- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.721
Ayin 9 unda sözlü mülakat var bide dua edin bana noluuurr :) ise girersem ve kilo verirsem anca öyle bebek düşünebilirim
Hangi balıkkk şekercimyemek yemeyi unutuyorlar ya düşünebiliyormusun :) bu arada ben şişman değilim mefkuş balıketliyim
Rosem haline şükret tatlımamin amiiinnn
ben ben beeeennnnnn
işyerinde bi kız var kızın bacakları falan nasıl ince beli nasıl ince ayyy bayılıyorum ama kız da bi iştah var ohhh yanii
gıcık oluyorum yani nasıl beceriyor anlamıyorum
bi de arada demiyo mu baksana karnım çıktı kilo aldım diyee ayyyy dövesim geliyor resmen
mefkuşş geçmiş sayfalarda bana yazdıklarına noldu kız sen motive ederken kendi motivasyonunu kaybetmen bugüne kadar motive ettiğin herkesi etkiler ona göre bak yılma yokkkk hani 38 bedene düşme hayallerin silkelen bi kendine gel :)Rosem haline şükret tatlım
Hedefine ulaştın sayılır
Benim gibi 5 aydır diyette olupta daha 15 kilodan fazlası olan garibler ne yapsın
Sanki yavaş yavaş bende sabrımı azmimi kaybediyorum gibi, devam edemicem diye korkuyorum
Tatlım bütün pozitifliğimi sizler için harcadımmefkuşş geçmiş sayfalarda bana yazdıklarına noldu kız sen motive ederken kendi motivasyonunu kaybetmen bugüne kadar motive ettiğin herkesi etkiler ona göre bak yılma yokkkk hani 38 bedene düşme hayallerin silkelen bi kendine gel :)
hayır ablaaaammmmm sakıııınnnnRosem haline şükret tatlım
Hedefine ulaştın sayılır
Benim gibi 5 aydır diyette olupta daha 15 kilodan fazlası olan garibler ne yapsın
Sanki yavaş yavaş bende sabrımı azmimi kaybediyorum gibi, devam edemicem diye korkuyorum
bak o doğruBenimde kardeşimin esi 188 boyunda hayatında ilk defa 72 oldu. Ama görüntü incecik. Uzun ince bi adam :)
Allahım herkes doyar sadece o doymaz.. günde kac öğün yiuo inan bilmiyorum. Utanmasa ekmek arasi lahmacun yiyecek o derece :))) aksam mutlaka iji öğün yer gece 12 de bile yer..
Ama ben onun sırrını biliyorum. . Onlar sulalece boyleler. Kiz kardeşleri de ayni.. incelikler..
Sırları gunde iki defa büyük tuvalete çıkarlar en az..
Hani biz suyu fazla içince küçüğe çıkarızya aynısını büyükle yaşıyorlar manken gibiler ..
Senin o isteki arkadasin ya böyle vok çıkıyo vc ye.. yada sadece gündüz yemek yiyo. Aksam doğru düzgün bir şey yemiyo bence
Rosem haline şükret tatlım
Hedefine ulaştın sayılır
bizden büyük demeyelim yasak deldiği için ceza verelim mi mefkuş ablama bestem ne dersinNasıl geldide nasıl geçti 5 ay. Zor mu zordu. . Ama baksana kendine . Vücuduna. . Kendine ne verdin. Resmen hediye ettin bugunki vücudu kendine. . Bilmiom kime ne yakışır yakışmaz ama sana pes etmek asla ve asla yakışmaz. Senin menülerini azmini defalarca örnek aldim ben. Haalada alacam . Oyle yılmak yorulmak sözleri neydi ?? Yasaktı 9. Grupta.. bir daha yasak delme. . Yediklerimiz bize yetiyor. Zayıflar yesin biz bakalım az daha. Evdekiler yesin biz pişirelim biraz daha. 5 ayda ölmedik 3 5 ay dahada ölmeyiz.. benden büyük demedim çektim kulağını mefkurecim
Erken yaşta çocuk yapmanın avantajını yaşıyorum
Ne güzel küçük çocuk derdim yok ama tabiki
Çocuklar büyüyünce dertleride büyüyor
Zaten şişmanların en sinir olduğu kişiler
Ya yemek yemeyi sevmeyenler yada yiyip yiyip Kilo almayanlar
evet çok farkettiriyor gerçekten, mayıs ayında yapmadım toplamda 1 kilo mu ne verebildim
bi de spor beni daha çok motive ediyor onu farkettim, bugün spor yaptım mesela, daha bi azimli daha bi hevesliydim diyetimm konusunda
spor yapmayınca sanki ne kadar az yersem yiyeyim işe yaramıyor gibi geliyor modum düşüyor
Canım sağolasın allah razı olsun. .
Öncesi iki gun sadece un çorbası ve muhallebi yiyebikdim. Bu sorun degil diete alışkıniz)
Bir gun öncesi aksam kocaman iki sis ilac içtim birer saat arayla. . Onlar ishal yapti.. aksami vcde geçirdim ama buda cok onemli degil
Sabah 5: 30 da cok Afedersin alttan bi şişe ilac sıkıyorsun kendine işte bu vok kötüve bir saat sonra aynısından bir tane daha. . Bu ilaci içinde tutman lazim on dk. Sonra lavabiya gideceksin .. tutmak çok çok çok çok zormuş. . Iste öncesi de böyle canim
Takyon Sağol canım sendende allah razı olsun inşallah düzene girer dedihin gibi. Kilo vermek te daha kolay olur mutlaka bağırsak çalışınca
Rosem haline şükret tatlım
Hedefine ulaştın sayılır
bak o doğru
bi kere laf arasında demişti akşamları hiçbişe yemiyorum ben diye
ama bana yine de sebebin sırf bu olabileceği ihtimali zayıf gelmişti
demek gerçekten etkili
seninkiler nasıl bu kadar düzenli çıkabiliyorlar peki ya ilaç falan mı vücutları öyle mi çalışıyor
bizden büyük demeyelim yasak deldiği için ceza verelim mi mefkuş ablama bestem ne dersinbelki bi daha böyle şeyler demez
Durunnn bakalımAyy hakkaten yaa :)) gecen hafta sporda yapmadı kendisi. . Bi spor bulalım ona ...
Hazalin önerdiği 7 dk lık spor iyimi rosecim ne dersinplayerdan indiriliyoya hani.
Ben bugun onu deneyecem hem yalnız denememis olurum:))))))
eveeettttt sana da yoldaş olsunAyy hakkaten yaa :)) gecen hafta sporda yapmadı kendisi. . Bi spor bulalım ona ...
Hazalin önerdiği 7 dk lık spor iyimi rosecim ne dersinplayerdan indiriliyoya hani.
Ben bugun onu deneyecem hem yalnız denememis olurum:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?