Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar bi de bişey soracağım ben korse alıcam hani mayo gibi olanlardan ama göğüs kısmı acık olanlardan emzirebileyim dişarda diye..acaba kaç beden almam lazım? internetten sipariş vereceğim de..boyum 164 kilo da su an 64 küsürlerde

Kızlar selam dün kan vermiştim ya hemşire kolum güzel bi deldi akşam bi ağrı bi şişlik bide morardı tabi tansiyonum düştü yattım kaldım şimdi iyiyim şükür sabah sağlık ocağına gittim krem verdi ama kolum kalkmıyor neyse geçmişi okudum ama alıntılayamadım
Minozcum geçmiş olsun tıp çok iyi bu konuda bende de adet düzensizliği vardı tedavi gördüm hamileyken bile ilaç kullandım bu konuda çare çok üzme kendini üstelik çok ta gençsin tatlım
bestecim çok üzüldüm umarım tez zamanda atlatır allah şifa versin
takyoncum bende kb mı çok severim allah çektirmesin canım şifa versin çok geçmiş olsun

Bi bakayım şuna merak ettim

Canim zor bir kaç senenin içindesin. Benimkilerin arasında 22 ay var.. neler çektim. . Ailem ankarada ben bursada. Esimin ailesinden fayda kimseye gelmez.. aman aman birini kollarimda sallardim birini ayagimda aynı anda.. yasim küçücüktu. Esimden tek fayda yoktu. Sonradan karı kıymeti bilenlerdendir kendisi :)
Allahim derdim bir gun on dk bi yalnız basima markete bakkala gidebilir miyim derdim. . Lavobada bile Afedersin asla uzun kalamazdim ikiye bolerdim hep..
Ama şimdi biri 15 diğeri 13 yaşında. . Bekar kiz gibi her yere gidiyorum istedihimi yapıyorum ayak bağım yok.. allahima şükür o yönden cok rahatim. Yasitlarimin hep bebeği var..

Demek istediğim bugünler hayal olacak. Sabret. İkisi bir arada büyüyecek kurtulacaksın.. allah sağlık versin yeterki

şimdi size bir soru telefona bi uygulama indirdim seven diye 7 dakikalık spor pek hışuma gitti zaman açısından ne diyorsunuz vaktimi almaz yapabilirm diye düşünüyorum

Eger hiç spor yapamayan biriysen.. bence en az ve en kötü spor bile sporsuzluktan iyidir. . Iyi yapmışsın canım

Canım emziren annelere özellikle ilk 6 ay spor önerilmiyor nedeni ise hamilelik boyunca kaslarımızda laktik asit oluşuyor sporla süte geçiyor sütün tadı değişiyor bebek içemiyor, istersen biraz araştır.

ayy valla sorma fenalardayım((( ay valla ya istediğim hiç bişeyi yapamıyorum su an..ay bi tırnagımı törpüleyemedim yaaaaaaaaaa

Merhaba kızlar;

İştahım bu aralar hiç yok bütün gün bi şey yemesem sesim çıkmaz dünkü menüm
Bulgur pilavı-yoğurt
4 adet sarma
2 lt yakın su-spor yok

Canım emziren annelere özellikle ilk 6 ay spor önerilmiyor nedeni ise hamilelik boyunca kaslarımızda laktik asit oluşuyor sporla süte geçiyor sütün tadı değişiyor bebek içemiyor, istersen biraz araştır.
yaa böyle de olmaz ki amaa löp löp kız da da evde yapmıştım bişeyler sorun olmamişti ama bi dneiyim baktım isteksizleşti yapmam olmadı

bak bak baya yorucu..insallah işe yarar..acaba günde iki kez mi yapsam ne dersinn

Dur bende bakiuim neydi adi ne yazıyım. .

Bence bugun bir kere yap yarın ikide olur. . Sonra hep böyle devam et bir gun bir kere bir gun iki kere. . Alisinca hergün iki kerede yapabilirsin. .
Bende bugün yer hareketlerine baslayacam.. alt tarafi az daraltmam lazım. .
Belki seninkini de yaparim yaz bi bakiyim bende canım

Korse bencede m olur. Ama pahali biseyse simdi alma bence cunku bir ay sinra m Bile bol gelecek eminim. Az daha idare et istersen

Indirdim canım herkes beğenmiş ama hareketler zor deneyime yazarım sabah akşam yapsan süper olur
evet 2 hareket çok zor...çünkü şınav çekmek zaten zor bi o bi de şınav çekip sağa sola uzanıyorsun o da çok zor onları pek yapamadım salakça yaptım yani :) sen de dene bekliyorum yorumlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…