Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar;

İş yerinin Mali yıl sonu tatili vardı cuma gününden beri yoktum telde int. paketi az yazamadım, cuma günü yediklerime dikkat ettim 4 saat yürüyüş yaptım ama c.tesi şirketin galasına katılmak için İstanbula gittim 1 gün kalıp geldim ve yemenin dozunu kaçırdım ne yediğimi hiç söyleyemeyeceğim 2 gündür şişkinlik had safhada bir de bugün oruç tuttum su içseydim rahatlayabilirdim ama iftardan sonraya kaldı tartı da 58.1 çıktım yani +500 her türlü cezayı hak ediyorum ben

Allah kabul etsin canım iftarda bizede dua et :)

Ah ahh bi unutabilsem... 26 yaşındayım hayatımda daha bir kez bile tatlı beni kesti diye bırakmışlığım yok 1 tepsi baklava olsa hepsini luplerebilirim ama tabiki artik kendimi tutma zamanı geldi
canım bende öyleydim tatlı krizine girdiğim anda 1 kilo baklavayı tek başıma yediğimi bilirim ama zayıflamaya gerçekten karar verdiğim anda hepsi gözüme düşman gibi görünmeye başladı hiç vazgeçemeem dediğim herşeyden vazgeçtim hele birde kilo vermeye başlayınca ne tatlı ne hamur işi hiçbirinin değeri olmuyor gözünde

Kızlar ben tartıldım ama benimkisi yalancı sonuç.
Dün çok kötü hasta oldum.
İshal ve kusma mahvetti beni.
Cuma günü : 89.4
Bu gün : 87.0
Su kaybından kaynaklanan bir fark oldu.
geçmiş olsun minecim pirinç lapası yapsaydın iyi gelir ishaline

Hadi özlem Marş Marş
Evi topla, çamaşırı as, Bulaşık mak boşalt Kızın beslenmesine hamurişi, akşam için yemek yap
Kuaföre ordanda işe git
Bakalım hangisine zaman yetmeyecek
Allah kolaylık versin özlemcim benim program şu ; işe gel akşama kadar koltukta totonu büyüt beynini patlat akşam eve git ve sanki sabah yeni kalkmışsın gini ev işine başla :)

Ne güzel çoğunluk oruç tutuyor ben tutamadım bugünün berat kandili olduğunu tamamenn unutmuştum sabah yolda hatırladım çok üzüldüm tabi iş işten geçmişti

hoşgeldin canım umarım bu sefer hedefine ulaşarak ayrılırsın

Hosbuldum canım inşallah hepbirlikte ayrılırız :)

Evet şuan hepsi bana sa düşman irademin son noktasındayım inşallah kırılmaz

Hepinize günaydın güzeller :) bugün ilk bildirimimi yapacaktım ama bende oruca niyetlendim o yüzden iftardan önce yapacağım bildirimimi. Ama oruç moruc demicem market bahanesiyle yoku uzatıp en azından 20 dk yürüyüş yapicam sonra da dün evi supurdukten sonra sular kesildiği için silememiştim bi sileyim toz moz alayim 2 kalori yakayım diyorum aksam iftardan sonra eşimi kandırıp yürüyüşe de çıkardım mi 10 numara olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…