişi yarın okurum
Menüm
Sabah
Bir dilim ekmek, peynir, zeytin
Öğle tavuk sote
Akşam cacık
Su iki litre
Öpüldünüz iyi geceler
Gule gule gunlerde giy canim eminim cok yakismistirSanada iyi eğlenceler canım bende şimdi geldim kendime M beden harika bi elbise aldım çok mutluyum
Valla ozledik canim kendine iyi bakÖzledim sizleri kızlar en kısa zamanda gelicem arada gelip yazdıklarınızı bakıyorum öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın bu arada yeni foto ekliyorum daha tartılmadım yedikleri dikkat ediyorum sporumuda aksatmiyorum işte şimdiki halim
Gecmis olsun canim artik kafan rahatlamistirSelam kızlarrrrr sinavlar bitti oturdum tv keyfindeyim gecemi gündüzümu birbirine katmama değdi şükürler olsun allahtan kötü bir şey çıkmazsa kesin mezunummmmm :))
AynenTakitoo Nerdesin??insan gelir iki dakika yazardı sınavım söyle geçti diye.merak ediyos burda cık cık cık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?