- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.601
Valla hafızan süper tatlımEvet hatırladım ismini hatırlayamadım bir tek ama seni hatırladım bana mesajları beyenip kaçma demişdin : )
Zuhal hmmm tamamValla hafızan süper tatlım
Adım Zühal
Bende arada sizin takıma bakıyom
Nasıl birinci olmuşlar falan diye
Ne güzel sizin ordada çok samimi bi hava var
Burası gibi
Amin canım çocuklar bizim aynamız işte allah hepimize sağlık mutluluk versincanım benim, maşallah size, Allah mutluluğunuzu, huzurunuzu daim etsin
kesinlikle öyle, şunu okumadan az önce onu düşünüyordum, ben nasıl bi insan olursam kızımda bana benzeyecek o yüzden bundan sonraki hayatıma davranışlarıma daha özen göstermeliyim diye
karşı komşumuz var çok seviyorum çok akılları başında saygıdeğer efendi insanlar, bi tane oğulları var çocuğu görmeyin bir kibar bir kibar, okulundaki çocuklardan biri sataşmış takımıyla ilgili onu anlatırken bile çocuk resmen karşısındaki çocukla empati yaparak ve o kadar düzgün kelimeler seçerek konuşuyor ki eşim şok oldu..
ayyyy yerim sizi, çok şekersiniz yaa
Iyi hadi çok şükür bizde bi çeşidini geçirmiştik kaç çeşidi var acaba bu hastalığın allah beterinden korusunSlm kizlar
Hepinize tesekkürler
Elifin atesi bugun 39 larda damardan antibiotik aliyor serumla dün 41 lerdeydi
Bu cicegin bir cesidiymis disari vursa bu kadar atesi olmazmis ama dermansiz dert degil ya sükürler olsun
Kendinize iyi bakin grsrz
Berilcim bende aynı senin gibiydim hayatımda ilk defa duyduğum bi hastalık Yavrum un tırnakları bile düşmüştü biliyorsun şimdi herşey düzeldi sen üzülme bebişine destek ol tez zamanda iyileşirsiniz inşallahCocuklar buyuyene kadar yeminle yaslanirim ya
Allah buyuktur ne gelirse ondan sifada ezada belada
Öpüyorum kizlar kactim
Korkudan gramla sayıyla yedim bugünMenümü yazayım Fıstıklar
sabah yumurta, peynir, zeytin domates, salatalık, form çay
öğle 150 gr balık
akşam 4 köfte, yoğurt
su 3 litre yi zorlarım
spor yok
Aman çocuklara dikkat edelim. Bu obezite illeti daha küçükten yerleşmeye başlıyor.Kızlar biside ben paylaşayım sizinle. ..
Benim Oglusum 12 yi doldurdu. . Kilosu var.. yıllardır da vardı. . Obez degil allah korusun ama on kilo fazlası var..
Aşırı iştahlı. . Cokta hareketsiz usengeclikten napacagini şaşırıyor :)
Yıllardır ugrastim ama ona bunu anlatamadım. .
Neyse şükür bu sene biraz biraz anladı büyüdükçe farketti ve 15 gündür benle yürüyo diyet uyguluyoz kafamiza göre derken 5 kilo verdik şükür
Bugunde diyetisyen randevusu vardı gittik. Ihtiyacım yokyu aslında ama küçük olduğu için hata yapmayim die diyetisyen listesini görmek istedim..aldim bakalım. . Bilmediğimiz hiç bir şey yok tahmin edersiniz ki listede. ..
Ben hemen kendimle alakalı soru sordum. Koruma döneminde yım ama bi tabak makarnaya bir kilo aldim dedim. Anlattım. .
Fazla spor yapar fazlada ac kalarak diyet yaptığın için böyle olmuştur dedi. . Sporu biraz daha azaltmak istiyorum bakakim nolacak. .
Canım benim bir arkadaşım yaptırdı. Tam anestezi değil de hafif sersemleterek yapıyorlar hiç bişey hissetmiyorsun. Yalnız sorun bağırsaklarında ise kolonoskopi de yaptır bence. Hazır uyuşmuşken oda aradan çıksınBu arada benim 5 gündür karnimin sisinden muzdaribim( bıktım bağırsak sorunlarimdan sisliklerimden
Yatin dr a gidiyorum randevu aldım. .
Cok korkuyorum ama endoskopi istemeyi düşünüyorum. . Baska türlü anlayamayacagim sorunumu..
Özelden randevu aldım ki ben almayim uyutsunlar die..
Daha önce yaptıran varmi aranızda ben çok tirsiom(((
Canım benim bir arkadaşım yaptırdı. Tam anestezi değil de hafif sersemleterek yapıyorlar hiç bişey hissetmiyorsun. Yalnız sorun bağırsaklarında ise kolonoskopi de yaptır bence. Hazır uyuşmuşken oda aradan çıksın
İyide hiç bişey hatırlamıyorsun ki benim kV de yaptırdı hatta o rahatsız olduğu için 6 ayda bir yaptırıyor onunda canı tezdir hissetse yaptırmazHaklısın aslında. . Bi korkmasam
Kk da bi yorumda okumuştum cnmKızlar biside ben paylaşayım sizinle. ..
Benim Oglusum 12 yi doldurdu. . Kilosu var.. yıllardır da vardı. . Obez degil allah korusun ama on kilo fazlası var..
Aşırı iştahlı. . Cokta hareketsiz usengeclikten napacagini şaşırıyor :)
Yıllardır ugrastim ama ona bunu anlatamadım. .
Neyse şükür bu sene biraz biraz anladı büyüdükçe farketti ve 15 gündür benle yürüyo diyet uyguluyoz kafamiza göre derken 5 kilo verdik şükür
Bugunde diyetisyen randevusu vardı gittik. Ihtiyacım yokyu aslında ama küçük olduğu için hata yapmayim die diyetisyen listesini görmek istedim..aldim bakalım. . Bilmediğimiz hiç bir şey yok tahmin edersiniz ki listede. ..
Ben hemen kendimle alakalı soru sordum. Koruma döneminde yım ama bi tabak makarnaya bir kilo aldim dedim. Anlattım. .
Fazla spor yapar fazlada ac kalarak diyet yaptığın için böyle olmuştur dedi. . Sporu biraz daha azaltmak istiyorum bakakim nolacak. .
Tatlım eğer sorunun aşırı derecedeyse mutlaka ne yaptırman gerekiyorsa yaptırHaklısın aslında. . Bi korkmasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?