Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İşte bu kadini bi yerlerden tanıyorum ben.. deminkini çıkaramamıştım zaten :))

Hayırlı olsun 7 dk lık cezan.. hem sana hemde telefonuna yenilik kattik canım :))

Bak seeeen hayatta inanmam o his gelince hemen oturup düşün eski halini hatırla. Hani bir takımın varmış ya atmadığın dolaba gidip ona bak bence yeme hissi hemen geçecektir

Canım biraz daha sabret inan miden küçülecek.
Gelinimiz yeni kilo verdi önceden versen yarım pastayı götürürdü. Şimdi yarım dilim ancak yiyiyor. İçim almıyor diyor kendisi.
Ama o 1 yıl falan yapmıştı. Kilo vetdikten sonra da 3 -5 ay korumak için yaptı.

Kızlar benim de bir arkadaşım aynen anlattığınız gibi tuv. Çok çıktığı için çok zayıftı. Dr gitmişlerdi bağırsaklarında sorun vardı onun yedikleri tam sindirilmeden dışarı atılıyordu

eveeettttt sana da yoldaş olsun
biraz daha acımasız olup iki set halinde mi yapsın desem ama yok kıyamam ben ablama eğer akıllanmazsa bi dahakine yaptırırız

Yürüyüş yapacak.. 70 lere 60 lara inince cezasını fazla veririz şimdi bacaklarını agritmayalim mefkuşumuzun derim ben canım :)

Mefkurecim yok öyle o spor yapılacak 7 dk buraya yazılacak. . Aaa üstü kapalı bizimi kırıon anlamadikki ..

Adı neymiş bunun
Durduk yere kaşındım başıma iş açtım

l Google playera seven yaz canım. Ilkini yada ikinci cikani indir. Saka maka 5 milyon indireni varmis. Bide herkes güzel şeyler yazmış. Dedim dedim bugün ancak deneyecem bende canim. Sağolsun hazal

tamam o kadar acımasız olamam ablama ben zaten ama bi daha duyarsam gerisini ablacım sen düşün :)

aslında diyet süresince bizde böyle yapacak bazı ilaçlar içsek şaka tabiki herşeyin başı sağlık sağlık yerinde olsun kiloalrda gider böyle

Aaaa olurmu tatlım sizi kırcama kolumu kırar spor yapamam (Allah korusun)
Tmm adını yazında yapayım barii

TE="Merilieshinmee, post: 41223458, member: 500633"]Ayin 9 unda sözlü mülakat var bide dua edin bana noluuurr :) ise girersem ve kilo verirsem anca öyle bebek düşünebilirim [/QUOTE]
Canm hayirlisi olsun ama hic oyle düşünme. Benim thy de hostes arkadasım var.evi zor gorüyor.işe girmeden bir cocugu vardi iyiki onu yapmışim diyo

Tamam millet anlaşılmıştır!!!!!
Emir başım üstüne

Ama bundan sonra kendinizi kollayın
En ufak açığınızda acımam yakarım

Benim kizim bir yaşına kadar kustu.ama ne kusmak! Öğle öğününü yedircem sabahı kusuyordu.elimde tepsiyi görse kusuyordu.götürmedigim dr. Kalmadi.hepsi cocuk normal bir yasinda kusma durur dediler ve gercekten bir yasinda durdu.ama ilaç falan kullanmadik.şu an gayet sağlıkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…