- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.441
Allah kabul etsin canım..Kızlar ben yarın sabah bildirim yapmıcam haberiniz ola çünkü niyetli olcam biliyorsunuz yarın kandil önceki gecelerde tutmak nasip olmadı bu sefer tutmak istiyorum imsak yapacağım için bildirim pek sağlıklı olmayacak çünkü
valla bi 3 sene önce kadar ilk doğumda 13. takımdı sanırım..bi de bi ara bi kaç kilo fazla vardı başka bi takım ama kaç olduğunu haztırlamıyorumAtesı çıkınca yıne hastanede kalacak dıye korkuyor sanırım teyzesı
Canım sen 2 kezmı mezun oldun 5. Takımdan
ya nefret ederim koltukta örtüdenAllahtan un hevası yapmayı bilmiyorum ağır tahrik var burda :)
Elimde baskül orda Olacağım
Mine cim memnun olduk. Bende şu an 71,5 tayım hedefim 62. Hangi şehirdesin
Hazoş bence örtü ser koltuklarına canına yazık
Bal, ekmek, makarna ohhhhh yarasın demiycem yarar zaten
oh oh ne güzel hiç kıyafetin kalmasın insalllaaaaaaaaaahhhhhhhhhDün akşam niyetim ütü yapmaktı ama yatak odasına girince fikrimi değiştirdim kendi dolabıma başladım kaç gündür aklımdaydı
Kıyafet giy çıkar, dene bol gelenleri ayır ,baya zaman aldı ama içim rahatladı.
Önceden dar gelipte giymediğim bazı kıyafetler şimdi bolarmış .Etek ceketlerim vardı .Ceketler bile çuval gibi durdu
Heralde bi 20 Kilo daha versem hiç bişeyim kalmıcak
Akşam Allah'a bir kez daha şükrettim
hahah erittiklerini eve gelince tamamlıyor demek ki=)Ben dışarıya bakıyom hava soğuk rüzgârlı
En iyisi evde yürüyüm diye düşünüyom
Şimdi camdan gördüm bizim komşu yürüyüş yapmışta geldi bile. Biz Türk milleti hem canımız çok tatlı hemde tembeliz (kendi adıma)
Bitanede baya göbekli bi adam var
Çoğu zaman günde 2 sefer çıkar yürüyüşe bide hevesli hevesli
Ama nedense 2 senedir göbeği eritemedi
Geçmiş olsun..evet aynen öyle olmuş gibi gözüküyorKızlar ben tartıldım ama benimkisi yalancı sonuç.
Dün çok kötü hasta oldum.
İshal ve kusma mahvetti beni.
Cuma günü : 89.4
Bu gün : 87.0
Su kaybından kaynaklanan bir fark oldu.
kaptanım Allah bağışlasın ne tatlı bi kızın var senin öyleKızlar bız çıktık ama nızmızlugımız aynı
Bu sıpa öyle korkmuskı ateşîm cıkar dıye Hıcbırsey giymiyor. Mutfak ıcın alış verıse gıttık hava rüzgârlı bız badı gıymısız zorla Mont gıyfırdım ama rezıllıgımız sız boyu.sımdıde usutmezse ....
Eki Görüntüle 1544380 Eki Görüntüle 1544381 Burda montu çıkarmak ıcın anırıyor
geçmiş olsun zümrem üşüttün mü ki?Kızlar ben tartıldım ama benimkisi yalancı sonuç.
Dün çok kötü hasta oldum.
İshal ve kusma mahvetti beni.
Cuma günü : 89.4
Bu gün : 87.0
Su kaybından kaynaklanan bir fark oldu.
İşlemin sonucu Sıfır :))))Hoppidicik: -200
Ozlemiko :+200
Teşekür ederim canım.Geçmiş olsun..evet aynen öyle olmuş gibi gözüküyor
geçmiş olsun zümrem üşüttün mü ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?