Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet hatırladım ismini hatırlayamadım bir tek ama seni hatırladım bana mesajları beyenip kaçma demişdin : )
Valla hafızan süper tatlım
Adım Zühal
Bende arada sizin takıma bakıyom
Nasıl birinci olmuşlar falan diye
Ne güzel sizin ordada çok samimi bi hava var
Burası gibi

Amin canım çocuklar bizim aynamız işte allah hepimize sağlık mutluluk versin

bugünde benim için bitmek üzere
çıkmadan menümü yazayım

sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
öğle: yarım kivili, iki kayısılı, yulaflı yoğurt
akşam: yulaflı yoğurt

su: 2,5lt

Iyi hadi çok şükür bizde bi çeşidini geçirmiştik kaç çeşidi var acaba bu hastalığın allah beterinden korusun

Cocuklar buyuyene kadar yeminle yaslanirim ya
Allah buyuktur ne gelirse ondan sifada ezada belada

Öpüyorum kizlar kactim
Berilcim bende aynı senin gibiydim hayatımda ilk defa duyduğum bi hastalık Yavrum un tırnakları bile düşmüştü biliyorsun şimdi herşey düzeldi sen üzülme bebişine destek ol tez zamanda iyileşirsiniz inşallah

Selam kızlar. ...
Berilcim valla diom hemde bak sana güçsüzlük hic yakışmıyo. Sen neler atlattin su çiçeği mi üzüyor seni.. anneolan beril yyapıyo bunu.. esas beril bu değil sende biliyorsun. .
Bu sene elbette hastalıkla geçecek. . Yasamadihiniz bir ülkede yaşıyorsunuz.. vücut hemen alisamazki...
Kiz ben aynı ülke ivine gelin geldiğim halde evliligimin 4 senesi devamli griple geçti. . :)

Ankara bursa farki oldu da. . Ist. Almanya farkı cok mu. .. allah dermansiz dert vermesin .. 2 güne düzelir Elifcik..
Elifler hassassa inu bikmem ama aynen ilk harfimiz elif gibi dik olurlar. . Dik basli olurlar. . Kardeşimin adida elif. . Dik başlığıyla hakjindan gelir evelallah minik kuzun

Kızlar biside ben paylaşayım sizinle. ..
Benim Oglusum 12 yi doldurdu. . Kilosu var.. yıllardır da vardı. . Obez degil allah korusun ama on kilo fazlası var..
Aşırı iştahlı. . Cokta hareketsiz usengeclikten napacagini şaşırıyor :)
Yıllardır ugrastim ama ona bunu anlatamadım. .
Neyse şükür bu sene biraz biraz anladı büyüdükçe farketti ve 15 gündür benle yürüyo diyet uyguluyoz kafamiza göre derken 5 kilo verdik şükür
Bugunde diyetisyen randevusu vardı gittik. Ihtiyacım yokyu aslında ama küçük olduğu için hata yapmayim die diyetisyen listesini görmek istedim..aldim bakalım. . Bilmediğimiz hiç bir şey yok tahmin edersiniz ki listede. ..

Ben hemen kendimle alakalı soru sordum. Koruma döneminde yım ama bi tabak makarnaya bir kilo aldim dedim. Anlattım. .
Fazla spor yapar fazlada ac kalarak diyet yaptığın için böyle olmuştur dedi. . Sporu biraz daha azaltmak istiyorum bakakim nolacak. .

Menüm
Sabah
Yulaf kepekli ispanakli omlet domates salatalık peynir

Öğle
iki kase yoğurt içine yulaf ezmesi yarim armut 3 incir
Aksam
Iki kaşık kepekli pirinç pilavı
4 köfte salata ayran

Su 2.5 lt
Spor: 115 dk yürüdüm

Bu arada benim 5 gündür karnimin sisinden muzdaribim ( bıktım bağırsak sorunlarimdan sisliklerimden
Yatin dr a gidiyorum randevu aldım. .
Cok korkuyorum ama endoskopi istemeyi düşünüyorum. . Baska türlü anlayamayacagim sorunumu..
Özelden randevu aldım ki ben almayim uyutsunlar die..
Daha önce yaptıran varmi aranızda ben çok tirsiom (((

Aman çocuklara dikkat edelim. Bu obezite illeti daha küçükten yerleşmeye başlıyor.
Doktorun dediği çok doğru aç kalarak verilen kilolar diyeti bırakınca geri geliyor. Bizim amacımız bunu bir yaşam tarzı haline getirmek olmalı

Canım benim bir arkadaşım yaptırdı. Tam anestezi değil de hafif sersemleterek yapıyorlar hiç bişey hissetmiyorsun. Yalnız sorun bağırsaklarında ise kolonoskopi de yaptır bence. Hazır uyuşmuşken oda aradan çıksın

Haklısın aslında. . Bi korkmasam

Kk da bi yorumda okumuştum cnm
Kadının Biri hergün 2 saat yürüyüş yapıyormuş dikkat ettiği halde veremiyomuş
Diyetisyen sporu gün aşırı yapmasını tavsiye etmiş. Sürekli aynı şekilde yapılınca vücut alışıyor tepki vermiyomuş

Vücutta hemen herşeye alışıyor
O yüzden sık sık şaşırtmak gerekiyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…