- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.241
Hoş geldin canımEvet o benim :)
E="mefkurem, post: 41186163, member: 650201"]Bestem kimse yok herkes yattı heralde
Sen ne yaptın bitirdinmi işleri
Deniz yediklerini değil yiceklerini yazıyor canımSabahki ekmeğin ne kadar ekmek canımcımm :)
Eristen inşallah cok yağlı değildir. Zaten kh bide yağ varsa tamam...
Yürüyüşü ne yaptın ne kadar sürdü :)
Günaydın matildacım bizim bahar yalan oldu sabahtan beri şiddetli yağmur var mersinde sırılsıklam oldum işe gelene kadar :)Günaydın baharın mis kokulu çiçekleri
berilcim heralde hastaneden çıkmışsınızdır çok geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin sağlık versin canım
Yine siz arada güneş görüyorsunuzGünaydın matildacım bizim bahar yalan oldu sabahtan beri şiddetli yağmur var mersinde sırılsıklam oldum işe gelene kadar :)
E="mefkurem, post: 41186163, member: 650201"]Bestem kimse yok herkes yattı heralde
Sen ne yaptın bitirdinmi işleri
bizim en kışın gördüğümüz en düşük sıcaklık 11 derece abla mersinin havası güzel sıcak iklim bizde alıştık tabi bu havalara biraz soğusa dengemiz şaşıyor :)Yine siz arada güneş görüyorsunuz
Bizde oda yok
Dün rüzgardan zor yürüdüm dışarda
Sorma kaç gündür izmirde öyle bugün güneşi gördüm hemen çamaşır filan başladımGünaydın matildacım bizim bahar yalan oldu sabahtan beri şiddetli yağmur var mersinde sırılsıklam oldum işe gelene kadar :)
Bozma canım nedense bende öyleyim ya ödem var galiba parmaklarım şişmiş havalarda mı bilemedimGünaydın şekerler
Ne kadar hafta sonu olsada siz aldanmayın
Hemen pazartesi geliyorrrrrr
Ama ben 2 gündür artıdayım nedense dün akşamda yemedim sayılır
Moralimi bozmadım ama mutluda olmadım
Hoşgeldin Takımımıza. Arkadaşların da dediği gibi doğru adrestesin. Övünmek gibi olsun da Haftalardır birinciyiz. Bu yükselişimizi düşürmeyecek takım arkadaşlarına ihtiyacımız var.merhaba kızlar
takıma davet edildim.
adım mine
36 yaşındayım.
öğretmenim
2. doğumdan sonra çok kilo aldım.
kızım 2.5 yaşına geldi ama hala kilolar olduğu gibi duruyor.
inşallah hep beraber veririz kiloarı
Mefoşum Haklısın içmiyorum artık öyle dün okulda tuv. ÇıkamadımÖzlemcim Form çayları o kadar sık içmesen
Haftada 1 -2 gün neyse ama sık sık vücut alışır bağırsak tembelliği olur
Öğle ve akşam güzel
Amaaaa sabah olmamış
kolay gelsin matildacım bende akşam başlıycam o işlere yarını temizlik hastane ziyareti ütü ve yemek iile doldurdum :)Sorma kaç gündür izmirde öyle bugün güneşi gördüm hemen çamaşır filan başladım
Benimde yapmam gereken tonla iş var amaaaaaa birazcık yapıp öğleden sonra kaytarıcamkolay gelsin matildacım bende akşam başlıycam o işlere yarını temizlik hastane ziyareti ütü ve yemek iile doldurdum :)
Hastaneden ne haber cnm varmı bi değişikliklikkolay gelsin matildacım bende akşam başlıycam o işlere yarını temizlik hastane ziyareti ütü ve yemek iile doldurdum :)
asıl mucize sensin.sen istemezsen hicbirsey olmaz.biz sadece vasitayizHerkese selamlarrrr
Hemen menümü paylaşayım,
Kahvaltı
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 kase yeşillik salata
Öğlen çorba salata
Ara yoğurt, meyve
Akşam, et sote, 3 kaşık erişte, salata
Spor, yürüyüş 45 dk, su 2 lt
Hastalık ve ilaçlardan dolayı 2 ay içinde aldığım 8 kilo hızla gidiyor, çokk mutluyum.Buraya hergün menü yazmak, sonra ona uymaya çalışmak, buradaki herkesin destek mesajları ne kadar önemli, ne kadar motive ediciymiş. Mucize gibisiniz
teşekkür ederimbence sen süper azimli ve iradelisin, ve asla diyetini bozabileceğine inanmıyorum :)
deme ya demeeeahhh bu misafirler nefse hakim olmak pek zor...okul pikniği de pek fena yaaa sağolsun veliler mis gibi şeyler yapiyor çeşit çeşit..yemezsen öğrenciler bozuluyor ye babam ye=)
canım ben balık hafızayim o yüzden hatırlamadim seni..hoşgeldin tekrarHerkese merhaba :)
Ben daha önce 9. Takımın üyelerinden biriydim harta bir donem de başkan yardımcılığı yapmistim gerçi eskilerden kimse kalmadığı için beni tanımamız mümkün görünmüyobi tek hoppidicik ablam tanırsa tanır :)
Gel gelelim asil mevzuya burda tam disiplinli bir şekilde kilolarimi verirken evlendim ve düğün sureci evliliğe alışma is arama kpss vs sürecinde izin aldım ve dönmem gereken zamanda dönemedim. Dönme şansım olur mu olmaz mi onu da bilmiyorum ama beni de araniza kabul ederseniz ve yetkili ablalarım da izin verirse sizerle tekrar bir arada olmak isterim :)
Hepinize mutlu günler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?