- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.461
Ne iş yapıyorsun özlem.Hadi özlem Marş Marş
Evi topla, çamaşırı as, Bulaşık mak boşalt Kızın beslenmesine hamurişi, akşam için yemek yap
Kuaföre ordanda işe git
Bakalım hangisine zaman yetmeyecek
Hoşbulduk canım.yeni gelen arkadaşlar, sizler de hoşgeldiniz
memnun oldum canımHoşbulduk canım.
Adım mine
35 yaşındayım
ahh o ütü her pazar gecesinin korkulu kabusu herkes uyumaya gider ben ütüyeValla bittiğinde inanamadım da eşimle oğlana yatın sizi de ütülücem dedim çok fenayım tansiyonum düştü abla :))))))
yavrum yaaa nasıl korktuysa çocuk :)) Rabbim bidaha göstermesin berilcim aman dikkat ateş çıkmasın derken üşütmeyin bideKızlar bız çıktık ama nızmızlugımız aynı
Bu sıpa öyle korkmuskı ateşîm cıkar dıye Hıcbırsey giymiyor. Mutfak ıcın alış verıse gıttık hava rüzgârlı bız badı gıymısız zorla Mont gıyfırdım ama rezıllıgımız sız boyu.sımdıde usutmezse ....
Eki Görüntüle 1544380 Eki Görüntüle 1544381 Burda montu çıkarmak ıcın anırıyor
Kızlar bız çıktık ama nızmızlugımız aynı
Bu sıpa öyle korkmuskı ateşîm cıkar dıye Hıcbırsey giymiyor. Mutfak ıcın alış verıse gıttık hava rüzgârlı bız badı gıymısız zorla Mont gıyfırdım ama rezıllıgımız sız boyu.sımdıde usutmezse ....
Eki Görüntüle 1544380 Eki Görüntüle 1544381 Burda montu çıkarmak ıcın anırıyor
bende öyleyim biraz zayıflayınca gittim kıyafet almaya ya hiçbirşeyim kalmamıştı tunik pantolon vs. aldım yazlık pardesü alacaktım onuda önümüzdeki yaza bıraktım eğer önümüzdeki yaz hamile olmazsam büyük ihtimal çıtır bir hatun olurum o zaman alırımHelede kilo aldım diye kendime Kıyafet almadığım dönemler o kadar fazla ki. Bazıları var çok özenirim kiloluda olsa alır giyinir bi şekilde kendine yakıştırır. Ben öyle Değilim kilom varsa hiç bir şeyi kendime yakıştıramam
3 sene önce o kadar kilo vermişsin ne güzel tekrar nasıl aldın ablaBen 3 sene önce 123 den 88 düşmüştüm
O zaman birçok şey almıştım
Tekrar Kilo alınca hepsi dar geldi
Bende kendime kızdığım için hiç yeni bişey almadım. Hep tekrar verecem ümidiyle
İyikide almamışım
Şimdi bisürü yeni kıyafetim oldu
Günaydın güzeller ....Allah kabul etsin canım..
iftardan beş dakika önce yada gece yemek yemeye kalktığında tartılırsın.o zaman sorun olmaz herhalde
kıyafet sorunu herşeyden önce gelirKadın milleti değilmi
Bizim için kıyafet sorunu sağlıktan önce gelir
Konuyu değiştiriyommm
Bizim burda yine kapalı ve soğuk bi hava var
Faiz lobiside olabilüüİşlemin sonucu Sıfır :))))
Dış mihraklar benim 6 Ları görmemi istemiyo dış mihrakların oyunu bu
Allah iyiliğini versin özlem portakal kasası nedir yaa :))))Gece mavisi bir pantolon aldım koton dan acayip Zayıf gösteriyor 40 beden. Birde nar çiçeği aldım ama onu daha giyemem popoyu çok gösteriyor. Portakal kabukları hep meydanda rengini sevdim diye aldım ama portakal kasası gibi görünüyorum :)))) 4-5 kilo dan sonra olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?