Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bide bire de tüm yeni gelen arkadaşlar hosgelmişler :) gerci bende yeni sayılırım ama olsun

Bide burda kim kaç yaşında bilmiyorum herkese abla diyorum bigün biriniz kızacaksınız diye çok korkuyorum

Sevgili arkadaşlarım yarın iki saat gidiş iki saat geliş toplamda dört saat istanbul-Kırklareli yolunda olucam.çook eski bir arkadası ziyarete gidiyorum.gelince görüşmek üzere esen kalın beybiler
İyi yolculuklar bernam
Aman tartı öncesi dikkat et

Bide bire de tüm yeni gelen arkadaşlar hosgelmişler :) gerci bende yeni sayılırım ama olsun

Bide burda kim kaç yaşında bilmiyorum herkese abla diyorum bigün biriniz kızacaksınız diye çok korkuyorum

Aslında benim de pilates ve yogaya dönesim var ama saçma bi şekilde ona daha çok üşeniyorum
21 yaşındayım cnm :) pilates yada yoga benim için şimdilik uygun değil onları sıkılaşma döneminde yapmayı düşünüyorm daha çok kardiyo ağırlıklı egzersizleri yapmayı planlıyorm :)

Kızlar benim elma detoksum yalan oldu
Dün yaptım ama bugün akşam bozdum
Hem alerji yüzünden, boğazım kulaklarım gözlerim hep kaşındı
Hemde dayanamadım
Bide elma doyurur derler
Koca bir yalaaaaaan. Valla 2 gündür açtım

Sabah ekmeksiz kahvaltı
Öğle 1 elma
İkindi 1 elma 1 ayran
Ara 1 incir
18.30 yumurta peynir 2 biber yoğurt 1.5 dil Ekm

Su en az 2.5 lt

65 dak dışarda yürüyüş

1 mil leslie (akşam ekmek yediğim için ceza)

Seven (beste ve Rosa görev tamamlanmıştır efem. Yalnız son 2 hareketi yapamadım. Bu koca vücut nasıl yapsın yan plank bide yarım şınav olarak yaptım şınavı )

Kaç mil yaptın cnm orası çıkmamış mesajında
Bende ne yaparsam yapayım spor yaparken çok sıkılıyorum. Yorulduğum için değil sıkıldığım için bırakıyorum

Kızlar dışardaydık yeni geldik.
Menümü yazayım
Sabah
1 dilim ekmek
Yarım domates
1 kk peynir
5 zeytin

Ara 11.30
1 küçük rlma

Öğle 14.30
3 kaşık kabak yemdği
2 ızgara kanat
E kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Ara 16.30
3 kayısı

Akşam 1o.30
Fırında 1 alabalık
1 dilim ekmek vd salata

Ara 22.30
Yarım elma

Su 2 litre su
30 dk yürüyüş bandında yürüyüş
30 dakika dışarıda bebek arabasıyla yürüyüş

Minecim akşam yemeğin kaçta
Heralde yanlış yazdın

Su an çılgınca aciiimmmmm.... ve elimle koca bir dilim mozaik pastayı kocama ikram ettim ve bir lokma bile yemediiimmm

Su an ölüyorum ama kendimi de tutuyorum
Aferim cnm
Sabah pastayı yemediğim için çok mutlu olacaksın
Eğer çok açsan 2 -3 kaş tarçınlı yoğurt ye yada ayran iç
Süt iç desem oda beni hiç doyurmuyor

Kaç mil yaptın cnm orası çıkmamış mesajında
Bende ne yaparsam yapayım spor yaparken çok sıkılıyorum. Yorulduğum için değil sıkıldığım için bırakıyorum
İşte bendee öyle bir sorun vardı atıyorum mp^çaların içine kıpır kıpır şarkılar bi bakıyorum bitmiş Leslie 3 mil yaptm cnmm

Aferim cnm
Sabah pastayı yemediğim için çok mutlu olacaksın
Eğer çok açsan 2 -3 kaş tarçınlı yoğurt ye yada ayran iç
Süt iç desem oda beni hiç doyurmuyor

Yok ablacım yemeyeyim çünkü bi suredir eşimle bu saatlerde biseyler atıştırmaya alıştırdik kendimizi aslında şuan biyolojik saatim acıktı o yüzden bi sure yemeyip unutturmak istiyorum

(Su smile i paylaştıkça da canım sigara istiyo tövbe tövbeeee )

kızlar ben de ilk günümü yazayım.
sabah:
2 kaşık yağsız patates salatası
bir dilim peynir
yarım dilim tam buğday ekmeği

öğlen:
dürüm çiğköfte
ayran
(sınavlarım yarın bitiyor öğleni düzeltcem kızmayın )

ara:
2 kayısı

akşam:
ıspanak yemeği
yoğurt
yarım kepekli gevrek

1 saat 45 dakika yürüyüş
2.5 litre su.

günde 2 kere yeşil çay içmeye calisiyorum.. yüzmeye başlayacam inşallah sınavlar bitince Detox düşünüyorum

Bence sıkıntı yok menümde ama öğlen de dışarda yemek zorundaysan ki çiğköfte iyi bi secim bana gore sadece ekmeksiz marulla vs yesen 10 numara olurdu :)

kahvaltıda hem patates hem ekmek olmamış. ahhh çiğköfteee çok yerim diye yapmaya korkuyorum çok özledimm

Ben bugün menü yazamayacağım abuk subuk bir şey oldu kaçırdım eccük yarın sabah kalkınca bu videoyu yapmayı düşünüyorum 150 kalori yaktırıyomuş 8 dk'da sizce doğruluk payı nedir?

Bende eskiden yatana kadar kaç posta yerdim
Gerçekten insan alışıyor
Başlarda akşamları çok acıkıyordum ama şimdi inan acıksam bile bişey yiyimmi düşüncesi hiç olmuyor

Bende eskiden yatana kadar kaç posta yerdim
Gerçekten insan alışıyor
Başlarda akşamları çok acıkıyordum ama şimdi inan acıksam bile bişey yiyimmi düşüncesi hiç olmuyor

Haklisin ablacım...
peki sence yarin yulaf ezmeli muzlu krep yapsam saçma bisey mi yapmış olurum..

Haklisin ablacım...
peki sence yarin yulaf ezmeli muzlu krep yapsam saçma bisey mi yapmış olurum..
Tatlım muzu pek önermiyolar ama arada yenebilir
Bide perşembe tartı günümüz ya en hafif yarın yememiz gerekiyor
Çok istiyosan perşembe yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…