Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haziran hedefi :
Özlem ------4
Zuhal ------5
Beste ------2,5 tan 2.75
Merilis ----4
Berna ?
Reyhan?
Kitkurd----3
Minoz?
Beril?
Deniz---3
Cebir ------5
Rosebud ----4
Takyon
Dimp--------4

menüm

sabah kalkınca 2 kuru kayısı ve yarım litre ılık su
kahvaltı9.00)
yulaflı kuru meyveli yoğurt(1 çorba kasesi)

öğlen13.00)
2 yk ıspanak kavurma
2 yk bulgur pilavı
2 tane minik salatalık turşusu

ara14.35)
1 dilim çavdar ekmeği
1 küçük domates,peynir

akşam16.00)
yumurtalı salata

su:3,5 litre
spor:130 dk yürüyüş

bugün çok karnım acıktı o yüzden ekmek yemek zorunda kaldım kahvaltıdan oldu sanırım ne zaman kahvaltıda meyveli yoğurt yesem tüm gün acıkıyorum

Merhabalar ben geldim yeni takim arkadasiniz :)

kizlaar ben de geldim merhaba 64 kiloyum hedefim 54 5-6 gündür yapıyorum yarım kilo falan verebildim ne zaman tam tartilip kilo bildirip baslamam gerekiyo
Hoşgeldiniz şekerler
Kızlar ikinizde bebekmişiniz daha
Ayyy kendimi çok kötü hissettim gençler çoğalıyor, sizin metonuz Bizimkini 5 basar
Burda hem eğleniyoruz hem zayıflıyoruz
Tabi cıssslardan uzak durduğunu sürece
İyi anlaşırız

Haziran hedefi :
Özlem ------4
Zuhal ------5
Beste ------2,5 tan 2.75
Merilis ----4
Berna ?
Reyhan?
Kitkurd----3
Minoz?
Beril?
Deniz---3
Cebir ------5
Rosebud ----4
Takyon
Dimp--------4
Özlemcim bide bu iddia oyunumuzu spor için mi yapsak, herkes bi hedef koysa, tutturamayana ceza versek ben kafayı sporla bozduğum içim bu ara her fırsattan yararlanmaya çalışıyorum

Tatlım diyetisyenin verdiği liste böylemi bilmiyorum ama eğer acıkıyosan sabah 2 dil ekmeğini ye
Bide neden ıspanak 2 kaş. Bence pilav yiyincede kadar ıspanağı fazla yanında yoğurt daha doyurucu olur

Haziran hedefi :
Özlem ------4
Zuhal ------5
Beste ------2,5 tan 2.75
Merilis ----4
Berna ?
Reyhan?
Kitkurd----3
Minoz?
Beril?
Deniz---3
Cebir ------5
Rosebud ----4
Takyon
Dimp--------4
gizem -------5

Tatlım diyetisyenin verdiği liste böylemi bilmiyorum ama eğer acıkıyosan sabah 2 dil ekmeğini ye
Bide neden ıspanak 2 kaş. Bence pilav yiyincede kadar ıspanağı fazla yanında yoğurt daha doyurucu olur
ıspanak yumurtalı olduğu için çok yemek istemedim abla diyetisyen günde 4 dilim ekmek vermişti sabah 2 dilim öğlen ve akşam 1 er dilim

Özlemcim bide bu iddia oyunumuzu spor için mi yapsak, herkes bi hedef koysa, tutturamayana ceza versek ben kafayı sporla bozduğum içim bu ara her fırsattan yararlanmaya çalışıyorum
Bana uyar iddiasını tutturamayana 1 hafta hergün seçeceğimiz bir spor verelim

Ozlemcim iki buçuk mu uaosam ben ya bilemedim :))) 2 az 3 çok gibime geliyo :)))))
Canım yazıyımmı 2.75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…