Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayin 9 unda sözlü mülakat var bide dua edin bana noluuurr :) ise girersem ve kilo verirsem anca öyle bebek düşünebilirim

Canim inşallah kazanirda girersin. Torpilsiz bir.mulakattir da inşallah sende emeğinin hakkını alırsın. . Kazaninca hissettiğin o his başka hiç bir şeyde yok bilirim :)

Hep bende dedimki Allah sağlıklı iştahsızlık versin
Amaaa olmuyor lanet olsun seviyorum yemeği
İşin kötü tarafı benim için hiç farketmez tatlı tuzlu
Sevdiğim yemek, hamurişi, tatlı (tabi hepside çok sağlıklı ve hiç Kilo yapmayan şeyler)

Rosem haline şükret tatlım
Hedefine ulaştın sayılır
Benim gibi 5 aydır diyette olupta daha 15 kilodan fazlası olan garibler ne yapsın
Sanki yavaş yavaş bende sabrımı azmimi kaybediyorum gibi, devam edemicem diye korkuyorum

Benimde kardeşimin esi 188 boyunda hayatında ilk defa 72 oldu. Ama görüntü incecik. Uzun ince bi adam :)
Allahım herkes doyar sadece o doymaz.. günde kac öğün yiuo inan bilmiyorum. Utanmasa ekmek arasi lahmacun yiyecek o derece :))) aksam mutlaka iji öğün yer gece 12 de bile yer..
Ama ben onun sırrını biliyorum. . Onlar sulalece boyleler. Kiz kardeşleri de ayni.. incelikler..
Sırları gunde iki defa büyük tuvalete çıkarlar en az..
Hani biz suyu fazla içince küçüğe çıkarızya aynısını büyükle yaşıyorlar manken gibiler ..

Senin o isteki arkadasin ya böyle vok çıkıyo vc ye.. yada sadece gündüz yemek yiyo. Aksam doğru düzgün bir şey yemiyo bence

mefkuşş geçmiş sayfalarda bana yazdıklarına noldu kız sen motive ederken kendi motivasyonunu kaybetmen bugüne kadar motive ettiğin herkesi etkiler ona göre bak yılma yokkkk hani 38 bedene düşme hayallerin silkelen bi kendine gel :)

Tatlım bütün pozitifliğimi sizler için harcadım
Vampir gibi bütün enerjimi emdiniz

Sıra bende artık, siz motive edin beni

hayır ablaaaammmmm sakıııınnnn
5 aydır diyettesin ama nasıl yol kat ettiğinin farkında mısın
sen ciddi bi başarı elde ettin sana 15 kilo ne ki
insanlar 5 kilo veremezken sen 30 kilo birden verdin daha da vereceksin sen azimli hırslı bi kadınsın
bahar rehaveti çökmüş senin üzerine o yüzden böyle düşünüyorsun
sen devam etmezsen bizim de hırsımız gider çünkü eminim ki bana olduğu gibi buradaki çoğu arkadaşa çok iyi bir örneksin biz sayende kendimize güvenip başaracağımıza inanıp bu yola devam ediyoruz
sakın aklından geçirme bak sadece kendine değil bi sürü insana sebep olursun :)
hem daha torunun olacak bak çıtır babaannem diye eteklerinde gezecek dur bakalım bu ne bıkkınlık

bak o doğru
bi kere laf arasında demişti akşamları hiçbişe yemiyorum ben diye
ama bana yine de sebebin sırf bu olabileceği ihtimali zayıf gelmişti
demek gerçekten etkili
seninkiler nasıl bu kadar düzenli çıkabiliyorlar peki ya ilaç falan mı vücutları öyle mi çalışıyor

Nasıl geldide nasıl geçti 5 ay. Zor mu zordu. . Ama baksana kendine . Vücuduna. . Kendine ne verdin. Resmen hediye ettin bugunki vücudu kendine. . Bilmiom kime ne yakışır yakışmaz ama sana pes etmek asla ve asla yakışmaz. Senin menülerini azmini defalarca örnek aldim ben. Haalada alacam . Oyle yılmak yorulmak sözleri neydi ?? Yasaktı 9. Grupta.. bir daha yasak delme. . Yediklerimiz bize yetiyor. Zayıflar yesin biz bakalım az daha. Evdekiler yesin biz pişirelim biraz daha. 5 ayda ölmedik 3 5 ay dahada ölmeyiz.. benden büyük demedim çektim kulağını mefkurecim

bizden büyük demeyelim yasak deldiği için ceza verelim mi mefkuş ablama bestem ne dersin belki bi daha böyle şeyler demez

Erken yaşta çocuk yapmanın avantajını yaşıyorum
Ne güzel küçük çocuk derdim yok ama tabiki
Çocuklar büyüyünce dertleride büyüyor

Haklisın canım erken yaşta anne olunca ćoluk çocuk işin bitiyor ve hayatın tadına bakıyorsun. Biz hala onların peşinde koşarken hertarafımız tutuluyof.

Zaten şişmanların en sinir olduğu kişiler
Ya yemek yemeyi sevmeyenler yada yiyip yiyip Kilo almayanlar

Ben en çok yiyip yiyip almayanlara kızıyorum. Nasıl bir şey diye. Niye azıcık bende yok diyorum bu huy.

Kesinlikle katılıyorum spor ysptığın zaman kaçamak yapmak vijdan yaptırıyor insana. Niye yürüdüm diyosun.

Canım çok geçmiş olsun.

Zuhalcim maşallah ne güzel kilo vermişsin sakın bırakma. Sonra çok pişman olursun.
Sabırlı ol. 38 bedeni düşün. Bir mağazaya girdiğinde bu bana küçük gelir fikri olmayacak. Harika bir duygu.

Menüm güzeller
Sabah
Yulaf kepekli omlet peynir domates salatalık biber

Ara bir avuc kiraz iki erik 1 şeftali

Öğle iki ksse cevizli yaban mersinili yulaf ezmeli yoğurt

Aksam
3 kaşık Mantarlı siyah pirinç pilavı
3 kaşık patlican yemeği icinde iki tane de kanat vardı derisini yemedim. Yemek tamamen yağsız di
Bir kase kiraz

Aksami 4 te kapattim kızlar o yüzden sonra bi meyve daha yerim. Bugun fazla yedim meyve biliom . Kac gündür yememistim yasaktı meyve

Su ve sporu sonra yazacam canlar

Aynen canim. Bak mesela ben kac şey demedim 4 aydir diette.. ama sorsan bana en vok sana kilo verdiren yöntem neydi die .. Akşam yemek yemesigim zamanların ertesi gün oldu hep.. bu hafta yarin ve Çarşamba uygulayacam inşallah dayanabilirsem. . Perşembeye kadar taryilmak istemiom aldıklarımi veriyim die canim..

Meto öyle çalışıyo onların gormen lazim hepsi sarışın yada avik kumrallar mavi gözller upuzun boy son derece zayıf vücut. Kiz kardeşleri 2 ser 3 er çocuk sahibi ve en fazla 47 kilolar..
Benim kız kardeşimin de girumcesi oluyo bu kız kardeşler haliyle :)) ahh Bizede ailece su icsek yarar :)) kafayı yiyecem bunların ivinde abla psikolojime zararlar dio :)

bizden büyük demeyelim yasak deldiği için ceza verelim mi mefkuş ablama bestem ne dersin belki bi daha böyle şeyler demez

Ayy hakkaten yaa :)) gecen hafta sporda yapmadı kendisi. . Bi spor bulalım ona ...
Hazalin önerdiği 7 dk lık spor iyimi rosecim ne dersin playerdan indiriliyoya hani.
Ben bugun onu deneyecem hem yalnız denememis olurum:))))))

Canlarimmmmmmm benim

Çooook teşekkür ederim
Takyon beste Rosa cebir

Ben yine biraz şımardım heralde herkes ne kadar zayıflamışın deyince
Bide başlardaki kadar dayanıklı değilim
Normalde mide küçülmesi lazım ben heran fazla yeme potansiyeline sahibim bu huzursuz ediyor
Şu 2 günde sabredip bi eksiye düşüyüm içim rahat edecek
Şimdi ayranımı içip yola devam canlar
Birazdanda iyice yoruluncaya kadar yürüyüşümüde yapayım

Cebir hocam teşekkür ederim. .
Ben sana bişi sordum hem ben sanaaa .. sen neden cevap yazmadin banaaa :)))
Tabi yazdiysan görmemiş olma ihtimalimde yüksek :))

Bursanın neresindensin.. bende bursadayim canım

Ayy hakkaten yaa :)) gecen hafta sporda yapmadı kendisi. . Bi spor bulalım ona ...
Hazalin önerdiği 7 dk lık spor iyimi rosecim ne dersin playerdan indiriliyoya hani.
Durunnn bakalım
Burda cezaları ben veririm

Kız dün 1 sa 15 dak yüzdüm
Bugünde yürüyüş yapıcam
45 dak benim için gerisi sizin için

eveeettttt sana da yoldaş olsun
biraz daha acımasız olup iki set halinde mi yapsın desem ama yok kıyamam ben ablama eğer akıllanmazsa bi dahakine yaptırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…