- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.621
Ben yaptırmıştım bestecim özelden anlatayım sanaBu arada benim 5 gündür karnimin sisinden muzdaribim( bıktım bağırsak sorunlarimdan sisliklerimden
Yatin dr a gidiyorum randevu aldım. .
Cok korkuyorum ama endoskopi istemeyi düşünüyorum. . Baska türlü anlayamayacagim sorunumu..
Özelden randevu aldım ki ben almayim uyutsunlar die..
Daha önce yaptıran varmi aranızda ben çok tirsiom(((
Bestecim bağırsak için endoskopi değil kolonoskopi yapıyorlar bana onu yapmışlardıBu arada benim 5 gündür karnimin sisinden muzdaribim( bıktım bağırsak sorunlarimdan sisliklerimden
Yatin dr a gidiyorum randevu aldım. .
Cok korkuyorum ama endoskopi istemeyi düşünüyorum. . Baska türlü anlayamayacagim sorunumu..
Özelden randevu aldım ki ben almayim uyutsunlar die..
Daha önce yaptıran varmi aranızda ben çok tirsiom(((
Bende bu fikre katılıyorumAman çocuklara dikkat edelim. Bu obezite illeti daha küçükten yerleşmeye başlıyor.
Doktorun dediği çok doğru aç kalarak verilen kilolar diyeti bırakınca geri geliyor. Bizim amacımız bunu bir yaşam tarzı haline getirmek olmalı
Hiç şaşırtıcı değil cnmDiyetisyenin listesini yazıyorum şimdi
sabah 9 .00-2 tane ceviz 2 kk peynir 5 tane zeytin 2 dilim ekmek söğüş sebze serbest
ara 11.30 -1 meyve
öğle 13.30- 6 yk sebze yemeği 4 yk pilav yada makarna 1 bardak yoğurt 1 dilim ekmek sınırsız yağsız salata
ara 16.00- 2 meyve
akşam 19. 00 3 köfte kadar et veya 8 yk kurubaklagil 1 bardak yoğurt 2 dilim ekmek sınırsız yağsız salata
ara 21.00 - 1 meyve
yorumlarınızı bekliyorum
Sadece kilo ölçüyolarmış canım onca diyetisyene gittim ekmekle makarna pilavı birlikte verene ilk defa denk geldim canımHiç şaşırtıcı değil cnm
Klasik diyetisyen listesi
Sen ölçüm yaptırmadınmı yağ kas oranı falan
Katıl kız bana :))))Bende bu fikre katılıyorum
Neyse en azından test yaptırmış oldunSadece kilo ölçüyolarmış canım onca diyetisyene gittim ekmekle makarna pilavı birlikte verene ilk defa denk geldim canım
Evet eğer Öğleni geçiştirirsek akşam saldırı yaşanabiliyor :)Bugünde niyetim akşam ayran içmekdi ama nedense çok acıktım dayanamadım
Heralde dayanıksızlaştım.haftaya en iyisi öğlen yemeğimi yiyip akşama ayran içmek
Katıl kız bana :))))
Aynen öyle cnmEvet eğer Öğleni geçiştirirsek akşam saldırı yaşanabiliyor :)
Ya sorma ben zaten kendi diyetimle kan değerlerim ne duruma geliyor onu merak etmiştim birde kafama yatan bi liste vereydi yapayım dicektim ama bi daha gitmem çok köhne ya kilo ölçebildiklerine dua etcek sin yani okadarNeyse en azından test yaptırmış oldun
Ama niye ölçüm yapmıyolarmış ona şaşırdım
Kadının Biri yazmıştı
Diyetisyen listesiyle ayda 4 Kilo almış
Sabah tartılmayı unutmaYarın sabah arkadaşlarla kahvaltıya gidicem en acısı da ne biliyomusunuz parayı ver ama haşlanmış yumurta ile peynir ye
Kadın listeyi verince bişey demedinmiYa sorma ben zaten kendi diyetimle kan değerlerim ne duruma geliyor onu merak etmiştim birde kafama yatan bi liste vereydi yapayım dicektim ama bi daha gitmem çok köhne ya kilo ölçebildiklerine dua etcek sin yani okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?