- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.821
Haziran hedefi :
Özlem ------4
Zuhal ------5
Beste ------2,5 tan 2.75
Merilis ----4
Berna ?
Reyhan?
Kitkurd----3
Minoz?
Beril?
Deniz---3
Cebir ------5
Rosebud ----4
Takyon
Dimp--------4
gizem -------5
Hoşgeldiniz şekerler
Kızlar ikinizde bebekmişiniz daha
Ayyy kendimi çok kötü hissettim gençler çoğalıyor, sizin metonuz Bizimkini 5 basar
Burda hem eğleniyoruz hem zayıflıyoruz
Tabi cıssslardan uzak durduğunu sürece
İyi anlaşırız
Hosbulduk inşallah uzak durabiliriz :)hoşgeldiniz kızlar:)
yok anacım bizim içimize işlemiş bu 50 kiloyada düşsek yemekle ilgili negatif duygu oluşmuyor bizde
hedefime ulaşsam da o kız gibi iştahla istediğim herşeyden yiyemeyeceğim ama, ayyyy kıskançlık damarım tuttu yinee offf yani ben var ya ben çok fenayım yaaa
Canım sağolasın allah razı olsun. .
Öncesi iki gun sadece un çorbası ve muhallebi yiyebikdim. Bu sorun degil diete alışkıniz)
Bir gun öncesi aksam kocaman iki sis ilac içtim birer saat arayla. . Onlar ishal yapti.. aksami vcde geçirdim ama buda cok onemli degil
Sabah 5: 30 da cok Afedersin alttan bi şişe ilac sıkıyorsun kendine işte bu vok kötüve bir saat sonra aynısından bir tane daha. . Bu ilaci içinde tutman lazim on dk. Sonra lavabiya gideceksin .. tutmak çok çok çok çok zormuş. . Iste öncesi de böyle canim
Takyon Sağol canım sendende allah razı olsun inşallah düzene girer dedihin gibi. Kilo vermek te daha kolay olur mutlaka bağırsak çalışınca
Canim inşallah kazanirda girersin. Torpilsiz bir.mulakattir da inşallah sende emeğinin hakkını alırsın. . Kazaninca hissettiğin o his başka hiç bir şeyde yok bilirim :)
Hep bende dedimki Allah sağlıklı iştahsızlık versin
Amaaa olmuyor lanet olsun seviyorum yemeği
İşin kötü tarafı benim için hiç farketmez tatlı tuzlu
Sevdiğim yemek, hamurişi, tatlı (tabi hepside çok sağlıklı ve hiç Kilo yapmayan şeyler)
Tatlım bütün pozitifliğimi sizler için harcadım
Vampir gibi bütün enerjimi emdiniz
Sıra bende artık, siz motive edin beni
Canm hayirlisi olsun ama hic oyle düşünme. Benim thy de hostes arkadasım var.evi zor gorüyor.işe girmeden bir cocugu vardi iyiki onu yapmışim diyo
bakalım aldım o beblac ı ama hep veremem çünkü emziriyorum biberonla veremem her dakkaİlk 3 ay boyunca bebek reflüsü olanlarda kusma çok oluyor kilo iyi almış maşallah subhanallahbenim oğlumda reflü vardı ancak kilo normal aldığı için ilaç kullanmadık kendiliğinden geçti bi süre sonra
yaaaa sabah bende yoğurt yediğimde bütün gün doyamıyorum. niye öyle oluyo acaba??menüm
sabah kalkınca 2 kuru kayısı ve yarım litre ılık su
kahvaltı9.00)
yulaflı kuru meyveli yoğurt(1 çorba kasesi)
öğlen13.00)
2 yk ıspanak kavurma
2 yk bulgur pilavı
2 tane minik salatalık turşusu
ara14.35)
1 dilim çavdar ekmeği
1 küçük domates,peynir
akşam16.00)
yumurtalı salata
su:3,5 litre
spor:130 dk yürüyüş
bugün çok karnım acıktı o yüzden ekmek yemek zorunda kaldım kahvaltıdan oldu sanırım ne zaman kahvaltıda meyveli yoğurt yesem tüm gün acıkıyorum
yapalım yapalımmmm valla çok süper olurBana uyar iddiasını tutturamayana 1 hafta hergün seçeceğimiz bir spor verelim
Sevgili arkadaşlarım yarın iki saat gidiş iki saat geliş toplamda dört saat istanbul-Kırklareli yolunda olucam.çook eski bir arkadası ziyarete gidiyorum.gelince görüşmek üzere esen kalın beybiler
Hoşbulduk canım inşallah :)Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerinşallah istedigimiz rakama hep birlikte ulaşıriz
VE leslie mil yapıp geldim göbeğime streç film sardm su gibi terledim bayada su içtim sıvı-elektrolit dengemi korumak için :) Ben müzik dinleyerek spor yapmaya bayılıyorum nasıl vakit geçti bitti ne kadar yoruldum hiç hissetmiyorum genelde peki siz kızlar?
hmm anladm canm maalesef bu aralar yürüyüşe gidemiyorm ev tek seçeneğimPilates ve yoga yapıyodum bi donem o zamanlar hep muzikliydi ama simdi yürüyüşe çıkarken hep unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?