- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.741
Canlarimmmmmmm benim
Çooook teşekkür ederim
Takyon beste Rosa cebir
Ben yine biraz şımardım heralde herkes ne kadar zayıflamışın deyince
Bide başlardaki kadar dayanıklı değilim
Normalde mide küçülmesi lazım ben heran fazla yeme potansiyeline sahibim bu huzursuz ediyor
Şu 2 günde sabredip bi eksiye düşüyüm içim rahat edecek
Şimdi ayranımı içip yola devam canlar
Birazdanda iyice yoruluncaya kadar yürüyüşümüde yapayım
Bak seeeen hayatta inanmam o his gelince hemen oturup düşün eski halini hatırla. Hani bir takımın varmış ya atmadığın dolaba gidip ona bak bence yeme hissi hemen geçecektirRosem haline şükret tatlım
Hedefine ulaştın sayılır
Benim gibi 5 aydır diyette olupta daha 15 kilodan fazlası olan garibler ne yapsın
Sanki yavaş yavaş bende sabrımı azmimi kaybediyorum gibi, devam edemicem diye korkuyorum
Canlarimmmmmmm benim
Çooook teşekkür ederim
Takyon beste Rosa cebir
Ben yine biraz şımardım heralde herkes ne kadar zayıflamışın deyince
Bide başlardaki kadar dayanıklı değilim
Normalde mide küçülmesi lazım ben heran fazla yeme potansiyeline sahibim bu huzursuz ediyor
Şu 2 günde sabredip bi eksiye düşüyüm içim rahat edecek
Şimdi ayranımı içip yola devam canlar
Birazdanda iyice yoruluncaya kadar yürüyüşümüde yapayım
eveeettttt sana da yoldaş olsun
biraz daha acımasız olup iki set halinde mi yapsın desem ama yok kıyamam ben ablama eğer akıllanmazsa bi dahakine yaptırırız
Adı neymiş bununİşte bu kadini bi yerlerden tanıyorum ben.. deminkini çıkaramamıştım zaten :))
Hayırlı olsun 7 dk lık cezan.. hem sana hemde telefonuna yenilik kattik canım :))
Sen bunu unutma Rosaeveeettttt sana da yoldaş olsun
biraz daha acımasız olup iki set halinde mi yapsın desem ama yok kıyamam ben ablama eğer akıllanmazsa bi dahakine yaptırırız
seven ablacımAdı neymiş bunun
Durduk yere kaşındım başıma iş açtım
Adı neymiş bunun
Durduk yere kaşındım başıma iş açtım
tamam o kadar acımasız olamam ablama ben zaten ama bi daha duyarsam gerisini ablacım sen düşün :)Yürüyüş yapacak.. 70 lere 60 lara inince cezasını fazla veririz şimdi bacaklarını agritmayalim mefkuşumuzun derim ben canım :)
Mefkurecim yok öyle o spor yapılacak 7 dk buraya yazılacak. . Aaa üstü kapalı bizimi kırıon anlamadikki ..
aslında diyet süresince bizde böyle yapacak bazı ilaçlar içsekKızlar benim de bir arkadaşım aynen anlattığınız gibi tuv. Çok çıktığı için çok zayıftı. Dr gitmişlerdi bağırsaklarında sorun vardı onun yedikleri tam sindirilmeden dışarı atılıyordu
unutursam hatırlat ablaaammmmSen bunu unutma Rosa
Sen bi kaçamak yap cezalardan ceza beğen
Aaaa olurmu tatlım sizi kırcama kolumu kırar spor yapamam (Allah korusun)Yürüyüş yapacak.. 70 lere 60 lara inince cezasını fazla veririz şimdi bacaklarını agritmayalim mefkuşumuzun derim ben canım :)
Mefkurecim yok öyle o spor yapılacak 7 dk buraya yazılacak. . Aaa üstü kapalı bizimi kırıon anlamadikki ..
Sen bunu unutma Rosa
Sen bi kaçamak yap cezalardan ceza beğen
Benim kizim bir yaşına kadar kustu.ama ne kusmak! Öğle öğününü yedircem sabahı kusuyordu.elimde tepsiyi görse kusuyordu.götürmedigim dr. Kalmadi.hepsi cocuk normal bir yasinda kusma durur dediler ve gercekten bir yasinda durdu.ama ilaç falan kullanmadik.şu an gayet sağlıklidün benim oplanı aylık bakıma götürdüm 1 kilo almış lazkin kusmamız cok onu sordum dr a bebelac thickener diye bişey verdi..kıvam arttırıcıymıs kusmayı engelliyormuş..kulanan var mı ya nedir bu ilk defa duydum.
Tamam millet anlaşılmıştır!!!!!
Emir başım üstüne
Ama bundan sonra kendinizi kollayın
En ufak açığınızda acımam yakarım
Nasil çozmuşsun olayıTebrikler canım bundan sonrası bence % 10 sende % 90 torpilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?