- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.321
Bi bakayım şuna merak ettimevett su an yapmış bulunuyorum.yemin ediyorum öldümmmm..hamilelikten sonra ilk bu acayip hamlamış kaslarım yalnız iki hareketi pek yapamadım şınav hareketi vardı kollarım öyle güçsüzlesmiş kii tam yapamadım yalandan oldu o iki hareket ama anormal yorucuuuuu 7 dakika diyip geçmeyinn..deneyin mutlaka
valla totomdan bile ter akıyor su ann
merhaba kızlar..dün giremedim yaaa.önce alışverise gittik sonra yemek falan akşam kızla oyun oyna..oğlanın ağlama krizi vs...kafamın içinde davul zurna çalıyor resmen..oğlan da 4 te uyudu allahımmm bayılcam resmenn..çok yoruluyorum hem bedenim ama ruhum daha fazla=(
M beden olur bencekızlar bi de bişey soracağım ben korse alıcam hani mayo gibi olanlardan ama göğüs kısmı acık olanlardan emzirebileyim dişarda diye..acaba kaç beden almam lazım? internetten sipariş vereceğim de..boyum 164 kilo da su an 64 küsürlerde
şimdi size bir soru telefona bi uygulama indirdim seven diye 7 dakikalık spor pek hışuma gitti zaman açısından ne diyorsunuz vaktimi almaz yapabilirm diye düşünüyorum
kızlar bi de bişey soracağım ben korse alıcam hani mayo gibi olanlardan ama göğüs kısmı acık olanlardan emzirebileyim dişarda diye..acaba kaç beden almam lazım? internetten sipariş vereceğim de..boyum 164 kilo da su an 64 küsürlerde
bak bak baya yorucu..insallah işe yarar..acaba günde iki kez mi yapsam ne dersinnBi bakayım şuna merak ettim
ayy valla sorma fenalardayımCanim zor bir kaç senenin içindesin. Benimkilerin arasında 22 ay var.. neler çektim. . Ailem ankarada ben bursada. Esimin ailesinden fayda kimseye gelmez.. aman aman birini kollarimda sallardim birini ayagimda aynı anda.. yasim küçücüktu. Esimden tek fayda yoktu. Sonradan karı kıymeti bilenlerdendir kendisi :)
Allahim derdim bir gun on dk bi yalnız basima markete bakkala gidebilir miyim derdim. . Lavobada bile Afedersin asla uzun kalamazdim ikiye bolerdim hep..
Ama şimdi biri 15 diğeri 13 yaşında. . Bekar kiz gibi her yere gidiyorum istedihimi yapıyorum ayak bağım yok.. allahima şükür o yönden cok rahatim. Yasitlarimin hep bebeği var..
Demek istediğim bugünler hayal olacak. Sabret. İkisi bir arada büyüyecek kurtulacaksın.. allah sağlık versin yeterki
tamam o zaman m alayımmm of bu sıcakta da ne giyilir ya korseee..ama tişört düzgün dursun bari yaaaM beden olur bence
yok kız neredeyse bir senedir sporun s si yok hamilelik falan acayip hamlamışım yaaaa gevşemişimm çokfenaEger hiç spor yapamayan biriysen.. bence en az ve en kötü spor bile sporsuzluktan iyidir. . Iyi yapmışsın canım
yaa böyle de olmaz ki amaa löp löpCanım emziren annelere özellikle ilk 6 ay spor önerilmiyor nedeni ise hamilelik boyunca kaslarımızda laktik asit oluşuyor sporla süte geçiyor sütün tadı değişiyor bebek içemiyor, istersen biraz araştır.
ama böyle aç aç hiç sağlıklı değill..niye iştahın yok kiiMerhaba kızlar;
İştahım bu aralar hiç yok bütün gün bi şey yemesem sesim çıkmaz dünkü menüm
Bulgur pilavı-yoğurt
4 adet sarma
2 lt yakın su-spor yok
Indirdim canım herkes beğenmiş ama hareketler zor deneyime yazarım sabah akşam yapsan süper olurbak bak baya yorucu..insallah işe yarar..acaba günde iki kez mi yapsam ne dersinn
bak bak baya yorucu..insallah işe yarar..acaba günde iki kez mi yapsam ne dersinn
Sen devamlı mı giycen bu korseyi yoksatamam o zaman m alayımmm of bu sıcakta da ne giyilir ya korseee..ama tişört düzgün dursun bari yaaa
evet 2 hareket çok zor...çünkü şınav çekmek zaten zor bi o bi de şınav çekip sağa sola uzanıyorsun o da çok zor onları pek yapamadım salakça yaptım yani :) sen de dene bekliyorum yorumlarınıIndirdim canım herkes beğenmiş ama hareketler zor deneyime yazarım sabah akşam yapsan süper olur
yok ya devamlı nasıl giyeyim hayatta giyemem..sadece dişarı çıkarkenSen devamlı mı giycen bu korseyi yoksa
Bende emziren yaptım bişey olmadı 2 sene emdi öyle daha mı güzel oldu acaba tadı :)))yaa böyle de olmaz ki amaa löp löpkız da da evde yapmıştım bişeyler sorun olmamişti ama bi dneiyim baktım isteksizleşti yapmam olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?