Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

farkındayım kaptanım ama az yedim mantıyı merak etmee vereceğm kilooo sporda yapıyorum artıkkk

Canım 36 yım kilom 72 oldu diyete 77.7 ile başladım. Gruba 76 ile girdim. Çalışıyorum Ankara'da öğretmenim ticaret lisesinde. Sende durum ne
özlem bizde tanışmadık seninle sanırım benim kv ler gelmişlerdi kp hastalandı falan girememiştim o ara..bende 68.3 gibi bişeyle başladım..iikinciyi doğurdum da ondan kalanları vermeye çalişiyorum=) bu arada bende öğretmenim ist. da.. şu an doğum iznindeyim ama seminere bitiyor iznim..

Neyin vardı canım neden gittin doktora gecmiş olsn
Töbeeeeee bozmadım diyetime harfiyen uyuyorum kendimi ishal bile Yaptım yarın az da olsa eksi çıkayım diye

Canım ben 76 ile başladım şu anda 72 deyim boyum 165 hedefim 62
Allah bağışlasın yavrularını Branşın ne

menüm
sabah
1 dilim ekmek
sucuklu yumurta
1 çorba kaşiği tulum peyniri

ara
1 tane kurukayısı

akşam
4 yemek kaşiği bezelye
2 yemek kaşiği pilav
2 dilim karpuz

ara
kiraz eni dünya bi kaç tane yerim

kızlar bu arada biliyorsunuz ben gece 4 te yatıyorum anca bu beyefendi sayesinde o yüzden mutlaka yemekten sonra bişeyler yiyorum.ya meyve ya biraz peynir falan..çünkü akşam 7 gibi yiyince insan acıkıyor. 11 gbi yiyorum o arayı
7 dakika spor demiştim ya ondan yaptım birde p4p diye bişey buldum kalça için3, bacak için 3 karın için 2 hareketi 20'ser tekrar yaptım.yavas yavas arttırcam sayıyı hamilelik sonrası tum kaslarım gevsediği için anıden yüklenemedim

ayy ne güzel yaaaaaaaaaaaaaa

allahımmm nolur bende 34 beden pantolonlarımın içine sığayımmm eylüle kadar(( okul açılınca aldıklarım hep 34 olsunnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))))))))))))) tebrik ederim valllaaaaa.. ne kadar sürede vermiştin doğumkilolarını ben ilkinde 6 aylıkken eski kiloma dömüştüm umarım bunda da öyle olur

Neyin vardı canım neden gittin doktora gecmiş olsn
Töbeeeeee bozmadım diyetime harfiyen uyuyorum kendimi ishal bile Yaptım yarın az da olsa eksi çıkayım diye
Bunu nasıl becerdin tatlım
Sadece Form çaylamı başka bişey aldınmı

Aslında haklısın ben daha önce buna benzer bi liste yle 17 kilo verdim sadece pilav vermesine ve aynı öğünde bide ekmek vermesine şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…