- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.141
tamam tamam kaçamak yok söz.zaten oda bikaç parçaydı çok değildi.bide lahana zaten kalorisi yokta tuz oranı yüksek.biraz ödem olcak onuda atarım sabaha
aa faketmedim hiç ben canım :) haftaya güzel bi atak yaparsın inşaAllah syescimYazmıştım ama ben bile zor buldum yazdığımı ne çok yazmışsınız beeyaram yine depreşti
geçen hafta 57.6 bu hafta 57.8 +200 deyim
Canım şaka olan menü değilde buna rağmen verilen Kilo
Bende hazalin menülerini uygulucam
İnşallah şimdi spor falan yapıyorum az önce de yürüyüş yaptım 36 beden olunca saldım kendimi aldım hemenaa faketmedim hiç ben canım :) haftaya güzel bi atak yaparsın inşaAllah syescim
Aaa geçmiş olsun noldu hayırdırGünaydın kızlar.
Çok halsizdim yeni kalktım sayılır.
Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor ya.
Gece acildeydim kuduz ve tetanoz aşısı yapıldı.
Aşırı halsizlik yaptı bende.
Bu arada dün regl oldum.
Kilom 98.6 sabit.
geçmiş olsun canım neden bu aşılar yapıldıki ? tedbir amaçlımıGünaydın kızlar.
Bu arada dün regl oldum.
Kilom 98.6 sabit.
Aaa geçmiş olsun noldu hayırdır
öyle oluyor malesef bende o durumdan muzdaribim bi gayret başlıyoruz tartıda - görünce gevşiyoruz hemenİnşallah şimdi spor falan yapıyorum az önce de yürüyüş yaptım 36 beden olunca saldım kendimi aldım hemen
geçmiş olsun canım neden bu aşılar yapıldıki ? tedbir amaçlımı
tebrik ederim merili
tabi ilk başta ödem atarsın şişliğin gider böyle devam eder inşaAllahTeşekkür ederim ama su gitti sanırım anca :/
İyi yapmışsın aşı vurulmakla çok geçmiş olsun nasıl kediymiş o öyleDün sokakta kedinin biri fena tırmaladı canım.
Eşimin içi rahat etmedi illa aşı yaptıralım dedi ev kedisi değil sonuçta.
Aynen bir an önce hedeflerimize ulaşıp sabit bi şekilde kalalım inşallahöyle oluyor malesef bende o durumdan muzdaribim bi gayret başlıyoruz tartıda - görünce gevşiyoruz hemen
kuzum geçmiş olsun, hayırdır neden yapıldı acil olarak?Günaydın kızlar.
Bu arada dün regl oldum.
Kilom 98.6 sabit.
offfff çok geçmiş olsun, iyi yapmış eşin tedbirli olmak da fayda varDün sokakta kedinin biri fena tırmaladı canım.
Geçmiş olsun canım tedbir almanız iyi olmuşDün sokakta kedinin biri fena tırmaladı canım.
hoşbulduk canım. Yakınmış Bebişlere miz . 2.5aylık olduk Mart 17 doğumlu. Menülerde destek olalım birbirimize feci iştahlıyımbencanım hoşgeldin denk gelmedik seninle..ben de emziriyorum 2 aylık sıpam..senin ki kaç aylık
bir tabak içip kalksan çok iyi olurdu seni kınıyorumKahvaltıda yumurta yedim iki tane, peynir ve kuşburnu çayı
Şincik iki koca kase dolusu tavuk çorbası içtim içinde biraz un var ve tavuk suyu ama tavuğu derisiz haşlamıştım sizce caiz midir
peki bir tabak içip kalksam olmazmıydı sizce boğaz küçültme ameliyatı varmıdır
çok iyi anlıyorum canım ne demek istediğini, heryerde aynı aslında boşuna böyle bi korkuya kapılmışım şuan çok saçma bi korku olduğunu kavradım çünkü bu kişinin kendiyle alakalı yine. insan mevki ne olursa olsun yine insan sağol canım ya sana minnettarım :)internette yazanlara ve söylentilere çok aldırış etme güzelim
nerdeyse aynı şeyi yapıp ben bi sene daha üniversiteye hazırlanmayı düşündüm benim de dayım zorladı girip okumam için
şehir efsanesi haline gelen bilkentli zengin bebe tabiri okulun ilk kurulduğunda gerçekten varmış yani girmek de okumak da kolaymış dolayısıyla insanlar parasıyla arabasıyla marka kıyafetleriyle hava atıp burslu öğrencileri hor görürmüş ama inan benim zamanımda yoktu herkes herkese aynı yaklaşırdı evet zenginler kendini çok belli ederdi kıyafetleri arabaları telefonları herşeyiyle ama bunu karşındakini küçümsemek amaçlı kullanmazdı
burada iş sende bitiyor tatlım
eğer kısmet olur da girersen sen olmaktan vazgeçmediğin sürece onlarda var ben de niye yok düşüncesine kapılmadığın sürece inan en güzel zamanlarını geçirebilirsin ki bu sadece bilkent için değil her yerde hayatının her alanında geçerli
kaldı ki bilkent olarak düşünme mesela bi arkadaşım bi devlet üniversitesinde okudu bi kere gitmiştim ziyarete bi kızlar vardı bildiğin mankenlik yapmaya gelmişler kılık kıyafet saç makyaj, hava desen bin beşyüz
gittiğin yer değil, senin nasıl olduğun bir kişiliğin olduğu önemli bunu hiç unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?