- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.781
selam kızlarrrrr ,
Ben 3 kilo yazdım, gönül isterki 5-6 olsun ama insülin direncim var malesef, 3 kilo verirsem mucize olur benim için :)
Bugün diyetisyene gittim. Testler, tahliller, yeni listeler neler neler :) burda paylaştığım menülerimi gösterdim çok beğendi. Çok farklı olmayan yeni menü hazırladı. Sadece 1 günlük uygulayacağım bir detox çorbası tarifi verdi. Sizinlede paylaşayım,
1 küçük beyaz lahana
1 büyük baş soğan
3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 adet acı sivribiber
1/2 tatlı kaşığı zencefil, zerdeçal, kimyon
10 adet maydanoz
2 litre su
Bunların hepsini pişirip blenderdan geçireceğim.
15 gün içinde 1 kere yapacağım. Tüm gün bu çorbayı içeceğim. Eğer çok çok acıkırsam çorbanın yanında 1 dilim tb ekmeği serbest.
15 gün sonra yeniden randevum var yeni bi tarif yaparız dedi, onuda paylaşırım :) işimize yarar inşallah bu tarifler :)Güzel morel toplamissindir diyetisyeninin menulerini begenmesine cok sevindim canım :)
Corban bağırsak cakistiracak bi çorba gayette güzel. . Dursun kenarimda ekledim telefona. . :))
Bu aralar kafayi bağırsakla bozdugum ivin bakış açım direk bu :))
Merhabalar ben geldim yeni takim arkadasiniz :)
hoşgeldiniz kızlarrrrkizlaar ben de geldim merhaba 64 kiloyum hedefim 54 5-6 gündür yapıyorum yarım kilo falan verebildimne zaman tam tartilip kilo bildirip baslamam gerekiyo
Merhabalar ben geldim yeni takim arkadasiniz :)
Hoşgeldiniz kızlar ben kaptan yardımcısı adım gülsüm ilk sayfada kurallarımız yazar ordaki kurallara uyar bol paylaşım yapar , günlük menünüzü suyunuzu sporunuzu yazar,ve kilo vermeye kararlıysanız 15 günlük deneme sürecinin sonunda harika bir takım olabiliriz tekrar hoşgeldinizkizlaar ben de geldim merhaba 64 kiloyum hedefim 54 5-6 gündür yapıyorum yarım kilo falan verebildimne zaman tam tartilip kilo bildirip baslamam gerekiyo
kendini tanıtırmısın canım mevcut kilo hedef kilo nedir ?Merhabalar ben geldim yeni takim arkadasiniz :)
Hoşgeldin canım. . Davetle mi geldin.. ilk sayfayi oku canım. Sana uyarsa eğer biz seninle beraber zayiflamaktan cok mutlu oluruz. .
Kendini tanıtır misin bize. Boy yas. Rn önemlisi kilodiyete başladın mi. Yoksa bizimle mi Baslayacaksin.. varsa tecrübelerin neler.. :))
Hosgeldin
hoşgeldiniz kızlarrrr
Hoşbulduk kızlar adım Gamze 21 yaşındayım daha önce ikinci takımda yarışıyordum 1.5 sene oldu 80 den 73 e düşmüştüm şehir değiştirmem iş durumu vs. araya girince bırakmak zorunda kaldm bu aralarda stres sıkıntı vs. derken hepsi üst üste geldi 80 kilo oldum haftadır diyetteyim 78.3 oldumHoşgeldiniz kızlar ben kaptan yardımcısı adım gülsüm ilk sayfada kurallarımız yazar ordaki kurallara uyar bol paylaşım yapar , günlük menünüzü suyunuzu sporunuzu yazar,ve kilo vermeye kararlıysanız 15 günlük deneme sürecinin sonunda harika bir takım olabiliriz tekrar hoşgeldiniz
Hoşbulduk kızlar adım Gamze 21 yaşındayım daha önce ikinci takımda yarışıyordum 1.5 sene oldu 80 den 73 e düşmüştüm şehir değiştirmem iş durumu vs. araya girince bırakmak zorunda kaldm bu aralarda stres sıkıntı vs. derken hepsi üst üste geldi 8 kilo oldum haftadır diyetteyim 78.3 oldumKuralları az çok biliyorum yüzde hesaplamasını filan unuttum onlarada birazdan bakarm. :) benm sorunum duygusallık stres yapınca üzülünce hoopğ yemeğe yumuluyorum işte bu yüzden desteğinize ihtiyacm var. Diyetimde beyazdan uzak durmaya çalışıyorum. herşeyden yiyorum ve az yiyorum akşam dan sonra yemiyorum midem küçüldü sayılır Spor olarakta Leslie'ye başladım 1 hafta düzenli mil yapmayı düşünüyorum daha sonra başka aerobik cd lerinden yararlanacağım şimdilik bu kadar kızlar. Tanıştığımıza çok mutlu oldum umarım eğlenerek kurtuluruz kilolarda Hedef kilom ilk olarak 0 daha sonra 50 diye düşünüyıorm
15 gün sonra yeniden randevum var yeni bi tarif yaparız dedi, onuda paylaşırım :) işimize yarar inşallah bu tarifler :)
eklemeyi unuttum insülin direncim ve genetik şekerim var glifor kullanıyorum evet ilk hedefim 60 cnm :) Bizim evde çok tüketiliyor ekmek ama inşallah mideme sokmamayı başarıcamHoşşşşgeldin aramıza canım. . Çıtır çıtır 20 lik hatunmuşsunuz ikinizde.. siz vermeyeceksinizde kim verecekmis kiloları. . Korksun kilolar yağlar sizden. . İlk hedefin 60 sanırım .. ikinci hedefin 50... dimi canım. .
Hayırlı olsun yeni grubunuz :))
Günlük menüler sporlar başlasın hadi.. bizde görelim miden küçük mü gerçekten ve sen beyaz unu ne kadar cikarmissin hayatından :)
Hoşbulduk kızlar adım Gamze 21 yaşındayım daha önce ikinci takımda yarışıyordum 1.5 sene oldu 80 den 73 e düşmüştüm şehir değiştirmem iş durumu vs. araya girince bırakmak zorunda kaldm bu aralarda stres sıkıntı vs. derken hepsi üst üste geldi 80 kilo oldum haftadır diyetteyim 78.3 oldumKuralları az çok biliyorum yüzde hesaplamasını filan unuttum onlarada birazdan bakarm. :) benm sorunum duygusallık stres yapınca üzülünce hoopğ yemeğe yumuluyorum işte bu yüzden desteğinize ihtiyacm var. Diyetimde beyazdan uzak durmaya çalışıyorum. herşeyden yiyorum ve az yiyorum akşam dan sonra yemiyorum midem küçüldü sayılır Spor olarakta Leslie'ye başladım 1 hafta düzenli 3 mil yapmayı düşünüyorum daha sonra başka aerobik cd lerinden yararlanacağım şimdilik bu kadar kızlar. Tanıştığımıza çok mutlu oldum umarım eğlenerek kurtuluruz kilolarda Hedef kilom ilk olarak 60 daha sonra 50 diye düşünüyıorm
Hoşgeldiniz arkadaşlarkizlar bende gunun menusunu paylasabilirim artik.
sabah
1 ad pogaca
1 fincan sekersiz cay
oglen
yarim kase corba
yarim kabak dolmasi
yarim kase yogurt
1 kasik piyaz
1 kasik ezme
ara
2 kayisi
aksam
3 dilim tam bugday ekmegi(evet abarttim ama sabaha kadar emziriyorum)
1,5 tabak nohut
1 kase yogurt
domates salatasi
bu arada yeni gelen arkadaslarada hosgeldiniz diyorum.
Hoşbulduk cnm :)Hoşgeldiniz arkadaşlar
eklemeyi unuttum insülin direncim ve genetik şekerim var glifor kullanıyorum evet ilk hedefim 60 cnm :) Bizim evde çok tüketiliyor ekmek ama inşallah mideme sokmamayı başarıcam
Haziran hedefi :
Özlem ------4
Zuhal ------5
Beste ------2
Merilis ----4
Berna ?
Reyhan?
Kitkurd----3
Minoz?
Beril?
Deniz---3
Cebir ------5
Rosebud ----4
Takyon
Evet arkadaşlar eklemek isteyen varsa eklesin. Aklınıza gelen Cezaları yazın
Midene sokmadigin her dilim ekmek sana yeni bir elbise olarak grri dönsün :))
Çok çok geçmiş olsun. . O zaman menunde pilav bir kasik bile olmayacak demektir ne güzel
Takımdaki tüm arkadaşlarımız dimi :) ben yeni olduğum için deneme süresindeyim ya hedef belirtebiliyormuyum??Haziran hedefi :
Özlem ------4
Zuhal ------5
Beste ------2
Merilis ----4
Berna ?
Reyhan?
Kitkurd----3
Minoz?
Beril?
Deniz---3
Cebir ------5
Rosebud ----4
Takyon
Evet arkadaşlar eklemek isteyen varsa eklesin. Aklınıza gelen Cezaları yazın
Tabi katılabilirsin bu ayrı kendi aramızda iddialaştık bu ay için vermek istediğimiz hedef kiloyu belirttik veremeyene ceza kesicezÖyle olması gerekiyor amma ve lakin pirinç pilavına bayılıyorum ama yemicem artık bilinçaltımı sevmiyorum diye kandırmam lazmm
Takımdaki tüm arkadaşlarımız dimi :) ben yeni olduğum için deneme süresindeyim ya hedef belirtebiliyormuyum??
O zaman 4 diyeyim ben hala vücüdümda ödem var :) 78.3 üm 74.3 olcam yaniTabi katılabilirsin bu ayrı kendi aramızda iddialaştık bu ay için vermek istediğimiz hedef kiloyu belirttik veremeyene ceza kesicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?