Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım.üzerinden nasıl büyük yuk kalkmıştır tahmin ediyorum. Allah başka dert sıkıntı vermesin, en kötü derdin bu olsun inşallah

Hoppidicik Minoz sağolun kızlar. . Allah her zaman emeklerimizin karşılığını almamizi nasip etsin. . Çok güzel bir duygu. . Hoppidicik canim aminnnn diyorum dilegine canım cumlemizin derdi en fazla böyle olsun inşallah. .
Ben haala hayalde gibiyim gerçekten kurtuldum mu diom eşime :)
Yarın sabah yürüyüş yapıp bacaklarıma kutlama yaptıracam.. oturmaktan agridilar resmen. . :))

Çok sevindim canım 2 mezuniyet birden çok tebrik ederim

merhaba kizlar..bugun sabah kizin kresinin kahvaltisina gittik sonra park falan.eve gelincede hatunla ve kucuk beyle ugras anca girebildim..
menumu yaziyorum
sabah
acik bufe kahvalti olnca ne yedigimi bilmiyorum
aksam
pirasa corbasi bir kase
3 tane mucveyarim dilim ekmek
ara
3 erik
1 kayisi
1 yeni dunya
2 kiraz

Selam bebekler canım çıkmış bir şekilde yazıp uyuyorum geçmişi yarın okurum
Menüm
Sabah
Bir dilim ekmek, peynir, zeytin
Öğle tavuk sote
Akşam cacık
Su iki litre

Öpüldünüz iyi geceler
Biz herkese sınavda başarılar diledik ama ozlemiko yu unuttuk ya!gerçekten utandım şimdi

Sanada geçmiş olsun canım.yarın yatıp dinlen diyecemde diyemiyorum maalesefallah kolaylık versin

Son düzenleyen: Moderatör:
Takitoo Nerdesin??insan gelir iki dakika yazardı sınavım söyle geçti diye.merak ediyos burda cık cık cık

Bi bakayım dedim burası Teksas gibi kimse gelmemiş bu saatten sonra da kimse gelmez heralde iyi geceler tatlı rüyalar bol eksiler

Valla ozledik canim kendine iyi bak

Gecmis olsun canim artik kafan rahatlamistir

Herkese iyi geceler

İşe gideceğim için düğünden erken kalktık. Başım Man kafa gibi oldu müziğin sesi çok yüksekti.
Sessizlik ne güzel bişeymiş
İlk defa yemek saatim geçe kaldı 8 de yedim
Fazla yemedim ama yarınki tartıya etkisi olurmu bilmiyorum
Perşembeden beri hiç tartılmadım ne durumdayım bilmiyorum
İnş.sabah unutmam tartılmayı, yarın kahvaltıya davetliyiz.

Beste deniz Gülsüm geçmiş olsun kızlar. İnşallah sonuçlar dilediğiniz gibi olur

Minozz geçmiş olsun tatlım. Hadi biran önce iyileşde işimize bakalım artık

Gizem hoşgeldin cnm. Sende yarın Kilo bildirimi yaparsan ne durumdasın öğrenmiş oluruz

Matilda yeni elbisenin güle güle giy tatlım
İlerde daha Nice ciciler alıcaz inşallah

İyi uykular tatlı rüyalar

kızlar günaydın

takyonum, bestem, özlemim ve daha varsa sınava giren bütün arkadaşlarım geçmiş olsun hepinize, inşallah başarılı sonuçlar alırsınız
matildam cicler alınmış hayırlı olsun, güzel günlerde giyinmeyi nasip etsin Allah :)
minozum kuzum geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…