- 19 Ocak 2015
- 2.430
- 5.367
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.581
Hoş buldum iyiyim tatlım sizler nasılsınızNusabe hoşgeldin cnm
Çok sevindim geldiğine. Bizim tartı günümüz perşembe olduğu için biz yarın tartı heyecanını yaşıyoruz o yüzden bugün kemerleri sıkma günü
Sen ne yaptın nasılsın
Sağlıklı beslenme nasıl gidiyor
Kiz hosgeldinMerhaba Beril kaptan bir gelip ne var ne yok bakmak istedim bir az sohbet edeyim dedim bir bakdım kuzunuz hastalanmış çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun Allah şifasını versin inşallah tez zamanda.
Kızlar ben 8-ci takımdan hepinize benden selam olsun
Yarin olmammiyarın telefonun yanında olsun muhakkak kaptanım
Annem olay ne Kim uzdu seni
Ne oldu yawwww
Kim ne dedi size yolarim
Ne zaman destege ihtiyacim olsa hep yanimdasiniz ciooooooook Tesekkürler fistiklar
Yarin tarti insalllah bugun hafif gecer kuzular
Hoşbuldum canımKiz hosgeldin
Gel arada tabii
Ay artik güc müc kalmadicanıımmmm kıyamam ben ikinize de
ama geçecek merak etme çok çok sağlıklı olacak
Allah dermansız dert vermesin tatlım ama anlıyorum tabii tırnağı kırılırsa canı yanar insanın
sen güçlü kadınsın eminim kızında senin gibidir ve en kısa zamanda atlatır
Gecmis olsunaz önce haber aldım vücuddaki enfeksiyonu düşüremiyorlarmış buda sıknıtı oluyor akşam iş çıkışı gidecem hastaneyee
inşaallah canım bizde onu konuşuyorduk mefkuş ablaylaYarin olmammi
Insallah hazos guzel Kilo vermis olur
Aslında kimse kiloyu sevmez cnmBelki de dediğinde haklısın yani ben hayatımın sadece bir bölümünü kilolu geçirdim pek anlamayabilirim ama benim aklım şunu almıyor işte eğer bir şeyden rahatsızsan onu düzeltmeye çalışmaz mısın? 1 tencere yemeği çok rahat bitirebilecek kapasitede kızı da onun gibi hatta eşi, ben yürümek için bin türlü bahane bulurum o da arabayla bi yerlere gitmek için sağlık ocağı evine çok uzak değil ama asla yürüyerek gitmez, aman bu kilo psikolojisi çok pis kiloyu sevmiyorum diye herkes de sevmeyecek sanıyorum bazıları 90 kilodur ama halinden memnundur bazıları da 50 kilodur hala kiloluyum diye içi içini yiyordur
CanimmmmmmmsinKaptanların en tatlısı bizim kaptan
Kilodan bahsediyorduk kimse üzmedi şükür kaptanım, Rabbim Elif'e şifa versin inşallah her bi hastalıkta bağışıklık sistemleri daha da güçleniyor hasta olmaz bir daha inşallah bu arada en sevdiğim isimlerden biridir Elif ismiyle büyüsün inşallah.
Yarına kadar inşallah 57 li rakamları görürüm hedefim o bakalım olacak mı
Kurallar ortada hatta nerdeyse bir ay olacak umarim guzel bir sonucla gelirinşaallah canım bizde onu konuşuyorduk mefkuş ablayla
Tabiki gel tatlım çok sevinirizHoşbuldum canım
Heeeeeeee tamam o zaman her gün burdayım bu sıkaclığın karşısında
kuzum yapma böyle nolur ya, Allah sevdiklerini sınarmış, sakın isyan etmeAy artik güc müc kalmadi
Bazen isyan ediyorum ama yine yaradana siginiyom
Bu yil yataktan cikamadik saka gibi ya
Cocuklar buyuyene kadar yeminle yaslanirim yakuzum yapma böyle nolur ya, Allah sevdiklerini sınarmış, sakın isyan etme
sabret, geçecek bu günlerde
minnoş kuzun sapasağlam kalkacak ayağa
inşallah göreceğiniz en kötü hastalık bu olsun, bununla gelmiş geçmiş olsun
Berilim yapma böyleAy artik güc müc kalmadi
Bazen isyan ediyorum ama yine yaradana siginiyom
Bu yil yataktan cikamadik saka gibi ya
Benim 18 mayıs başlangıç, 98,6 kg... Perşembe değil ama pazartesi 98'dim. İlk hedefim 90. Tamamladıkça yeni hedef belirleyeceğim :)Selam kızlar listede olmayan arkadaşlar geliş tarihlerini geliş kilosunu hedef kilosunu ve geçen perşembe günki kilosunu bildirebilirmi lütfen kim listeye giriyor kim girmiyor ona bakmam lazım.
@minozz canım kilo alarak izinden dönemiyorsun kurallar gereği sen izne ayrılırken kaç kiloydun ?
Maşallah daha da vereceksin inşallah mefkuş sultanAslında kimse kiloyu sevmez cnm
Bakma sen, ben halimden memnunum diyenlerin içinde ne fırtınalar kopuyor
Bende bunalımların içinde adeta yok oluyodum ama dedimya o gücü, yapabilirim inancını yakalamak çok zor
Mesele ben 3 sene önce 35 Kilo vermiştim. O arada ne olduysa hadi yarın devam edeyim diye diye 25 kilosunu geri aldım
Bundan çok mutsuzdum ama kendime hakim olamıyodum, ne sabrım nede gücüm vardı
Tekrar bu gücü toplayabildiğim için Allaha çok şükrediyorum
Canimmmmmmmsin
Hedefe Az kaldi he
Gidecen sende diplomali zayiflardan olup
Kimse uzmesin sizi amannnnn ha
Elifler narin olur derlerdide inanmazdim
Ama rüzgar esse Gül gibi soluyor böcügüm
Evet inşallah alnımızın akıyla çıkarız bu işin içindenTabiki gel tatlım çok seviniriz
Bizlerde bi Kilo verme serüvenine girdik
İnş.bu sefer başarıyla çıkıcaz bu işin içinden
Nusabe sen beni hatırladınmıEvet inşallah alnımızın akıyla çıkarız bu işin içinden
Evet hatırladım ismini hatırlayamadım bir tek ama seni hatırladım bana mesajları beyenip kaçma demişdin : )Nusabe sen beni hatırladınmı
89 topiğine gelmiştim ama orda çok paylaşım olmadığı için motive olamadım bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?