- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.801
Sen diyete yeni başlıyorsun 4 çok az benceO zaman 4 diyeyim ben hala vücüdümda ödem var :) 78.3 üm 74.3 olcam yani
Yok gülüm haftadır 3 diyetteyim 83 den düştüm çok fazlada dikkat etmedim ama insülin direncim olduğu için biraz zor veriyorumSen diyete yeni başlıyorsun 4 çok az bence
Canım yazıyımmı 2.75Ozlemcim iki buçuk mu uaosam ben ya bilemedim :))) 2 az 3 çok gibime geliyo :)))))
Tamam tatlım çok geçmiş olsun ekliyorumYok gülüm haftadır 3 diyetteyim 83 den düştüm çok fazlada dikkat etmedim ama insülin direncim olduğu için biraz zor veriyorum
Saol cnm hıhı yaz :)Tamam tatlım çok geçmiş olsun ekliyorum
evet abla sakın vazgeçme aynen banada neler neler söyleyip motive etmiştin :)Tatlım bütün pozitifliğimi sizler için harcadım
Vampir gibi bütün enerjimi emdiniz
Sıra bende artık, siz motive edin beni
benide yaz canım 5 i hedefledim:)Haziran hedefi :
Özlem ------4
Zuhal ------5
Beste ------2,5 tan 2.75
Merilis ----4
Berna ?
Reyhan?
Kitkurd----3
Minoz?
Beril?
Deniz---3
Cebir ------5
Rosebud ----4
Takyon
Dimp--------4
Merhabalar ben geldim yeni takim arkadasiniz :)
Hoşgeldiniz şekerlerkizlaar ben de geldim merhaba 64 kiloyum hedefim 54 5-6 gündür yapıyorum yarım kilo falan verebildimne zaman tam tartilip kilo bildirip baslamam gerekiyo
Özlemcim bide bu iddia oyunumuzu spor için mi yapsak, herkes bi hedef koysa, tutturamayana ceza versekHaziran hedefi :
Özlem ------4
Zuhal ------5
Beste ------2,5 tan 2.75
Merilis ----4
Berna ?
Reyhan?
Kitkurd----3
Minoz?
Beril?
Deniz---3
Cebir ------5
Rosebud ----4
Takyon
Dimp--------4
Tatlım diyetisyenin verdiği liste böylemi bilmiyorum ama eğer acıkıyosan sabah 2 dil ekmeğini yemenüm
sabah kalkınca 2 kuru kayısı ve yarım litre ılık su
kahvaltı9.00)
yulaflı kuru meyveli yoğurt(1 çorba kasesi)
öğlen13.00)
2 yk ıspanak kavurma
2 yk bulgur pilavı
2 tane minik salatalık turşusu
ara14.35)
1 dilim çavdar ekmeği
1 küçük domates,peynir
akşam16.00)
yumurtalı salata
su:3,5 litre
spor:130 dk yürüyüş
bugün çok karnım acıktı o yüzden ekmek yemek zorunda kaldım kahvaltıdan oldu sanırım ne zaman kahvaltıda meyveli yoğurt yesem tüm gün acıkıyorum
ay evet süper olur :)Özlemcim bide bu iddia oyunumuzu spor için mi yapsak, herkes bi hedef koysa, tutturamayana ceza versekben kafayı sporla bozduğum içim bu ara her fırsattan yararlanmaya çalışıyorum
ıspanak yumurtalı olduğu için çok yemek istemedim abla diyetisyen günde 4 dilim ekmek vermişti sabah 2 dilim öğlen ve akşam 1 er dilimTatlım diyetisyenin verdiği liste böylemi bilmiyorum ama eğer acıkıyosan sabah 2 dil ekmeğini ye
Bide neden ıspanak 2 kaş. Bence pilav yiyincede kadar ıspanağı fazla yanında yoğurt daha doyurucu olur
Bana uyar iddiasını tutturamayana 1 hafta hergün seçeceğimiz bir spor verelimÖzlemcim bide bu iddia oyunumuzu spor için mi yapsak, herkes bi hedef koysa, tutturamayana ceza versekben kafayı sporla bozduğum içim bu ara her fırsattan yararlanmaya çalışıyorum
Haziran hedefi :
Özlem ------4
Zuhal ------5
Beste ------2
Merilis ----4
Berna ?
Reyhan?
Kitkurd----3
Minoz?
Beril?
Deniz---3
Cebir ------5
Rosebud ----4
Takyon
Evet arkadaşlar eklemek isteyen varsa eklesin. Aklınıza gelen Cezaları yazın
Canım yazıyımmı 2.75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?