- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.641
Yarın sabah arkadaşlarla kahvaltıya gidicem en acısı da ne biliyomusunuz parayı ver ama haşlanmış yumurta ile peynir ye
yaaa farkındayım ama ben ta en başta demiştim çok katı diyet yapamam ben herşeyden yerim normal yediğimin azını yerim..biliyorum yememem lazımdı ama=(Tatlım mantıyı yemişin
Kekde yesen fark etmez
Zaten sen zayıflamak istemiyon heralde
Sağolasın cnmMefkurem oğlun hediye almış ne güzel yaa.hediyede değilim bunu düşünecek incelikte olmak süper birsey. Allah onada kendisi gibi evlatlar versin
Belki de diyetisyen tombul hasta seviyordur:) Kendi nasıldı zayıfmıydıYa sorma ben zaten kendi diyetimle kan değerlerim ne duruma geliyor onu merak etmiştim birde kafama yatan bi liste vereydi yapayım dicektim ama bi daha gitmem çok köhne ya kilo ölçebildiklerine dua etcek sin yani okadar
farkındayım kaptanım ama az yedim mantıyı merak etmee vereceğm kilooo sporda yapıyorum artıkkkSlm kizlar biz hastanedeyiz elifin atesi dusmedi sabah yatis yapildi
Elif gizli su cicegi cikariyormus
Gecmisi hizlica bskindim
Takyon cnm allah cektirmesin gecmis olsun cnm
Birde son menü hazosunmus dikkatimi cekti manti
Ustunede karbuz ne deyimki
Tatlim Liste icin bomba gibi gelecem demistin ben hatirladim sanada hatirlatiyim dedim
Neyse kizlar öpüldünüz
Bence de öyle böreklerden çöreklerden yiyemiycem diyetin acı gerçekleriSabah tartılmayı unutma
Bende diyorum kahvaltıya gidip parayla kokmuş yumurta yiceme evde mis gibi kahvaltımı yaparım
özlem bizde tanışmadık seninle sanırım benim kv ler gelmişlerdi kp hastalandı falan girememiştim o ara..bende 68.3 gibi bişeyle başladım..iikinciyi doğurdum da ondan kalanları vermeye çalişiyorum=) bu arada bende öğretmenim ist. da.. şu an doğum iznindeyim ama seminere bitiyor iznim..Canım 36 yım kilom 72 oldu diyete 77.7 ile başladım. Gruba 76 ile girdim. Çalışıyorum Ankara'da öğretmenim ticaret lisesinde. Sende durum ne
Neyin vardı canım neden gittin doktora gecmiş olsnSelam bebeklerimbugün bende matilda gibi öğle doktor randevusu peşinden spor sonrada alışveriş işleriyle meşgul olduğumdan uğrayamadim.Eve beşte geldim 19.30 a kadar uyudum.o derece yorulmuşum. aklımda kalanlari cevaplayayim..
Beril gruptada gördüm cevaplayamadim kuzum.sevindim minik kuşun iyi olduğuna. dedigin gibi allah dermansiz dert vermesin..
Mefkurem oğlun hediye almış ne güzel yaa.hediyede değilim bunu düşünecek incelikte olmak süper birsey. Allah onada kendisi gibi evlatlar versin
Matilda canım testlerin iyi çıkmasina sevindim .bende bugün smear verdim.salı günüde mamografi yaptırcam.artık 40 olduk yolun yarısı bile gecti. Dikkat etmek gerekdiyetisyen gayet normal mönü vermis bence.hergün o kadar yeyip spor yapsak gayetde fit gezeriz
Ozlemiko bugün diet devam inşallah.orayı kaçırdım ama devam ettiğini umuyorum ve varsayıyorum.aksini düşünmekte istemiyorum
Canım ben 76 ile başladım şu anda 72 deyim boyum 165 hedefim 62özlem bizde tanışmadık seninle sanırım benim kv ler gelmişlerdi kp hastalandı falan girememiştim o ara..bende 68.3 gibi bişeyle başladım..iikinciyi doğurdum da ondan kalanları vermeye çalişiyorum=) bu arada bende öğretmenim ist. da.. şu an doğum iznindeyim ama seminere bitiyor iznim..
ayy ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaKızlar dün ne oldu anlatayım Size
Oturma odasına girdim halısı üstünde kocaman bi hediye paketi kurdelayla falan bağlanmış üstündede mektup anneme babama diye
Benim küçük oğlan yazmış, küçük dediğim 24 yaşında
Çok güzel şeyler yazmış, işte ne yapsa bizim hakkımızı ödiyemiyeceğini bizi ne kadar çok sevdiğini ama anneler yada babalar günü gibi uydurulmuş günlerin bişey ifade etmediğini ve onları kutlamadığını, onun için hergünün o günler gibi olduğunu Vs.1 sayfa dolusu....
Paketi bi açtık
138 ekran televizyon
Bizimkini alalı 10 sene falan olmuştu
Şimdikilerin farklı özellikleri varya, onlardan istiyorlardı
Normal olarak çok duygulandık
almiş misinBen dün tartıldım üzerimde eşyalar vardı falan ama bildiğin manda oldum ya 77.8 çıktım evin yeme düzenine uyunca al işte bittim ben bittim diyetisyenede 1.5 aydır gitmiyorum napıcam ya napıcam
allahımmm nolur bende 34 beden pantolonlarımın içine sığayımmm eylüle kadarKızlar size söylemeyi unuttum dün hamilelik öncesi pantolonlarımı denedim hepsi 36 beden ve olduuuuuuu çok mutluyum yine 36 beden oldum üstelik vermem gereken 3 kilo olmasına rağmen darısı tüm isteyenlerin başına
teşekkürler...ortaokul matematik..senin?Canım ben 76 ile başladım şu anda 72 deyim boyum 165 hedefim 62
Allah bağışlasın yavrularını Branşın ne
Bunu nasıl becerdin tatlımNeyin vardı canım neden gittin doktora gecmiş olsn
Töbeeeeee bozmadım diyetime harfiyen uyuyorum kendimi ishal bile Yaptım yarın az da olsa eksi çıkayım diye
Aslında haklısın ben daha önce buna benzer bi liste yle 17 kilo verdim sadece pilav vermesine ve aynı öğünde bide ekmek vermesine şaşırdımSelam bebeklerimbugün bende matilda gibi öğle doktor randevusu peşinden spor sonrada alışveriş işleriyle meşgul olduğumdan uğrayamadim.Eve beşte geldim 19.30 a kadar uyudum.o derece yorulmuşum. aklımda kalanlari cevaplayayim..
Beril gruptada gördüm cevaplayamadim kuzum.sevindim minik kuşun iyi olduğuna. dedigin gibi allah dermansiz dert vermesin..
Mefkurem oğlun hediye almış ne güzel yaa.hediyede değilim bunu düşünecek incelikte olmak süper birsey. Allah onada kendisi gibi evlatlar versin
Matilda canım testlerin iyi çıkmasina sevindim .bende bugün smear verdim.salı günüde mamografi yaptırcam.artık 40 olduk yolun yarısı bile gecti. Dikkat etmek gerekdiyetisyen gayet normal mönü vermis bence.hergün o kadar yeyip spor yapsak gayetde fit gezeriz
Ozlemiko bugün diet devam inşallah.orayı kaçırdım ama devam ettiğini umuyorum ve varsayıyorum.aksini düşünmekte istemiyorum
Kadın değildi canım erkekti bide 5 karış surat zorla oturmuşlar gibi bişey sorasım gelmediKadın listeyi verince bişey demedinmi
Pilavlı ekmek yenirmi falan diye
Kaç kalorilikmiş ki liste
Yok ya gayet fit bi adamdı ezberlenmiş listeyi veriyo işteBelki de diyetisyen tombul hasta seviyordur:) Kendi nasıldı zayıfmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?