Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hava değişim oldu hepimize desene :)
ohhhh ohhhhhhh iyi yapmışsın ablacım, unutup gidiyoruz ama onların da bizim kadar ilgiye ihtiyaçları var
ne tepki verdi merak ettim

Gülsüm artık sınavda geçti biraz kendine yemek yap annem hep kuru kuru bişeyler yiyon
hiç canım istemiyor mefkuş abla ya dün kızımın gösterisi vardı okula gittim öyle olunca molamı kullanamadım ordada bunları buldum yiyecek :) bugünde yemeğim yok öğlene bakalım napacam :))

estağfurullah kuzum asıl ben gündemi epey meşgul ettim bugün
burada hepimiz birbirimiz için varız, nasıl diyette destek hayatın geri kalanında da destek olmaya çalışırız tabii ki
evet benciilik çok fazla benimki de aksine hem çalışmamı ister hem evi derlememi toplamamı hem kızımla ilgilenmemi hem kendisine güleryüz göstermemi, akşam yatağa girerken böyle oluyorum o yüzden
ailenle iyisin şimdi ama di mi?

minozcum pko mu var sende ?

canım çok üzüldüm, Allah şifasını versin
Allah yardımcınız olsun

Cümleten Günaydın Hatunlar
Dün geceyi hastanede geçirdik kayınpederim kötüleşti akciğerleri su toplamış belinden aşağısı tutmuyor tansiyon kalp şeker karaciğer herşey bi anda kötüleşmiş gece kalbi durdu makinaya bağladılar hayati tehlikesi devam ediyor her an herşey olabilir hazırlıklı olun dedi doktorlar herkes perişan bir halde çok iyi bir insan kayınpederim baba gibi baba hepimize Rabbim acı çektirmesin geçişini kolaylaştırsın ben işe geldim ama gözüm telefonda Rabbim yardımcısı olsun çok seviyorum kayınpederimi
Bu aralar herkes,n üzerinde bi kara bulut dolanıyorya hadi hayırlısı Rabbim beterinden saklasın

kuzum çok geçmiş olsun
diğer konular için bişe diyemem ama hamilelik konusunda herkese verdiğim örneği vereceğim sana da
halam senelerce doktor doktor gezmiş çocuğu olsun diye ama olmuyormuş en son gittiği doktor boşuna uğraşma ne tüp ne başka bişe işe yaramaz sen hamile kalamazsın demiş yumurtaları mı çalışmıyormuş az mı çalışıyormuş bi sıkıntı varmış bu doktora gittikten bikaç ay sonra kuzenime hamile kalmış doğum yaptıktan sonra da doktoru demiş ki şimdi iste hemen hamile kalırsın yumurtaların o kadar iyi durumda
daha gençsin bakalım ne tedaviler çıkacak belki uğraşmana bile gerek kalmayacak

ahhhh ben canımm yaa
Allah başta kayınpederinin sonrasında hepinizin yardımcısı olsun, Allah acil şifasını versin
neler oluyor bize yine de Allah beterinden korusun ama kara bulutlar dolanıyor etrafımızda cidden, hayırdır inşallah

Allah razı olsun canım Rabbim tüm hastalarımıza Şafi ismi ile şifa nasip etsin acılarını dindirsin...

Canım çok çok geçmiş olsun. Kimse ilk başka kabullenmek istemez ama sende bilirsin ki sizin vereceğiniz destek çok önemli eltin için. Allah beterlerinden sakınsın onu siz ve tüm sevenlerine bağışlasın

Tatlım senin ne kadar güçlü bir kadın olduğun ortada zaten hayat seni başka acılarla sınamasın

ya ben ikidir niye karistiriyorum ozlemle denizi yaslilik tabiki.........
Ayyyy bende Derya deniz gibi kadınım ondan karıştırıyosun :)))

Canım çok geçmiş olsun güzel haberleri gelir inşallah

ay ne güzel olmuş öyle ya çok sevindim, olur olur ben takılıyorum o olaya zaten

Acısız olsun ne olacaksa ne diyim kuzum Rabbim onunda sizinde yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…