- 4 Ocak 2014
- 3.334
- 4.534
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.481
Allah kabul etsin canım iftarda bizede dua et :)Kızlar ben yarın sabah bildirim yapmıcam haberiniz ola çünkü niyetli olcam biliyorsunuz yarın kandil önceki gecelerde tutmak nasip olmadı bu sefer tutmak istiyorum imsak yapacağım için bildirim pek sağlıklı olmayacak çünkü
hoşgeldin canım umarım bu sefer hedefine ulaşarak ayrılırsınAynen öyle hoppiş ablacım (eskiden öyle derdim :) ) inşallah bu sefer hepimiz için herşey daha güzel olur :)
Amin canım etmez miyim hepinize edicem tabiAllah kabul etsin canım iftarda bizede dua et :)
canım bende öyleydim tatlı krizine girdiğim anda 1 kilo baklavayı tek başıma yediğimi bilirimAh ahh bi unutabilsem... 26 yaşındayım hayatımda daha bir kez bile tatlı beni kesti diye bırakmışlığım yok 1 tepsi baklava olsa hepsini luplerebilirimama tabiki artik kendimi tutma zamanı geldi
tebrik ederim hopişimGünaydın arkadaşlar..yaklaşık onbeş dakikalık bir giriş denemesinden sonra nihayet kk yazmama izin verdi..
Bugünkü kilom:-200
geçmiş olsun minecim pirinç lapası yapsaydın iyi gelir ishalineKızlar ben tartıldım ama benimkisi yalancı sonuç.
Dün çok kötü hasta oldum.
İshal ve kusma mahvetti beni.
Cuma günü : 89.4
Bu gün : 87.0
Su kaybından kaynaklanan bir fark oldu.
hazos cebirin adı mine değilmi ? sen ikidir zümrem deyince aklım karıştı :)geçmiş olsun zümrem üşüttün mü ki?
Allah kolaylık versin özlemcim benim program şu ; işe gel akşama kadar koltukta totonu büyüt beynini patlat akşam eve git ve sanki sabah yeni kalkmışsın gini ev işine başla :)Hadi özlem Marş Marş
Evi topla, çamaşırı as, Bulaşık mak boşalt Kızın beslenmesine hamurişi, akşam için yemek yap
Kuaföre ordanda işe git
Bakalım hangisine zaman yetmeyecek
Allah kabul etsin berilcim bizede dua etUzun yillar sonra ilk defa oruc tutuyorum aksamda sohbet varmis oraya gidecem
Bugun is icin bir gorusmem var
Sonra gorusuruz fistiklar
hoşgeldin canım umarım bu sefer hedefine ulaşarak ayrılırsın
canım bende öyleydim tatlı krizine girdiğim anda 1 kilo baklavayı tek başıma yediğimi bilirimama zayıflamaya gerçekten karar verdiğim anda hepsi gözüme düşman gibi görünmeye başladı hiç vazgeçemeem dediğim herşeyden vazgeçtim hele birde kilo vermeye başlayınca ne tatlı ne hamur işi hiçbirinin değeri olmuyor gözünde
Iyi hadi çok şükür gelmiş geçmiş olsun canımKizlar Günaydin
Hepiniz sagolun kuzular bugun elifim iyi sükür
Allah kabul etsin canımUzun yillar sonra ilk defa oruc tutuyorum aksamda sohbet varmis oraya gidecem
Bugun is icin bir gorusmem var
Sonra gorusuruz fistiklar
Olsun canım biliyosun herşey nasip üzülmeNe güzel çoğunluk oruç tutuyor ben tutamadım bugünün berat kandili olduğunu tamamenn unutmuştum sabah yolda hatırladım çok üzüldüm tabi iş işten geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?