- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.121
Ben monulere yorum yapmam ama bu monu hakikaten kamera şakası gibi[QUOmönühazos87, post: 41252167, member: 329898"]günaydınlar...dün oğlanın ikinci ay aşılarını yaptırdık sabah..çok huysuzdu bir de arkadasım geldi giremedim..dünkü menüme menü denmez hem sağlıksız hem kaloriliama kilo vermişim peksevindirik oldum p.tesi aynıydı çünkü. dün sabah aşiya gittik eşimin boş ders vardı gelirken de börek alyim dedi..o yüzden sabah börek yedim
menüm
sabah
yarım porsiyon kurt böreği
öğle
1 dilim börek
1 kup kadayıflı muhallebi( dondurma kasesi miniklerden)
akşam hiçbişey yemiyim dedim ama çok acıktım cayın yanında yine 1 dilim börek ve yarım kup kızın kalan muhallebisinden yedim=(
spor: 7 dk sporu yaptım. 5 karın, 2 bacak, 2 kalça hareketlerinden 20'şer tekrar yaptım.
inşallah daha çoooookk var 54eçok güzel miraycım inşaallah devamıda gelecek tatlım
ayyy sorma kuzum ya zaten sudan dolayı zırt pırt tuvaletteyim ama allahtan kısa süreli kalkıyorum bi de öbür türlü nerde yasemin dakikalarca ortada yookkkkrosem bende çok su içince habire lavaboya gidiyorum adamın odasısn dibinde bide lavabo off utanıyorum saat başı gitmeye :))
gözünde büyütme canım bu kadar hareketsizlikle ben bile veriyorsam hayli hayli verirsininşallah daha çoooookk var 54e
kesinlikleeeaaaa o olmazsa olmaz zaten
süreç kısada olsa uzunda olsa gözlerine batıyor işte sanki kendileri çıkartmıyor hiçayyy sorma kuzum ya zaten sudan dolayı zırt pırt tuvaletteyim ama allahtan kısa süreli kalkıyorum bi de öbür türlü nerde yasemin dakikalarca ortada yookkkk
tamam canım haftaya perşembe yazarsın bu perşembeden haftaya perşembe gün sopnuna kadar olanları yazacaksınkızlar mesaj sayımı bilmiyorum bundan sonra saysam olur mu haftalik mi sayıyoruz deneme sürecindeyim ben daha
o turşunun şişliği 3 günde zor geçiyor anneme yoladım hepsini yoksa çerez niyetine yiyorum sürekli3 gündür bana inat hastanenenin cikardigi pilavi yemiyorum ama tursuda vardi ona dayanamadim.bugun biraz siscem sanirim
bide lahana tursusuyduki sorma.kitir kitir.en sevdigimdeno turşunun şişliği 3 günde zor geçiyor anneme yoladım hepsini yoksa çerez niyetine yiyorum sürekli
vazgeçeceksin hepsinden yoksa sen unut kilo vermeyi canım kaçamaklar oldukça bırak vermeyi + olursun bu seferde motivasyonun kaçar kaçamak yokbide lahana tursusuyduki sorma.kitir kitir.en sevdigimden
benimdeeeeeeeeeeeeeeeebide lahana tursusuyduki sorma.kitir kitir.en sevdigimden
Yok kız ne havası sinir oldumçaktırmadan havamıda atarım diyorsun yaniolsun napalım + olmaktan iyidir yine bende aynıyım ilk başlarda çok güzel verdim işte banada nazar değdi yoksa kaçamak felan yapmadım (kendi kendimize nazar değdiriyoruz biz )tam 1 kiloyu veremedim kaç haftadır hep yarım yarım :)))
Ben monulere yorum yapmam ama bu monu hakikaten kamera şakası gibi[QUOmönühazos87, post: 41252167, member: 329898"]günaydınlar...dün oğlanın ikinci ay aşılarını yaptırdık sabah..çok huysuzdu bir de arkadasım geldi giremedim..dünkü menüme menü denmez hem sağlıksız hem kaloriliama kilo vermişim peksevindirik oldum p.tesi aynıydı çünkü. dün sabah aşiya gittik eşimin boş ders vardı gelirken de börek alyim dedi..o yüzden sabah börek yedim
menüm
sabah
yarım porsiyon kurt böreği
öğle
1 dilim börek
1 kup kadayıflı muhallebi( dondurma kasesi miniklerden)
akşam hiçbişey yemiyim dedim ama çok acıktım cayın yanında yine 1 dilim börek ve yarım kup kızın kalan muhallebisinden yedim=(
spor: 7 dk sporu yaptım. 5 karın, 2 bacak, 2 kalça hareketlerinden 20'şer tekrar yaptım.
Teşekkür ederim canım.süper vermişsin tebriklerrrrrrrrrrr
Canım şaka olan menü değilde buna rağmen verilen KiloBen monulere yorum yapmam ama bu monu hakikaten kamera şakası gibi
tamam tamam kaçamak yok söz.zaten oda bikaç parçaydı çok değildi.bide lahana zaten kalorisi yokta tuz oranı yüksek.biraz ödem olcak onuda atarım sabahavazgeçeceksin hepsinden yoksa sen unut kilo vermeyi canım kaçamaklar oldukça bırak vermeyi + olursun bu seferde motivasyonun kaçar kaçamak yok
Yazmıştım ama ben bile zor buldum yazdığımı ne çok yazmışsınız beeahaha geçen hafta jübileni yapıp bıraktınmı kız kilo vermeyi kaç gram gitti söyle hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?