Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aaa geçmiş olsun noldu hayırdır

geçmiş olsun canım neden bu aşılar yapıldıki ? tedbir amaçlımı

Dün sokakta kedinin biri fena tırmaladı canım.
Eşimin içi rahat etmedi illa aşı yaptıralım dedi ev kedisi değil sonuçta.
İyi yapmışsın aşı vurulmakla çok geçmiş olsun nasıl kediymiş o öyle
öyle oluyor malesef bende o durumdan muzdaribim bi gayret başlıyoruz tartıda - görünce gevşiyoruz hemen
Aynen bir an önce hedeflerimize ulaşıp sabit bi şekilde kalalım inşallah

kuzum geçmiş olsun, hayırdır neden yapıldı acil olarak?

canım hoşgeldin denk gelmedik seninle..ben de emziriyorum 2 aylık sıpam..senin ki kaç aylık
hoşbulduk canım. Yakınmış Bebişlere miz . 2.5aylık olduk Mart 17 doğumlu. Menülerde destek olalım birbirimize feci iştahlıyımben gidip gelip atıştırmak istiyorum :-(

Kahvaltıda yumurta yedim iki tane, peynir ve kuşburnu çayı
Şincik iki koca kase dolusu tavuk çorbası içtim içinde biraz un var ve tavuk suyu ama tavuğu derisiz haşlamıştım sizce caiz midir
peki bir tabak içip kalksam olmazmıydı sizce boğaz küçültme ameliyatı varmıdır

bir tabak içip kalksan çok iyi olurdu seni kınıyorum derisiz yemen iyi olmuş ama yinede koca 2 kase içtiğin gerçeğini değiştirmiyor

çok iyi anlıyorum canım ne demek istediğini, heryerde aynı aslında boşuna böyle bi korkuya kapılmışım şuan çok saçma bi korku olduğunu kavradım çünkü bu kişinin kendiyle alakalı yine. insan mevki ne olursa olsun yine insan sağol canım ya sana minnettarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…