Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem buradada yağmur yağdı ama hava sıcak..tam istedigim hava. hep boyle olsa ne güzel
Inan bu sene hep dondum o yüzden yazı çok özledim
Evde bile hırkasız oturamıyorum
Geceleri üstümde hem yorgan hem battaniye var

Biraz önce tek çay içtim dedin
Şimdi ilaç da aldım diyon
Kız itiraf et başka ne yaptın
Kimileri acı Çehre alıyormuş
dedektif Gadget gibisin mefkus.korkulur senden

Bu kırk olayı nedir yaa

Ben kırk yaşıma bastım ya.ondan bahsediyoruz..

Ben aslında form Çayı'nın bu etkisinden habersizdim dikkat ederim fazla içmem zaten
canım içindeki sinameki bitkisi yapıyor.senin içtiğin Çayda varmı bilmiyorum ama genellikle bütün form çaylarda oluyor

Sinameki bitkisine savaş açmış arkadaşımız reyhan burada olaydı anlatirdi ama...

[VQUOTE="mefkurem, post: 41151218, member: 650201"]Allah izin verirse birdahaki yaşgününe incecik hatun olacan
Zayıflayınca insan daha genç gösteriyor zaten
Senin evdekiler ne diyor
Berilin bana sorduğu gibi dur diyolarmı [/QUOTE]

Valla kimse birsey demiyor mefkurem. Hatta onbeş kilo verdim diyorum inanmıyorlar. demekki benim yol bayağı uzun

Yeni Yaşın hayırlı olsun canım 40 YAŞ tehlikeli bence. Yani en azından kendi adıma söyleyim 40 olduğumda benden korkulur :))))

[VQUOTE="mefkurem, post: 41151218, member: 650201"]Allah izin verirse birdahaki yaşgününe incecik hatun olacan
Zayıflayınca insan daha genç gösteriyor zaten
Senin evdekiler ne diyor
Berilin bana sorduğu gibi dur diyolarmı

Valla kimse birsey demiyor mefkurem. Hatta onbeş kilo verdim diyorum inanmıyorlar. demekki benim yol bayağı uzun[/QUOTE]
Bahtsız bernam nası anlamazlar 15 kiloyu ya ben geleyim yavrum 40 ını çıkarmaya

Erencim bizbizeyiz yine
Nasılsın tatlım senin misafirler gitmedimi daha
Yemek durumları nasıl gidiyor
Hedefe ulaşmak nasıl bi duygu
Bende çok merak ediyorum hedefe ulaşınca nasıl hissedecek
Merhaba mefkurem misafirleri gonderdim pazar aksami yemek durumunu abartmama ya calisiyorum ama hala ekmek yemiyorum fakat bu aralar hafta sonu kahvaltilarinda yarim simit yedim canim hala kizartma makarna yemiyorum zaten onlari sevmiyorum .her gun tartilmayi biraktim haftada bir tartilacagim pazartesi gunu tartilacagim yazarim canim .mezun olduk ama kilo almaktan acayip korkuyorum o nedenle herseye saldirmama ya dikkat ediyorum.senin de mezuniyetini kutlayacagiz canim burada ama degisen cok bir sey olmayacak fazla umitlenme keske yiyip yiyip kilo almasaydik

Valla kimse birsey demiyor mefkurem. Hatta onbeş kilo verdim diyorum inanmıyorlar. demekki benim yol bayağı uzun
Kız sen bakma onlara, resimde bile nasıl belli verdiğin
Kıyafetlerden belli oluyordur. Önceden dar gelen şeylerin şimdi bol gelmesi müthiş bi duygu
Hem sen, benden daha çok spor yapıyon daha sıkısındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…