Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haklısın abla ben bukadarını dert sanıyorum..
bebek götü ay abla ya.
Sen nasıl bi hatunsun aşmadığın dert kalmamış maşşallah ablam ya Rabbim başka dert vermesin ne diyim.

canım bu durumda diyebileceğim tek şey allah acılarını dindirsin, Şafii ismiyle muamele etsin insallah..Hepinizede sabır kuvvet versin.kayınpederler her zaman kv den daha çok sevilir.bende kv den çok kayınpeder severim..

Takyoncum allah şifa versin canım. Iyi insan olunca hiç dayanılmiyo.. sevdiklerimizin başına hiç bir şey gelmesin istiyoruz ama elbette öyle bir sey imkansız. Allah size sabir versin canim.

Kizlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. .

Minoz dediğin doğru. Banada cok tuhaf geldi. Hicte duymadim ben bu yöntemi. Beril duymuştur muhakkak. Ama dr deyince yyaptırmak zorunda kaldı sanırım. Cok içini bilemiom. Grsmuyirduk bi kac aydır. Ayri şehirlerdeyiz zaten. . Allahim bütün hastalarımıza şifalar versin acılarını dindirsin rabbim mübarek aylarin hürmetine.. can tatli.. bide evladi olan annelerin hastalığı dahada zor geliyor bizlere

Kızlar ben bugun babanemin onyüzbin yıldan beri temizlenmeyen evine temizliğe gidiyorum.dönemezsem hakkınızı helal edin

Hahhayyy :)) allah kolaylıklar versin canim.. sebebini kat kat al inşallah bak ne güzel günlerdeyiz hem

Sebebini degil sevabini kat kat al hoppidicim :)))) telin suçu bilion :)

Kızlar ben bugun babanemin onyüzbin yıldan beri temizlenmeyen evine temizliğe gidiyorum.dönemezsem hakkınızı helal edin

Hem şimdi aklıma geldi. .. sen ne baliklar ne yoğurtlar atlatmis hatunsun.. iki toz 4 cam koltuk mu alacak canını. ..:)))))) hadi pehlivan güveniyoz bix sana :))))

Ayyy kızlar esas haberi vermedim ben size.. artılarim iyice çoğaldı dün aksamki makarna beni kötü vurdu. .
Ya napıyım ben hiç makarna yemeyim mi. Bir tabak vardı aşağı yukarı. Napiyim yada ömrüm boyunca iki catal mi yeyim. .
Kiloyu kirumaya çalışmanın diyetten hiç bir farki yok mu ??

Ben en son 3 ay önce yemistim makarna. Hemde kepekli ydi aksamki.

Vücudumuzu nasıl alistiracagiz nasıl sabitleyecegiz kilomuza..
Akil fikir verin valla morwlim bozuldu. . Detoks günü ilan ettim bugünü kendime. . Ahanda menüm gelsin

Sabah bir kase yoğurt içine yulaf ezmesi ve kepegi yarım armut 5 kuru üzüm

Ogle ve aksam sadece salatalık yiyecem.

aynen ya anneye kalıyor tüm sıkıntı..biz de bi aynı davranabilsek babamız bu kadar yüz vermese ahhhhh

merhaba kızlar..dün giremedim yaaa.önce alışverise gittik sonra yemek falan akşam kızla oyun oyna..oğlanın ağlama krizi vs...kafamın içinde davul zurna çalıyor resmen..oğlan da 4 te uyudu allahımmm bayılcam resmenn..çok yoruluyorum hem bedenim ama ruhum daha fazla=(

yaa ben kaç beden olduğumu bile bilmez durumdayım su ann..geçen tişört falan aldım pantolon da alayım bi tane dedim ama hangi bedeni deneyeceğimi bilemedim=))))kız da durmadı denemedim bile=) su an bi tane kotum var o da hafif lastikli gibi sert değil bacakları iyi gibi ama belimden asağı iniyor sürekli cekme modundayım..acaba kaç bedenimm yaaaaaa..etiketinde de silinmiş..kotta 26 olmadığımı biliyorum çünkü giremiyorum hahahahha...30 falanım heralde

canım geçmiş olsun....doğal yolla kalamayabilirsin demiş yani kalabilirsin..ayrıca tedaviyle herkes kalıyor canını sıkacak bişey yokk stres yapma

canım çok geçmiş olsunn(

ayy çok geçmiş olsun..bu ne ya hepimizin bi yakınana bişeyler oluyor..resmen kara bulut offfffff

şimdi size bir soru telefona bi uygulama indirdim seven diye 7 dakikalık spor pek hışuma gitti zaman açısından ne diyorsunuz vaktimi almaz yapabilirm diye düşünüyorum

Spor salonlarında saatlerce uyguladığınız çalışmalara eşdeğer olan ayrıca çok fazla zamanınızı almayan bu egzersiz program ile yaza düzgün bir vücut ve fazla kilolarınızdan kurtulmuş olacaksınız. Yapmanız gereken günlük zamanınızın 7 dakikasını bu egzersiz hareketlerini uygulama ile yapmış olduğunuz çalışmanın faydalarını kısa sürede göstermiş olacak.

Hazırlamış olduğumuz 12 egzersiz hareketi uygulaması çok kolay tabi sizin yapmanız gereken hareket çok fazla dinlenmeden sık tekrar ile hızlı bir çalışma antrenmanı uygulamanız. Bu hareketleri her birine 30 saniye ayırmanız ve aralarda en fazla 10 saniye dinlenmenizi ve bu hareketler arasında sürelerin kısalmasının egzersiz faydasını ve yağ oranın yakıldığının belirtisini göstermektedir

böyle diyor..2013 te mi hazırlanmiş uzun süre spor yapmaya esdeğermiş?

yapan var mı bunu gerçi yyapan yoksa da ben bunu yapicam daha fazlasını yapamam çünkü iki çocukla ama yapan var ve iyi derse pek hoşuma giderrr

evett su an yapmış bulunuyorum.yemin ediyorum öldümmmm..hamilelikten sonra ilk bu acayip hamlamış kaslarım yalnız iki hareketi pek yapamadım şınav hareketi vardı kollarım öyle güçsüzlesmiş kii tam yapamadım yalandan oldu o iki hareket ama anormal yorucuuuuu 7 dakika diyip geçmeyinn..deneyin mutlaka
valla totomdan bile ter akıyor su ann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…