- 3 Şubat 2015
- 1.563
- 1.686
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.301
haklısın abla ben bukadarını dert sanıyorum..sevgili @minozz a
ah minisim ah keske her dert bu kadar bait olsa, inanki hic derdin yok aslinda senin.bu konuda yeterince ahkam kesecek kadar tecrubem var canim.
bir kere sebebi ogrendigine gore harekete gecebilirsin nasilmi.killabman azalmasada simdi erkekler bile bebek gotu gibi bir surata kavusabiliyor epilasyonla yani sende 6-7 seansta killanmadan kurtulursun fiyatlarda gayet makul canim.
gelelim memiklere evlendiginde gidersin yaptirirsin alt tarafi 2 gun aci cekersin ama cillop gibi gonlune gore yaptirirsin.buda bitti gitti gelsin dantelli seksi camasirlar..........
gelelim cocuk meselesine inanki bana tip her gecen gun o kadar gelisiyorki aklin hayalin durur.nerdeyse tasi bile gebe birakacak bir teknoloji var.omrumun 17 yilini tup bebek merkezlerinde sayisiz denemeyle gecirdim.bazisi oldu dustu bazisida bana meleklerim olarak geri bahsedildi.gecenlerde burda haberlerde cikti netten bak istersen 65 yasinda 4 uz doguran var sana diyecegim yumurta varsa bebek hep var ha dogal dollenir ha disarda onemli olan senin yumurtan olmasi.belkide ilaclarla hersey degisir hic ummadigin anda annelikle sereflendirilirsin.kiz ben dogurdumsa herkez dogurur.takma kafana hacerim balim.........
canım bu durumda diyebileceğim tek şey allah acılarını dindirsin, Şafii ismiyle muamele etsin insallah..Hepinizede sabır kuvvet versin.kayınpederler her zaman kv den daha çok sevilir.bende kv den çok kayınpeder severim..Cümleten Günaydın Hatunlar
Dün geceyi hastanede geçirdik kayınpederim kötüleşti akciğerleri su toplamış belinden aşağısı tutmuyor tansiyon kalp şeker karaciğer herşey bi anda kötüleşmiş gece kalbi durdu makinaya bağladılar hayati tehlikesi devam ediyor her an herşey olabilir hazırlıklı olun dedi doktorlar herkes perişan bir halde çok iyi bir insan kayınpederim baba gibi baba hepimize Rabbim acı çektirmesin geçişini kolaylaştırsın ben işe geldim ama gözüm telefonda Rabbim yardımcısı olsun çok seviyorum kayınpederimi
Bu aralar herkes,n üzerinde bi kara bulut dolanıyorya hadi hayırlısı Rabbim beterinden saklasın
Kızlar ben bugun babanemin onyüzbin yıldan beri temizlenmeyen evine temizliğe gidiyorum.dönemezsem hakkınızı helal edin
Kızlar ben bugun babanemin onyüzbin yıldan beri temizlenmeyen evine temizliğe gidiyorum.dönemezsem hakkınızı helal edin
aynen ya anneye kalıyor tüm sıkıntı..biz de bi aynı davranabilsek babamız bu kadar yüz vermese ahhhhhhazoscum çocuk gelişiminde ebeveynlerin ortak kararlar verip aynı şekilde davranmaları gerekiyor ben mesela içim giderdi kızım ağlarken gider diğer odada ben de ağlardım eşim çok katıydı bu konuda kızım 4 yaşına gelene kadar ona sıkı yönetim uyguladı 4 yaşından sonra aklı ermeye başlayınca sıkı yönetim sona erdi tüm sevgisini göstermeye başaldı şimdi ben kızarsam oda bana kızar çocuğa kızma diye ama zamanında alacağı huyları aldığı için sıkıntı olmuyor çok şükür.görümcemin eşide öyle malesef baba eve gelince çocuk 180 derece değişiyor burda olan anneye oluyor tabi baba oyununu oynayıp hevesini alıp çekiliyor kenara sonrasında anne çekiyor tüm sıkıntıyı...
yaa ben kaç beden olduğumu bile bilmez durumdayım su ann..geçen tişört falan aldım pantolon da alayım bi tane dedim ama hangi bedeni deneyeceğimi bilemedim=))))kız da durmadı denemedim bile=) su an bi tane kotum var o da hafif lastikli gibi sert değil bacakları iyi gibi ama belimden asağı iniyor sürekli cekme modundayım..acaba kaç bedenimm yaaaaaa..etiketinde de silinmiş..kotta 26 olmadığımı biliyorum çünkü giremiyorum hahahahha...30 falanım heraldeKızlar konu değiştiriyommm
Şu anda üstümde 40 beden bi pantolon var
Buranın bedenleri ordakilerden daha geniş kesim ondan heralde
Ama olsun bu demektirki 38 bedeni ben sizden önce giyecem
Tabi bu sözüm hala büyük beden giyenlere
36 ya girmeye çalışanlara değil
canım geçmiş olsun....doğal yolla kalamayabilirsin demiş yani kalabilirsin..ayrıca tedaviyle herkes kalıyor canını sıkacak bişey yokk stres yapmaKızlarr Bursaya dr.la görüşmeye gidecektim ya gittim yarım saat önce döndük..
Adet düzensizliği, kıllanma, göğsümün büyüklüğü vs. hepsinin sebebi bulundu. Yumurtlama bozukluğu varmış. 5-6 yıl ilaç kullanıcam duruma göre sürekli kullanmam gerekebilirmiş. Tedavisi yok şansımızı deneyelim, ilaçlarla en azından adetlerin düzgün gider kıllanman geçmez ama hafifler dedi. İlerde gebelikte bi sıkıntı olacakmı dedim. Doğal yollarla hamile kalamayailirsin 6-7 aylık bi tedaviyle kalırsın dedi. İçim kısmende olsa rahat
canım çok geçmiş olsunnCanim cok geçmiş olsun. ..
İlk defa birine söyleyebiliyirum suan an bunu
3 gün önce 25 yaşında olan elyimin rahim Kanseri olduğunu öğrendim. . İçim cok aciyo cok üzülüyorum. . Ilk günler benim için o yüzden böyleyim. . Yoksa allahtan gelene yapacak bideyimiz yok biliyoz elhamdulullah..
Ben bugün azda olsa kabullendim heraldeki buraya yazabildim.. diemiom kimseye. . Kalbim kabul etmiyo sanki.. kardes gibiyiz çünkü
Yani hersey bizim için canim.. dermansiz dert vermesin rabbimm
En güzel örnekte biricik melegimiz berilcemiz bu konuda. . Onun ne baktığını girebiliriz nede gördüğünü görebiliriz yasayan anlar herseyi de..
Yaşamak cok başka herseyi. .
O yüzden allah snada yardım etsin ama derdin dermansiz dert değil ya hani.. akkina bile getirme sadece geleni yasa. .
Şükürler olsun ki kanser bile artık tedavi edilebiliyor. .
ayy çok geçmiş olsun..bu ne ya hepimizin bi yakınana bişeyler oluyor..resmen kara bulut offfffffCümleten Günaydın Hatunlar
Dün geceyi hastanede geçirdik kayınpederim kötüleşti akciğerleri su toplamış belinden aşağısı tutmuyor tansiyon kalp şeker karaciğer herşey bi anda kötüleşmiş gece kalbi durdu makinaya bağladılar hayati tehlikesi devam ediyor her an herşey olabilir hazırlıklı olun dedi doktorlar herkes perişan bir halde çok iyi bir insan kayınpederim baba gibi baba hepimize Rabbim acı çektirmesin geçişini kolaylaştırsın ben işe geldim ama gözüm telefonda Rabbim yardımcısı olsun çok seviyorum kayınpederimi
Bu aralar herkes,n üzerinde bi kara bulut dolanıyorya hadi hayırlısı Rabbim beterinden saklasın
hahaha onyüzbin yıl=)))))))işin çok o zaman kolay gele=)Kızlar ben bugun babanemin onyüzbin yıldan beri temizlenmeyen evine temizliğe gidiyorum.dönemezsem hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?