- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.701
Allahtan hayırlısını iste cnm
Hayırlıysa olsun diye dua et
Sağol cnm bende iyi sayılırımiyiyim ablacım sağol sen nasılsın
valla ben artı bekliyordum ne yalan söyleyim hem şişkinlik var hem kaç haftadır spor yapamıyorum ya durdu kilo vermem
ama yine başladım az çok iyi kötü hareket etmeye çalışıyorum
bugün ve yarın da sabah kahvaltıdaki yumurta hariç meyve ve yoğurtla günü bitirmeyi düşünüyorum bakalım perşembe ne olacak
Erken yaşta çocuk yapmanın avantajını yaşıyorumCanim ben 1 saattir kizimı uyutmakla meşguldum
Sonunda uyudu ve kendimi yürüyüş bandinın üstüne attım.
Yoksa o uyanınca hiç bir şey yapamıyorum.
Zaten şişmanların en sinir olduğu kişilerkızlar selam işleri oturtamadım daha yoğunum bakıyorum buraya ama yazamıyorum aşırı bir telefon trafiği var. ya ben bu yemek yemeyi unutan insanlara bayılıyorum diyorlarki düşünüyorum bi eksiklik var ama ne ? sonradan fasrkediyorumki yemek yemeyi unutmuşum ahh ahhh bende yemekten başka herşeyi unutuyorum
evet çok farkettiriyor gerçekten, mayıs ayında yapmadım toplamda 1 kilo mu ne verebildimSağol cnm bende iyi sayılırım
Sözde ay sonu 7 leri görmek istiyodum ama olmadı en azından ramazana kadar biraz atak yapmak istiyorumki arayı kapatayım
Gerçekten spor çok farkettiriyormuş metoyu hızlandırmak için
ben ben beeeennnnnnZaten şişmanların en sinir olduğu kişiler
Ya yemek yemeyi sevmeyenler yada yiyip yiyip Kilo almayanlar
kızlar selam işleri oturtamadım daha yoğunum bakıyorum buraya ama yazamıyorum aşırı bir telefon trafiği var. ya ben bu yemek yemeyi unutan insanlara bayılıyorum diyorlarki düşünüyorum bi eksiklik var ama ne ? sonradan fasrkediyorumki yemek yemeyi unutmuşum ahh ahhh bende yemekten başka herşeyi unutuyorum
yemek yemeyi unutuyorlar ya düşünebiliyormusun :) bu arada ben şişman değilim mefkuş balıketliyimZaten şişmanların en sinir olduğu kişiler
Ya yemek yemeyi sevmeyenler yada yiyip yiyip Kilo almayanlar
yok anacım bizim içimize işlemiş bu 50 kiloyada düşsek yemekle ilgili negatif duygu oluşmuyor bizdeBenim bi arkadasım da yemek yerken yoruluyodu deli oluyodumm
kendine mukayyet ol rosem :) kız sen zaten hedefine geldin biz napak aaaaaben ben beeeennnnnn
işyerinde bi kız var kızın bacakları falan nasıl ince beli nasıl ince ayyy bayılıyorum ama kız da bi iştah var ohhh yanii
gıcık oluyorum yani nasıl beceriyor anlamıyorum
bi de arada demiyo mu baksana karnım çıktı kilo aldım diyee ayyyy dövesim geliyor resmen
yemek ile ilgili negatif duygu mu, o ne ola kiiyok anacım bizim içimize işlemiş bu 50 kiloyada düşsek yemekle ilgili negatif duygu oluşmuyor bizde
hedefime ulaşsam da o kız gibi iştahla istediğim herşeyden yiyemeyeceğim ama, ayyyy kıskançlık damarım tuttu yinee offf yani ben var ya ben çok fenayım yaaakendine mukayyet ol rosem :) kız sen zaten hedefine geldin biz napak aaaaa
öncesinde ne gibi bi zorluk yaşadın tatlım
ama atlatmışsın şükürler olsun bununla gelmiş geçmiş olsun
oğluşunu kocaman öpüyorum, doğumgününü kutluyorum, hep beraber nice güzel seneleriniz olsun inşallah
varmış öyle bişey can bende duymadım :)))yemek ile ilgili negatif duygu mu, o ne ola kii
yersin ya ama abartmadan tabi :) spora devam et bırakma yürüyüşü formunu korursun tatlım Allah bizim şerrimizden nazarımızdan korusun o kızlarıdahedefime ulaşsam da o kız gibi iştahla istediğim herşeyden yiyemeyeceğim ama, ayyyy kıskançlık damarım tuttu yinee offf yani ben var ya ben çok fenayım yaaa
beste geçmiş olsun canım Allah şifa versin
bende yaptırmıştım ondan canım 10 dk değil 1 dk duramıyorsunki Allah kimseye yaşatmasın o sıkıntılarıCanım sağolasın allah razı olsun. .
Öncesi iki gun sadece un çorbası ve muhallebi yiyebikdim. Bu sorun degil diete alışkıniz)
Bir gun öncesi aksam kocaman iki sis ilac içtim birer saat arayla. . Onlar ishal yapti.. aksami vcde geçirdim ama buda cok onemli degil
Sabah 5: 30 da cok Afedersin alttan bi şişe ilac sıkıyorsun kendine işte bu vok kötüve bir saat sonra aynısından bir tane daha. . Bu ilaci içinde tutman lazim on dk. Sonra lavabiya gideceksin .. tutmak çok çok çok çok zormuş. . Iste öncesi de böyle canim
Takyon Sağol canım sendende allah razı olsun inşallah düzene girer dedihin gibi. Kilo vermek te daha kolay olur mutlaka bağırsak çalışınca
anladım canım çok sıkıntılıymış gerçekten yaCanım sağolasın allah razı olsun. .
Öncesi iki gun sadece un çorbası ve muhallebi yiyebikdim. Bu sorun degil diete alışkıniz)
Bir gun öncesi aksam kocaman iki sis ilac içtim birer saat arayla. . Onlar ishal yapti.. aksami vcde geçirdim ama buda cok onemli degil
Sabah 5: 30 da cok Afedersin alttan bi şişe ilac sıkıyorsun kendine işte bu vok kötüve bir saat sonra aynısından bir tane daha. . Bu ilaci içinde tutman lazim on dk. Sonra lavabiya gideceksin .. tutmak çok çok çok çok zormuş. . Iste öncesi de böyle canim
Takyon Sağol canım sendende allah razı olsun inşallah düzene girer dedihin gibi. Kilo vermek te daha kolay olur mutlaka bağırsak çalışınca
amin amiiinnnyersin ya ama abartmadan tabi :) spora devam et bırakma yürüyüşü formunu korursun tatlım Allah bizim şerrimizden nazarımızdan korusun o kızlarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?