Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben monulere yorum yapmam ama bu monu hakikaten kamera şakası gibi[/QUOTE]
he yaaa bncede şaka gibi=)

rosem bende çok su içince habire lavaboya gidiyorum adamın odasısn dibinde bide lavabo off utanıyorum saat başı gitmeye :))
ayyy sorma kuzum ya zaten sudan dolayı zırt pırt tuvaletteyim ama allahtan kısa süreli kalkıyorum bi de öbür türlü nerde yasemin dakikalarca ortada yookkkk

aaaa o olmazsa olmaz zaten
kesinlikleee

ayyy sorma kuzum ya zaten sudan dolayı zırt pırt tuvaletteyim ama allahtan kısa süreli kalkıyorum bi de öbür türlü nerde yasemin dakikalarca ortada yookkkk
süreç kısada olsa uzunda olsa gözlerine batıyor işte sanki kendileri çıkartmıyor hiç

kızlar mesaj sayımı bilmiyorum bundan sonra saysam olur mu haftalik mi sayıyoruz deneme sürecindeyim ben daha
tamam canım haftaya perşembe yazarsın bu perşembeden haftaya perşembe gün sopnuna kadar olanları yazacaksın

Haziran hedefi :
Özlem ------4
Zuhal ------5
Beste ------2,5 tan 2.75
Merilis ----4
Kitkurd----3
Deniz---3
Cebir ------5
Rosebud ----4
Takyon------3
Dimp--------4
gizem -------5
Mnslhn------5
Hazoş-------3
Atladığım varsa söyleyin arkadaşlar kaçırmış olabilirim

Yok kız ne havası sinir oldum
Kaç gündür açlıktan zor uyudum

Ben monulere yorum yapmam ama bu monu hakikaten kamera şakası gibi[/QUOTE]
Canım şaka olan menü değilde buna rağmen verilen Kilo
Bende hazalin menülerini uygulucam

Kilo verdiğimi görünce o kadar mutlu oldum ki, kahvaltı yapmayı unuttum

Hemen menümü paylaşayım
2 dilim tb ekmeği,1 dilim peynir, 4 zeytin, 1 salatalık daha şimdi yedim :)

Öğle yemeği: tavuk suyu çorba,

Akşam, menemen, yoğurt, 1 dilim tb ekmeği

Ara: 1 porsiyon karpuz

Akşama yağmur yağmazsa yürüyüş 45dk , su 2lt

Ben monulere yorum yapmam ama bu monu hakikaten kamera şakası gibi
Canım şaka olan menü değilde buna rağmen verilen Kilo
Bende hazalin menülerini uygulucam[/QUOTE]
gerçekten böyle ama ya ben az yediğimde veremiyorum=))))) ayy pek bi mutluyum haziran sonuna kadar 58 olsamm harikkk olur=)))))))))) azcık bol gelen sortlarıma sığarsam mükemmel olacakkkkk...yoksa sahilde bu halimle dolanmak istemiyorummmmmm

vazgeçeceksin hepsinden yoksa sen unut kilo vermeyi canım kaçamaklar oldukça bırak vermeyi + olursun bu seferde motivasyonun kaçar kaçamak yok
tamam tamam kaçamak yok söz.zaten oda bikaç parçaydı çok değildi.bide lahana zaten kalorisi yokta tuz oranı yüksek.biraz ödem olcak onuda atarım sabaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…