- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.901
inşaallah canım bende - olurum inşaAllah tartı bir sürpriz yapmaz bizegünaydın canım
tamamdır dediklerini aynenn uygularım :)
ama regl öncesi şişkinliği yaşıyorum şu an, kaç gündür sıkıntılıydım zaten bugün tavan yaptı iyice
bakalım yarına kadar elimden geleni yapacağım inşallah artı olmam
iyiyim şükür ama sende var bişeyler çok canın sıkkın bi sorunmu var eski mavişi özledik vallaİdare ederim canım teşekkürler. Sen nasılsın?
günaydın cebir canım geliş tarihini başlangıç ve hedef kilonu yazarmısın notlarımı kaybettimGünaydın kızlar.
Kaçamaksız bir gün geçirmeniz dileyiğle
Dün menümü yazamamıştım şimdi yazayım.
Sabah: Cheddarlı tost.
Öğle: 1 dilim karpuz, 1 kayısı, birkaç kiraz.
Akşam: 1 uskumru, marul salatası, 1 şişe limonlu soda.
Su: 2.5 lt.
Spor: 30 dk yürüyüş.
Günaydın Cümleten hayırlı sağlıklı günler dilerim
bende tartılmadım bugün kayınvalidemde kaldım gece yarın sabah tartılacam inşaallah hiç bilmiyorum ne haldeyim pazartesi + ları gittimi hiç bilmiyorum yarın inşaallah güzel bir sonuç alırım
bugün sıvı şeyler tüketelim kızlar k.h. yemeyelim herkes artıda yaa bakalım yarın nasıl bir liste çıkacak
günaydın cebir canım geliş tarihini başlangıç ve hedef kilonu yazarmısın notlarımı kaybettim
var canım var :)takyoncum vatsap grubunuz varmı
bende katılıyım canım bazen siteye giremiyorum vatsaptan daha kolay olur :)var canım var :)
inşaAllah hepimiz hedefimize ulaşacağız canım sıkıntı yapma çok değil hedefinCanim sanırsam 29 mayısta gelmiştim.
Geliş kilom 89.4 kg
Hedefim 63 kg olmak.
Biraz fazla oldu ama bu kiloyu görene kadar buradayım inşallah.
inşallah tatlıminşaallah canım bende - olurum inşaAllah tartı bir sürpriz yapmaz bize
hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısı gülsüm kaptanımız berilcee ilk sayfada kurallarımız var oku istersen 15 günlük deneme sürecin olacak paylaşımın bol olmassı lazım günlük menünü suyunu sporunu yazacaksın ve kilo vermeye gerçekten kararlı olcaksın :) sen kuralları oku tatlım uyarım dersen tekrar hoşgeldinn :))Merhaba kızlar.. Yeni katıldım aranıza. 29 yaşındayım. İki oğlum var ikincisi 2.5aylık oldu çok şükür ve kilolar gitmiyor. Emziriyorum diye umursamıyordum ama dur demenin vakti geldi.
Boyum 1.64 kilom 69.6. Grubun kuralları fln varrmı?
daha önce 4sene önce 58le mezun olmuştum buralardan inş yine olurum desteklerinizle..
iyiyim şükür ama sende var bişeyler çok canın sıkkın bi sorunmu var eski mavişi özledik valla
canım şok diyetler sağlıksız olduğundan dolayı biz takımda önermiyoruzkızlar 2 günlük ayran detoksu yapmayı düşünüyorum sizce nasıl olur fotosunu paylaşıyorum bi bakın yorumlarınızı bekliyorum kahvaltıyı normal bi şekilde yapılıyor yumurtayla fln öğlen akşam sadece bu çorbadan içiliyormuş
tabi canımbende katılıyım canım bazen siteye giremiyorum vatsaptan daha kolay olur :)
Allah yar ve yardımcın olsun canımYok canımcım idare etmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?