- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.661
Iğğğğğ daha fazla anlatma canım gerisi sende kalsın kesin eksisin :))))))Neyin vardı canım neden gittin doktora gecmiş olsn
Töbeeeeee bozmadım diyetime harfiyen uyuyorum kendimi ishal bile Yaptım yarın az da olsa eksi çıkayım diye
Benim ticaret lisesi canım büro yönetimi branşımteşekkürler...ortaokul matematik..senin?
Evet canım form Çay içtim kahvaltıda iki bardakBunu nasıl becerdin tatlım
Sadece Form çaylamı başka bişey aldınmı
Dur yaaa daha ayrıntılara girmemiştim :))))Iğğğğğ daha fazla anlatma canım gerisi sende kalsın kesin eksisin :))))))
Evet canım form Çay içtim kahvaltıda iki bardak
Dur yaaa daha ayrıntılara girmemiştim :))))
Bugün herkes uyumuş benim oğlan hala ayakta bende oğluşu uyutayım artıkKız şükûfeler uyudunuz mu
Birseyim yok canım. Ne zamandır yaptırmamistim smear o yüzden yaptırdımNeyin vardı canım neden gittin doktora gecmiş olsn
Töbeeeeee bozmadım diyetime harfiyen uyuyorum kendimi ishal bile Yaptım yarın az da olsa eksi çıkayım diye
Iyi geceleeeeerBugün herkes uyumuş benim oğlan hala ayakta bende oğluşu uyutayım artık
Bu saatte ne uyumasıKız şükûfeler uyudunuz mu
Ben bugün uyumam daha. Gündüz on dakika dahi uyusam gece uykum kaçıyor.düşünün 2.5 saat uyudumKız şükûfeler uyudunuz mu
Vallahi kahvaltıda iki bardak form Çayı içtim. Geçen günde bi ilaç var bende Dr Oğluma yazmıştı onu kullandımBirseyim yok canım. Ne zamandır yaptırmamistim smear o yüzden yaptırdım
Nasil becerdin cır cır olayini. Senin bağırsaklar çalışmazdıki??yarında bozma diyeti sakin.yoksa iki ileri bir geri mehter takımı gibi gidersin..
Bende ikindin bi ara uzanmıştım, üşümekden uyuyamadımBen bugün uyumam daha. Gündüz on dakika dahi uyusam gece uykum kaçıyor.düşünün 2.5 saat uyudum
Tamam canım..Hopiciğim test sonuçlarını haber et bide madem 40 oldun ozaman benden sana tütütü ..... 41 kere maşallah
Biraz önce tek çay içtim dedinVallahi kahvaltıda iki bardak form Çayı içtim. Geçen günde bi ilaç var bende Dr Oğluma yazmıştı onu kullandım
Bi karışım yaptın yani. O çaya çok alıştırma kendini onsuz çıkamazsin sonraVallahi kahvaltıda iki bardak form Çayı içtim. Geçen günde bi ilaç var bende Dr Oğluma yazmıştı onu kullandım
Bu kırk olayı nedir yaaTamam canım..
daha yeni bu ay 40 oldum..daha kırk uçurmaya bile gitmedim
Mefkurem buradada yağmur yağdı ama hava sıcak..tam istedigim hava. hep boyle olsa ne güzelBende ikindin bi ara uzanmıştım, üşümekden uyuyamadım
Yine bütün gün dondum
Bi karışım yaptın yani. O çaya çok alıştırma kendini onsuz çıkamazsin sonra
Allah izin verirse birdahaki yaşgününe incecik hatun olacanTamam canım..
daha yeni bu ay 40 oldum..daha kırk uçurmaya bile gitmedim
Ya yok yanlış anladınız ilacı başka bi gün almıştım :))) bu gün sadece form içtim ilacı İçel'i kaç gün olduBiraz önce tek çay içtim dedin
Şimdi ilaç da aldım diyon
Kız itiraf et başka ne yaptın
Kimileri acı Çehre alıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?