- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.881
mericim beni tarif ettin sankiArkadaş ben onları zaten hic anlamiyorumkiiii moralim bozuksa düzelsin diye yiyorum mutluysam kutlamak için yiyorum .. yani yiyodum bitti artik :) ama onlara yinede özenmeyelim çünkü bi çoğunun tiroid problemi var.. bizde zayıflarız evvelallah :)
mericim beni tarif ettin sankitabi canım herşeyin başı sağlık ama kilo olunca sağlıkta olmuyor malesef
denizcim sen yarın kilo bildirirken geçen perşembe olan kilonuda yaz unutmaGünaydınnnnnn
Hemen bugünkü menümü paylaşayım,
Sabah 2 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
Domates , salatalık
Öğle
Mercimek yemeği, 3 kaşık erişte, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 pors karpuz, 1 sütlü kahve
Akşam fırında 1 tavuk but,
Salata, 1 kase tavuksuyu çorba
Su, 2 lt, spor bugün leslie 1 mil
günaydın canımGünaydın 9. Takimin çıtır kızları :)
Kahvaltı ve oyalanma faslı bitti ben yürüyüşe gidiyorum öpüldünüz...
kızlarr takıma dönmeme ramak kaldı 73.3 çıktım bu sabah
günaydın rosem bugün sıvı tüket spor yap bol bol wc ye çık yarına eksi gellll :))günaydın kızlar
bugün ben de tartıldım ve hay aksi artıdayım yaaa
yarına kadar verebilir miyim bilmem
Günaydın gizemcimgünaydın güzellikler :)
miraycım günlük tartılma sen sonuçta vücudda şişme olur ödem olur vs. böyle gr. oynayabilir haftada 2 gün tartıl pazartesi/perşembe yeterli zatenGünaydın kızlar ben de tartildim diyete devam ediyorum ama sürekli 100-200 gram artış oluyo reglim gecikti olmadım hala o yüzden mi acaba
günaydın özlemcim inşallah geçicidir - 300 çıkarsın :)Uyanınca tartıldım + 500 düm şimdi + 200 çıktım 300 gr inmiş yarına da 200 gitse en azından sabit çıkarım
mavişim nasılsınDün menümü yazamamıştım şimdi yazayım.
Sabah: Cheddarlı tost.
Öğle: 1 dilim karpuz, 1 kayısı, birkaç kiraz.
Akşam: 1 uskumru, marul salatası, 1 şişe limonlu soda.
Su: 2.5 lt.
Spor: 30 dk yürüyüş.
geçmiş olsun erencim neyi var kuzunun ?Kızlar ece hasta o nedenle gelemiyorum kendinize iyi bakin
Tamamdirrrdenizcim sen yarın kilo bildirirken geçen perşembe olan kilonuda yaz unutma
Günaydın canım sen ne zaman gelmiştin tarihi not etmemişim ? pek fazla gelmiyorsun sanırım ondan dolayı gözümden kaçmış tekrar bilgilerini verirmisin geliş tarihi başlangıç kilo hedef kiloKendini hafiflemis hisseden herkese gunaydinlarYeni bir gun guzel ve az kalorili gecsin insallah kizlar
günaydın canımgünaydın rosem bugün sıvı tüket spor yap bol bol wc ye çık yarına eksi gellll :))
mavişim nasılsın
Allah yolunuzu açık etsin berna ablaSevgili arkadaşlarım yarın iki saat gidiş iki saat geliş toplamda dört saat istanbul-Kırklareli yolunda olucam.çook eski bir arkadası ziyarete gidiyorum.gelince görüşmek üzere esen kalın beybiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?