- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.761
ben de seni seviyorum ablaammmOffff bi içimizi dökelim dedik
Başımıza gelmeyen kalmadı
Ben en iyisi spora başlıyım
Sizleri seviyorum kızlar
Buda aşk ilanı gibi oldu
Offff bi içimizi dökelim dedik
Başımıza gelmeyen kalmadı
Ben en iyisi spora başlıyım
Sizleri seviyorum kızlar
Buda aşk ilanı gibi oldu
Inşallah canim.böyle değişik bir ramazan olacak bu sene ..öyle gözüküyorhopiş abla ibadetimizi yapacağız yine yapacağımız tek şey yediklerimize dikkat etmek bunu başarabiliriz bence :)
Bestem çooook güzel olmuşKızlar gecikmeli olarak başarı hikayemi yazdım. . Keyfi gelip te okumak isteyenlere duyurulur :))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/page-7
Bestem çooook güzel olmuş
Çok duygulandım inan gözlerim doldu
Hadi söyliyim ağladım bile
Sen çok mücadele ettin ve başardın güzelim
Bütüüün kalbimle tebrikler
Merhabalar ben geldim yeni takim arkadasiniz :)
kizlaar ben de geldim merhaba 64 kiloyum hedefim 54 5-6 gündür yapıyorum yarım kilo falan verebildimne zaman tam tartilip kilo bildirip baslamam gerekiyo
memnun oldum ben de miray. yaş 20 boy 1.70 kilo 64-65 civarı bu aralarHoşgeldin canım. .
Hay maşallah. . Çoğalıyoz azalmıyiz deymesinler keyfimize :))
Az önceki mesajımı sende bi oku sanada yollamış oluyum canim.. cevaplar misin sende. .
15 günlük deneme sureniz var. Kaptan beril yardımcısı takyon.. bende beste memnun oldum ikinizlede :)
kizlaar ben de geldim merhaba 64 kiloyum hedefim 54 5-6 gündür yapıyorum yarım kilo falan verebildimne zaman tam tartilip kilo bildirip baslamam gerekiyo
Haziran hedefi :
Özlem ------4
Zuhal ------5
Beste ------2
Merilis ----4
Berna ?
Reyhan?
Kitkurd----3
Minoz?
Beril?
Deniz 3
Cebir ------5
Rosebud ----4
Takyon
Evet Akşama kadar süre yazan arkadaşlarla yarışmayı başlatıyoruz. Hedefini tutturamayana Cezaları akşam belirleyelim. Süremiz 1 Temmuz a kadar yarın sabah tartılalım yazalım ayin 3 ü itibarıyla Başlamış olalım
memnun oldum ben de miray. yaş 20 boy 1.70 kilo 64-65 civarı bu aralarevet katılmak için yazmıştım ordan geldim davetle
Hosgeldinkizlaar ben de geldim merhaba 64 kiloyum hedefim 54 5-6 gündür yapıyorum yarım kilo falan verebildimne zaman tam tartilip kilo bildirip baslamam gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?