Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar ben de tartildim diyete devam ediyorum ama sürekli 100-200 gram artış oluyo reglim gecikti olmadım hala o yüzden mi acaba

mericim beni tarif ettin sanki tabi canım herşeyin başı sağlık ama kilo olunca sağlıkta olmuyor malesef

Haziran hedefi :
Özlem ------4
Zuhal ------5
Beste ------2,5 tan 2.75
Merilis ----4
Berna ?
Reyhan?
Kitkurd----3
Minoz?
Beril?
Deniz---3
Cebir ------5
Rosebud ----4
Takyon------3
Dimp--------4
gizem -------5

mericim beni tarif ettin sanki tabi canım herşeyin başı sağlık ama kilo olunca sağlıkta olmuyor malesef

Aynen çok haklisin sağlık için zayıf olmak şart da yiyip yiyip hic kilo alamama da sağlık problemi ya öyle olsak diyip diyip tiroidleri bozmayalim :)

Günaydın Cümleten hayırlı sağlıklı günler dilerim

bende tartılmadım bugün kayınvalidemde kaldım gece yarın sabah tartılacam inşaallah hiç bilmiyorum ne haldeyim pazartesi + ları gittimi hiç bilmiyorum yarın inşaallah güzel bir sonuç alırım
bugün sıvı şeyler tüketelim kızlar k.h. yemeyelim herkes artıda yaa bakalım yarın nasıl bir liste çıkacak

denizcim sen yarın kilo bildirirken geçen perşembe olan kilonuda yaz unutma

kızlarr takıma dönmeme ramak kaldı 73.3 çıktım bu sabah

hadi bakalım minnoş kim tutar seni :))
günaydın kızlar
bugün ben de tartıldım ve hay aksi artıdayım yaaa
yarına kadar verebilir miyim bilmem
günaydın rosem bugün sıvı tüket spor yap bol bol wc ye çık yarına eksi gellll :))
günaydın güzellikler :)
Günaydın gizemcim

Günaydın kızlar ben de tartildim diyete devam ediyorum ama sürekli 100-200 gram artış oluyo reglim gecikti olmadım hala o yüzden mi acaba
miraycım günlük tartılma sen sonuçta vücudda şişme olur ödem olur vs. böyle gr. oynayabilir haftada 2 gün tartıl pazartesi/perşembe yeterli zaten

Kendini hafiflemis hisseden herkese gunaydinlarYeni bir gun guzel ve az kalorili gecsin insallah kizlar
Günaydın canım sen ne zaman gelmiştin tarihi not etmemişim ? pek fazla gelmiyorsun sanırım ondan dolayı gözümden kaçmış tekrar bilgilerini verirmisin geliş tarihi başlangıç kilo hedef kilo

günaydın rosem bugün sıvı tüket spor yap bol bol wc ye çık yarına eksi gellll :))
günaydın canım
tamamdır dediklerini aynenn uygularım :)
ama regl öncesi şişkinliği yaşıyorum şu an, kaç gündür sıkıntılıydım zaten bugün tavan yaptı iyice
bakalım yarına kadar elimden geleni yapacağım inşallah artı olmam

Bende 4-5 gundur tartilmiyodum.bu sabah -400 geldim.bende aylik hedef vermek istiyorum 5 kilo ama tatli konusunda iradesizim.benide yazin 5 kilo ama desteklerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…