Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hazalcım benimde oğlum kusardi.. ayy ne kadar zor durum çok iyi bilirim. . Ilac bişi kullanmadim bende
1 seneye yakin kustu
Seni aşırı bunaltacak derecedeyse dr un verdigini çok daha az bi miktarda kullan istersen. Ama çok aşırı değilse girmesin vücuduna ilac şimdiden

Kusan bebek kilolu olur hem canım. . Bakmakta daha kolay olur. Kusmadan önce mide alacağı vitaminleri alip gerisini yollar. Bebek tekrar emer .. ve kilolu olur. . Biraz kilo bebeklere şart elbette. .

Offff bi içimizi dökelim dedik
Başımıza gelmeyen kalmadı
Ben en iyisi spora başlıyım

Sizleri seviyorum kızlar
Buda aşk ilanı gibi oldu

Sende seviliyosun canım. . Aşkın karşılıklı buralarda :))))
En derinlerdeki en zorlardaki yağlarını yak gel inşallah :))

Bestem çooook güzel olmuş
Çok duygulandım inan gözlerim doldu
Hadi söyliyim ağladım bile
Sen çok mücadele ettin ve başardın güzelim
Bütüüün kalbimle tebrikler

Kıyamam sana
Allah razi olsun
Sende benim gözlerimi doldurttun bak :)

Merhabalar ben geldim yeni takim arkadasiniz :)

Hoşgeldin canım. . Davetle mi geldin.. ilk sayfayi oku canım. Sana uyarsa eğer biz seninle beraber zayiflamaktan cok mutlu oluruz. .
Kendini tanıtır misin bize. Boy yas. Rn önemlisi kilo diyete başladın mi. Yoksa bizimle mi Baslayacaksin.. varsa tecrübelerin neler.. :))

kizlaar ben de geldim merhaba 64 kiloyum hedefim 54 5-6 gündür yapıyorum yarım kilo falan verebildim ne zaman tam tartilip kilo bildirip baslamam gerekiyo

Hoşgeldin canım. .
Hay maşallah. . Çoğalıyoz azalmıyiz deymesinler keyfimize :))
Az önceki mesajımı sende bi oku sanada yollamış oluyum canim.. cevaplar misin sende. .

15 günlük deneme sureniz var. Kaptan beril yardımcısı takyon.. bende beste memnun oldum ikinizlede :)

memnun oldum ben de miray. yaş 20 boy 1.70 kilo 64-65 civarı bu aralar evet katılmak için yazmıştım ordan geldim davetle

kizlaar ben de geldim merhaba 64 kiloyum hedefim 54 5-6 gündür yapıyorum yarım kilo falan verebildim ne zaman tam tartilip kilo bildirip baslamam gerekiyo

5-6 gün için yarım kilo ne az nede çok canım. . Diyete baslaman sadece bu 5-6 günle sinirliysa belki biraz az olabilir. . Ödem atıyo olman lazım ilk günler için. . Ama bi taraftan bakınca da aşırı kilolu değilsin yag orani az olunca vermek te zorlaşıyor. ..
Zayiflamak uzun bi süreç. . Sabrin yoksa isin zor kendinle ama karatliyim herrkesslerden de sabirliuim diosan takil bize :))

Pazartesi perşembe tartı günümüz bizim. Ikinizde perşembe günü başlayın bizdende vazgeçmeyin inanin zayiflayacaksinızz.. kac tane mezun verdik cok şükür

selam kızlarrrrr ,

Ben 3 kilo yazdım, gönül isterki 5-6 olsun ama insülin direncim var malesef, 3 kilo verirsem mucize olur benim için :)

Bugün diyetisyene gittim. Testler, tahliller, yeni listeler neler neler :) burda paylaştığım menülerimi gösterdim çok beğendi. Çok farklı olmayan yeni menü hazırladı. Sadece 1 günlük uygulayacağım bir detox çorbası tarifi verdi. Sizinlede paylaşayım,
1 küçük beyaz lahana
1 büyük baş soğan
3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 adet acı sivribiber
1/2 tatlı kaşığı zencefil, zerdeçal, kimyon
10 adet maydanoz
2 litre su

Bunların hepsini pişirip blenderdan geçireceğim.

15 gün içinde 1 kere yapacağım. Tüm gün bu çorbayı içeceğim. Eğer çok çok acıkırsam çorbanın yanında 1 dilim tb ekmeği serbest.

memnun oldum ben de miray. yaş 20 boy 1.70 kilo 64-65 civarı bu aralar evet katılmak için yazmıştım ordan geldim davetle

Oh ih yaşında ne güzelmiş bal gibi de zayiflarsın sen tatlım :) fazla bi kilon uok..aramızda 30 50 kilolari verenler var.. pozitif ol.. vereceksin o azıcık fazla olan kilolarını :))

Hoşgeldin aramıza :)

Bide bugün yediklerimi paylaşayım,

Sabah,
Beyaz peynirli tost
Çay

Öğlen
Biftekli salata,
1 dilim pizza

Ara yapamadım

Akşam
Mercimek yemeği, yoğurt, salata

Yemekten sonra yürüyüşe gideceğiz,çokk yorgunum ama sporsuz bugünü bitiremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…