Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hadi özlem Marş Marş
Evi topla, çamaşırı as, Bulaşık mak boşalt Kızın beslenmesine hamurişi, akşam için yemek yap
Kuaföre ordanda işe git
Bakalım hangisine zaman yetmeyecek
Ne iş yapıyorsun özlem.
Hepimizin günlük rutin işleri
Ne kadar sıkılsakta yapmakta mecbur olduğumuz işler

bu arada c.tesi günü o 7 dakikalık sporu ayrıca 4karın, 3 bacak,2 kalça hareketini 20,ser tekrar yaptım..gelelim pazar gününe 2 saat ütü, temizlik, cam silme tabi ki spor yapamadım bunları yapınca..bugun sporumu yapacağım..

geçen gün arkadasımın doğum günüydü bi toplaşıp kutlayamadık iki hafta sonra evleniyor..bende bugun pasta alıp eski okuluma g,deceğim..eşimin dersi erken bitiyor bugun 12. sınıflar gelmiyormuş.oğlanı ilk defa babaya bırakıcam bakalım ne yapacaklar=)))şimdi biraz süt sağıyım..iki saatte döneceğim ama acıkır belli olmaz..sonra da oğlanı aylık bakıma götürebiliriz...akşama girebiliirim büyük ihtimal

Gunaydinnnnn

Hayirli kandiller dilerim hepinize.

Kilo bildirimi :
Persembe 97,7kg
Pazartesi 97,5kg
Fark -200gr

Aslinda daha cok fark olurdu ama az su ictim dun, bide 3 gundur tuvalete cikamadim. Olsun bunada sukur :)

Günaydın herkese mutlu haftalar dilerim

Malum ay başı olduğu için işyeri yoğun raporlar vs. ancak gelebildim
pazartesi kilom malesef +500 hastane işinden dolayı tüm düzen bozuldu evime gidemiyorum ortalıkta ne bulursam onu yiyorum öğlen problem değil yoğurt vs. geçiştiriyorum ama asıl imtihanım akşamları oluyor neyse bi düzene girecek elbet ben geçmişe kaçarr

yavrum yaaa nasıl korktuysa çocuk :)) Rabbim bidaha göstermesin berilcim aman dikkat ateş çıkmasın derken üşütmeyin bide

bende öyleyim biraz zayıflayınca gittim kıyafet almaya ya hiçbirşeyim kalmamıştı tunik pantolon vs. aldım yazlık pardesü alacaktım onuda önümüzdeki yaza bıraktım eğer önümüzdeki yaz hamile olmazsam büyük ihtimal çıtır bir hatun olurum o zaman alırım

3 sene önce o kadar kilo vermişsin ne güzel tekrar nasıl aldın abla

Allah iyiliğini versin özlem portakal kasası nedir yaa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…