Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İlk 3 ay boyunca bebek reflüsü olanlarda kusma çok oluyor kilo iyi almış maşallah subhanallah benim oğlumda reflü vardı ancak kilo normal aldığı için ilaç kullanmadık kendiliğinden geçti bi süre sonra

mersin canım en kara kışı 12 derece olan yazın kırk küsür derecelere çıkan güneşi tenini yakan mersin :)))

Hayırdır bebekmi geliyor :)

Oyyhh masallahhh orasida sıcak ben de bir sure diyarbakırda yaşamıştım da belki o taraflardır diye düşünmüştüm :)

Bebek işine gelince ben zaten daha 10 aylık evliyim onu düşünme aşamasına bile geçemedim daha.. turk hava yollarına is başvurusunda bulunmuştum yazılı sınavı geçmişim herkes onun haberini bekliyordu o yüzden bi telefon trafiği oldu :)

Tamam bizimde seminer dönemi başlıyor. Öğle yemeği yiyelim birlikte. Kızılay'da ya da Cebeci de olabilir. Yemek yer işe döneriz

anlaştık o zaman hepimize uygun bi gün haberleşiriz

Benim henüz işim yok o yüzden ben size uyarım :)

Tatlım ayın 3 dersek 1 ay olmaz valla 2 gün 2 gündür benim için
Bence pazartesi ayın 1 zaten başlangıç olsun
Dünkü Kilo geçerli

Merili gözün aydın canım
Şimdi sözlüyemi giricen yoksa gerek yokmu

Tebrikler canım bundan sonrası bence % 10 sende % 90 torpilde

Kızlarrrrr nasılsınız
Nasıl gidiyor
Herkes yoğun heralde

Ben dersteyim canım birazdan çıkıp eve gidicem. Sabah tembellik ettim ortalık dağınık. Toplayıp yemek vs.
Kolay gelsin cnm
Bende eve geldiğimden beri kalkamadım
Son kahvemide içip biraz iş yapayım sonra spor
Kaslarda Şişme olmasın diye yarın yaparsamda az yaparım

Sen nasılsın tatlım
Bize göre daha iyisin en azından artı değilsin
Ben yarın sabahı bekliyorum, eğer bugün sabredebilirsem eksiye düşerim kesin
iyiyim ablacım sağol sen nasılsın
valla ben artı bekliyordum ne yalan söyleyim hem şişkinlik var hem kaç haftadır spor yapamıyorum ya durdu kilo vermem
ama yine başladım az çok iyi kötü hareket etmeye çalışıyorum
bugün ve yarın da sabah kahvaltıdaki yumurta hariç meyve ve yoğurtla günü bitirmeyi düşünüyorum bakalım perşembe ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…