- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.861
Erencim geçmiş olsun ne olduKızlar ece hasta o nedenle gelemiyorum kendinize iyi bakin
Minozum ne güzel de yorum yaparmışkahvaltıda hem patates hem ekmek olmamış. ahhh çiğköfteee çok yerim diye yapmaya korkuyorum çok özledimm
Canım spordan hiç anlamam ama 8 dak da 150 cal biraz gerçek dışı geldi banaBen bugün menü yazamayacağım abuk subuk bir şey oldu kaçırdım eccükyarın sabah kalkınca bu videoyu yapmayı düşünüyorum 150 kalori yaktırıyomuş 8 dk'da sizce doğruluk payı nedir?
Tatlım muzu pek önermiyolar ama arada yenebilir
Bide perşembe tartı günümüz ya en hafif yarın yememiz gerekiyor
Çok istiyosan perşembe yap
çok iyi gidiyorum şükür düştüm düştümde listeye giremem bi tartılayım şimdi khvaltıda yapmadan.Minozum ne güzel de yorum yaparmış
Senden ne haber hani menülerini yazacaktın
Düştümü kilon bu hafta girebilcenmi listeye
gwçmiş olsun canım neyi var kuzununKızlar ece hasta o nedenle gelemiyorum kendinize iyi bakin
ben de müzikle spor yaptığım zaman, spor nasıl bitiyor anlamıyorum büyük bir zevkle yapıyorum o yüzden yürüyüşlerimde müzik dinliyorum dolayısıyla normalde yarım saatte yorulacaksam 50-60 dkya kadar rahatlıkla yapabiliyorumVE leslie mil yapıp geldim göbeğime streç film sardm su gibi terledim bayada su içtim sıvı-elektrolit dengemi korumak için :) Ben müzik dinleyerek spor yapmaya bayılıyorum nasıl vakit geçti bitti ne kadar yoruldum hiç hissetmiyorum genelde peki siz kızlar?
ablacım ben elmanın tok tuttuğunu düşünmüyorum aksine beni inanılmaz acıktırırKızlar benim elma detoksum yalan oldu
Dün yaptım ama bugün akşam bozdum
Hem alerji yüzünden, boğazım kulaklarım gözlerim hep kaşındı
Hemde dayanamadım
Bide elma doyurur derler
Koca bir yalaaaaaan. Valla 2 gündür açtım
Sabah ekmeksiz kahvaltı
Öğle 1 elma
İkindi 1 elma 1 ayran
Ara 1 incir
18.30 yumurta peynir 2 biber yoğurt 1.5 dil Ekm
Su en az 2.5 lt
65 dak dışarda yürüyüş
1 mil leslie (akşam ekmek yediğim için ceza)
Seven (beste ve Rosa görev tamamlanmıştır efem. Yalnız son 2 hareketi yapamadım. Bu koca vücut nasıl yapsın yan plank bide yarım şınav olarak yaptım şınavı )
geçmiş olsun tatlım neyi var yavruşunun?Kızlar ece hasta o nedenle gelemiyorum kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?