Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim menüm

9.00 1 incir

10.30 2 active

14.00 2 bar.kefir ayranı

18.00 2 küçük karnıyarık, yarım tavuk budu,
Salata ayran

Su 2.5 lt

Patlıcan közleme sıfır yağ

Bugünde niyetim akşam ayran içmekdi ama nedense çok acıktım dayanamadım

Heralde dayanıksızlaştım.haftaya en iyisi öğlen yemeğimi yiyip akşama ayran içmek

Ben yaptırmıştım bestecim özelden anlatayım sana

Bestecim bağırsak için endoskopi değil kolonoskopi yapıyorlar bana onu yapmışlardı

Mefkuş ve beste bugün tahlilleri mi aldım hepsi temiz diyetisyene gittim kilomu ölçtüler daha önce özel diyetisyene gittiğim için özensiz ve yetersiz buldum açıkçası
Tabi asıl önemli olan diyetisyeni ve bir kitapçığa liste yazıp açıklayıp bitirdi olayı listeyi gördüğümde ise tam bir hayal kırıklığı

Diyetisyenin listesini yazıyorum şimdi
sabah 9 .00-2 tane ceviz 2 kk peynir 5 tane zeytin 2 dilim ekmek söğüş sebze serbest
ara 11.30 -1 meyve
öğle 13.30- 6 yk sebze yemeği 4 yk pilav yada makarna 1 bardak yoğurt 1 dilim ekmek sınırsız yağsız salata
ara 16.00- 2 meyve
akşam 19. 00 3 köfte kadar et veya 8 yk kurubaklagil 1 bardak yoğurt 2 dilim ekmek sınırsız yağsız salata
ara 21.00 - 1 meyve
yorumlarınızı bekliyorum

Hiç şaşırtıcı değil cnm
Klasik diyetisyen listesi

Sen ölçüm yaptırmadınmı yağ kas oranı falan

Sadece kilo ölçüyolarmış canım onca diyetisyene gittim ekmekle makarna pilavı birlikte verene ilk defa denk geldim canım
Neyse en azından test yaptırmış oldun
Ama niye ölçüm yapmıyolarmış ona şaşırdım
Kadının Biri yazmıştı
Diyetisyen listesiyle ayda 4 Kilo almış

Neyse en azından test yaptırmış oldun
Ama niye ölçüm yapmıyolarmış ona şaşırdım
Kadının Biri yazmıştı
Diyetisyen listesiyle ayda 4 Kilo almış
Ya sorma ben zaten kendi diyetimle kan değerlerim ne duruma geliyor onu merak etmiştim birde kafama yatan bi liste vereydi yapayım dicektim ama bi daha gitmem çok köhne ya kilo ölçebildiklerine dua etcek sin yani okadar

Selam bebeklerimbugün bende matilda gibi öğle doktor randevusu peşinden spor sonrada alışveriş işleriyle meşgul olduğumdan uğrayamadim.Eve beşte geldim 19.30 a kadar uyudum.o derece yorulmuşum. aklımda kalanlari cevaplayayim..

Beril gruptada gördüm cevaplayamadim kuzum.sevindim minik kuşun iyi olduğuna. dedigin gibi allah dermansiz dert vermesin..

Mefkurem oğlun hediye almış ne güzel yaa.hediyede değilim bunu düşünecek incelikte olmak süper birsey. Allah onada kendisi gibi evlatlar versin

Matilda canım testlerin iyi çıkmasina sevindim .bende bugün smear verdim.salı günüde mamografi yaptırcam.artık 40 olduk yolun yarısı bile gecti. Dikkat etmek gerek diyetisyen gayet normal mönü vermis bence.hergün o kadar yeyip spor yapsak gayetde fit gezeriz

Ozlemiko bugün diet devam inşallah.orayı kaçırdım ama devam ettiğini umuyorum ve varsayıyorum.aksini düşünmekte istemiyorum

Ya sorma ben zaten kendi diyetimle kan değerlerim ne duruma geliyor onu merak etmiştim birde kafama yatan bi liste vereydi yapayım dicektim ama bi daha gitmem çok köhne ya kilo ölçebildiklerine dua etcek sin yani okadar
Kadın listeyi verince bişey demedinmi
Pilavlı ekmek yenirmi falan diye
Kaç kalorilikmiş ki liste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…