- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.681
Hiç bilmiyorum canım bizim hiç kusma sorunumuz olmamıştıdün benim oplanı aylık bakıma götürdüm 1 kilo almış lazkin kusmamız cok onu sordum dr a bebelac thickener diye bişey verdi..kıvam arttırıcıymıs kusmayı engelliyormuş..kulanan var mı ya nedir bu ilk defa duydum.
İlk 3 ay boyunca bebek reflüsü olanlarda kusma çok oluyor kilo iyi almış maşallah subhanallahdün benim oplanı aylık bakıma götürdüm 1 kilo almış lazkin kusmamız cok onu sordum dr a bebelac thickener diye bişey verdi..kıvam arttırıcıymıs kusmayı engelliyormuş..kulanan var mı ya nedir bu ilk defa duydum.
anlaştık o zamanTamam bizimde seminer dönemi başlıyor. Öğle yemeği yiyelim birlikte. Kızılay'da ya da Cebeci de olabilir. Yemek yer işe döneriz
mersin canım en kara kışı 12 derece olan yazın kırk küsür derecelere çıkan güneşi tenini yakan mersin :)))
Hayırdır bebekmi geliyor :)
Tamam bizimde seminer dönemi başlıyor. Öğle yemeği yiyelim birlikte. Kızılay'da ya da Cebeci de olabilir. Yemek yer işe döneriz
anlaştık o zamanhepimize uygun bi gün haberleşiriz
Tatlım ayın 3 dersek 1 ay olmaz valla 2 gün 2 gündür benim içinHaziran hedefi :
Özlem ------4
Zuhal ------5
Beste ------2
Merilis ----4
Berna ?
Reyhan?
Kitkurd----3
Minoz?
Beril?
Deniz?
Cebir ------5
Rosebud ----4
Takyon
Evet Akşama kadar süre yazan arkadaşlarla yarışmayı başlatıyoruz. Hedefini tutturamayana Cezaları akşam belirleyelim. Süremiz 1 Temmuz a kadar yarın sabah tartılalım yazalım ayin 3 ü itibarıyla Başlamış olalım
Merili gözün aydın canımBebek işine gelince ben zaten daha 10 aylık evliyim onu düşünme aşamasına bile geçemedim daha.. turk hava yollarına is başvurusunda bulunmuştum yazılı sınavı geçmişim herkes onun haberini bekliyordu o yüzden bi telefon trafiği oldu :)
Merili gözün aydın canım
Şimdi sözlüyemi giricen yoksa gerek yokmu
Allah yardımcın olsun güzelim, gönlüne göre versin inşallahAyin 9 unda sözlü mülakat var bide dua edin bana noluuurr :) ise girersem ve kilo verirsem anca öyle bebek düşünebilirim
Okey pazartesi kilolarımız geçerli o zamanTatlım ayın 3 dersek 1 ay olmaz valla 2 gün 2 gündür benim için
Bence pazartesi ayın 1 zaten başlangıç olsun
Dünkü Kilo geçerli
Tebrikler canım bundan sonrası bence % 10 sende % 90 torpildeOyyhh masallahhh orasida sıcak ben de bir sure diyarbakırda yaşamıştım da belki o taraflardır diye düşünmüştüm :)
Bebek işine gelince ben zaten daha 10 aylık evliyim onu düşünme aşamasına bile geçemedim daha.. turk hava yollarına is başvurusunda bulunmuştum yazılı sınavı geçmişim herkes onun haberini bekliyordu o yüzden bi telefon trafiği oldu :)
Benim henüz işim yok o yüzden ben size uyarım :)
Ben dersteyim canım birazdan çıkıp eve gidicem. Sabah tembellik ettim ortalık dağınık. Toplayıp yemek vs.Kızlarrrrr nasılsınız
Nasıl gidiyor
Herkes yoğun heralde
Tebrikler canım bundan sonrası bence % 10 sende % 90 torpilde
ben burdayım ablacım da kimseler yok pek durgunuzKızlarrrrr nasılsınız
Nasıl gidiyor
Herkes yoğun heralde
Sen nasılsın tatlımben burdayım ablacım da kimseler yok pek durgunuz
Kolay gelsin cnmBen dersteyim canım birazdan çıkıp eve gidicem. Sabah tembellik ettim ortalık dağınık. Toplayıp yemek vs.
Allahtan hayırlısını iste cnmTorpilimde yok ama hakkımda hayırlısıyla olur inşallah :) yoksa hayatıma kaldırım mühendisi olarak devam edicem
iyiyim ablacım sağol sen nasılsınSen nasılsın tatlım
Bize göre daha iyisin en azından artı değilsin
Ben yarın sabahı bekliyorum, eğer bugün sabredebilirsem eksiye düşerim kesin
Canim ben 1 saattir kizimı uyutmakla meşguldumKızlarrrrr nasılsınız
Nasıl gidiyor
Herkes yoğun heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?