Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kizlaar hosgeldin dilekleriniz için tesekkürler :)) daha önce o kadar çok diyet yaptım ki sürekli 61e düşüp tekrar 65-66 ya cikiyodum geçen sene ilk defa 59u gördüm bırakınca yine 64 oldum. okulda sınavlarım var şu an öğlen dikkat edemiyorum onun dışında sabah akşam dikkat ediyorum yarın son sınavım var sonra daha çok dikkat edicem inşallah :))

yok anacım bizim içimize işlemiş bu 50 kiloyada düşsek yemekle ilgili negatif duygu oluşmuyor bizde

Arkadaş ben onları zaten hic anlamiyorumkiiii moralim bozuksa düzelsin diye yiyorum mutluysam kutlamak için yiyorum .. yani yiyodum bitti artik :) ama onlara yinede özenmeyelim çünkü bi çoğunun tiroid problemi var.. bizde zayıflarız evvelallah :)

hedefime ulaşsam da o kız gibi iştahla istediğim herşeyden yiyemeyeceğim ama, ayyyy kıskançlık damarım tuttu yinee offf yani ben var ya ben çok fenayım yaaa

Kilo alma mekanizması şöyleymiş yediğimiz şeyler 48 saatte vücutta kiloya dönüşürmüş o yüzden diyetisyenler bir öğünde kaçırdıysanız ertesi gün az yiyip dengeleyin diyolarmis zaten.. bizde istediğimiz kiloya gelince boyle boyle dengeleyerek istediğimizi yiyebiliriz :)

Canım olayların başında burda olmadigim için ne oldu basil oldu bilemiyorum ama çok çok geçmiş olsun :)

Canim inşallah kazanirda girersin. Torpilsiz bir.mulakattir da inşallah sende emeğinin hakkını alırsın. . Kazaninca hissettiğin o his başka hiç bir şeyde yok bilirim :)

İnşallah canım istediğim bir çok şey burda mevcut is için vazgeçemeyeceğim şeyler var o yüzden inşallah hayırlısıyla kabul edilirim :)

Off bende tatlı için öyleyim işte ama simdi sen boyle deyince aklımda yeni bi ışık yandı her gün mantar pişireyim hic bisey yiyemem gün boyu

Tatlım bütün pozitifliğimi sizler için harcadım
Vampir gibi bütün enerjimi emdiniz

Sıra bende artık, siz motive edin beni

Harcamak da bitirmek de yok şekerim artik ben varım 2. Zebani o kiloları el birliğiyle vericez

Canm hayirlisi olsun ama hic oyle düşünme. Benim thy de hostes arkadasım var.evi zor gorüyor.işe girmeden bir cocugu vardi iyiki onu yapmışim diyo

Ablacım ben şuan evli olduğum için bile mülakatlarda burnundan getiriyolar istemiyorlar bide çocuk olsa hic giremem ise diye korkuyorum

bakalım aldım o beblac ı ama hep veremem çünkü emziriyorum biberonla veremem her dakka

ay kızlar giremedim bugun ya
menüm
sabah
kepekli sandviç ekmeğiyle tost

öğle
1 minik kuruvasan

akşam
2 çorba kaşiği havuclu sehriye pilavı
3 tane patates kroket
2 yemek kaşiiği kadar tavuk

ara
yarım avuc kabah çekirdeği

sporu 1 saat sonra falan yapicam dusa su an girmicem de ondan onu da yapınca yazarım

Bende menümü yazayım :)
sabah 9:00
İlk olrak aç karnına limonlu maydonoz sapı suyu

1 dilim çavdar ekmegi
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
Domates salatalik
Şekersiz cay

Öğlen 13:00
yarim kase yoğurda 2 nektarı rendeledim

18:00
1 kase yoğurt çorbası (üzerine yag dökmedim)

1.5 lt su ama 2 ye tamamlicam.
30 dk yürüyüş.

yaaaa sabah bende yoğurt yediğimde bütün gün doyamıyorum. niye öyle oluyo acaba??

Bana uyar iddiasını tutturamayana 1 hafta hergün seçeceğimiz bir spor verelim
yapalım yapalımmmm valla çok süper olur

Pilates ve yoga yapıyodum bi donem o zamanlar hep muzikliydi ama simdi yürüyüşe çıkarken hep unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…