- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.841
hmm anladm canm maalesef bu aralar yürüyüşe gidemiyorm ev tek seçeneğim
İyi yolculuklar bernamSevgili arkadaşlarım yarın iki saat gidiş iki saat geliş toplamda dört saat istanbul-Kırklareli yolunda olucam.çook eski bir arkadası ziyarete gidiyorum.gelince görüşmek üzere esen kalın beybiler
Bide bire de tüm yeni gelen arkadaşlar hosgelmişler :) gerci bende yeni sayılırım ama olsun
Bide burda kim kaç yaşında bilmiyorum herkese abla diyorum bigün biriniz kızacaksınız diye çok korkuyorum
21 yaşındayım cnm :) pilates yada yoga benim için şimdilik uygun değil onları sıkılaşma döneminde yapmayı düşünüyorm daha çok kardiyo ağırlıklı egzersizleri yapmayı planlıyorm :)Aslında benim de pilates ve yogaya dönesim var ama saçma bi şekilde ona daha çok üşeniyorum
Kaç mil yaptın cnm orası çıkmamış mesajındaVE leslie mil yapıp geldim göbeğime streç film sardm su gibi terledim bayada su içtim sıvı-elektrolit dengemi korumak için :) Ben müzik dinleyerek spor yapmaya bayılıyorum nasıl vakit geçti bitti ne kadar yoruldum hiç hissetmiyorum genelde peki siz kızlar?
Minecim akşam yemeğin kaçtaKızlar dışardaydık yeni geldik.
Menümü yazayım
Sabah
1 dilim ekmek
Yarım domates
1 kk peynir
5 zeytin
Ara 11.30
1 küçük rlma
Öğle 14.30
3 kaşık kabak yemdği
2 ızgara kanat
E kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 16.30
3 kayısı
Akşam 1o.30
Fırında 1 alabalık
1 dilim ekmek vd salata
Ara 22.30
Yarım elma
Su 2 litre su
30 dk yürüyüş bandında yürüyüş
30 dakika dışarıda bebek arabasıyla yürüyüş
Aferim cnmSu an çılgınca aciiimmmmm.... ve elimle koca bir dilim mozaik pastayı kocama ikram ettim ve bir lokma bile yemediiimmm
Su an ölüyorum ama kendimi de tutuyorum
İşte bendee öyle bir sorun vardı atıyorum mp^çaların içine kıpır kıpır şarkılar bi bakıyorum bitmişKaç mil yaptın cnm orası çıkmamış mesajında
Bende ne yaparsam yapayım spor yaparken çok sıkılıyorum. Yorulduğum için değil sıkıldığım için bırakıyorum
Aferim cnm
Sabah pastayı yemediğim için çok mutlu olacaksın
Eğer çok açsan 2 -3 kaş tarçınlı yoğurt ye yada ayran iç
Süt iç desem oda beni hiç doyurmuyor
kızlar ben de ilk günümü yazayım.
sabah:
2 kaşık yağsız patates salatası
bir dilim peynir
yarım dilim tam buğday ekmeği
öğlen:
dürüm çiğköfte
ayran
(sınavlarım yarın bitiyor öğleni düzeltcem kızmayın)
ara:
2 kayısı
akşam:
ıspanak yemeği
yoğurt
yarım kepekli gevrek
1 saat 45 dakika yürüyüş
2.5 litre su.
günde 2 kere yeşil çay içmeye calisiyorum.. yüzmeye başlayacam inşallah sınavlar bitince Detox düşünüyorum
kahvaltıda hem patates hem ekmek olmamış. ahhh çiğköfteee çok yerim diye yapmaya korkuyorum çok özledimmkızlar ben de ilk günümü yazayım.
sabah:
2 kaşık yağsız patates salatası
bir dilim peynir
yarım dilim tam buğday ekmeği
öğlen:
dürüm çiğköfte
ayran
(sınavlarım yarın bitiyor öğleni düzeltcem kızmayın)
ara:
2 kayısı
akşam:
ıspanak yemeği
yoğurt
yarım kepekli gevrek
1 saat 45 dakika yürüyüş
2.5 litre su.
günde 2 kere yeşil çay içmeye calisiyorum.. yüzmeye başlayacam inşallah sınavlar bitince Detox düşünüyorum
Bende eskiden yatana kadar kaç posta yerdimYok ablacım yemeyeyim çünkü bi suredir eşimle bu saatlerde biseyler atıştırmaya alıştırdik kendimizi aslında şuan biyolojik saatim acıktı o yüzden bi sure yemeyip unutturmak istiyorum
(Su smile i paylaştıkça da canım sigara istiyo tövbe tövbeeee)
Bende eskiden yatana kadar kaç posta yerdim
Gerçekten insan alışıyor
Başlarda akşamları çok acıkıyordum ama şimdi inan acıksam bile bişey yiyimmi düşüncesi hiç olmuyor
Tatlım muzu pek önermiyolar ama arada yenebilirHaklisin ablacım...
peki sence yarin yulaf ezmeli muzlu krep yapsam saçma bisey mi yapmış olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?