- 3 Şubat 2015
- 1.563
- 1.686
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.161
bennnHaziran hedefi :
Özlem ------4
Zuhal ------5
Beste ------2,5 tan 2.75
Merilis ----4
Kitkurd----3
Deniz---3
Cebir ------5
Rosebud ----4
Takyon------3
Dimp--------4
gizem -------5
Mnslhn------5
Hazoş-------3
Atladığım varsa söyleyin arkadaşlar kaçırmış olabilirim
kız ne oldu niye kuduz aşısı olsunGünaydın kızlar.
Çok halsizdim yeni kalktım sayılır.
Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor ya.
Gece acildeydim kuduz ve tetanoz aşısı yapıldı.
Aşırı halsizlik yaptı bende.
Bu arada dün regl oldum.
Kilom 98.6 sabit.
boğaz küçültme ameliyatı varsa bende istiyorum, aslında bütün takıma lazımKahvaltıda yumurta yedim iki tane, peynir ve kuşburnu çayı
Şincik iki koca kase dolusu tavuk çorbası içtim içinde biraz un var ve tavuk suyu ama tavuğu derisiz haşlamıştım sizce caiz midir
peki bir tabak içip kalksam olmazmıydı sizce boğaz küçültme ameliyatı varmıdır
geçmiş olsun canımDün sokakta kedinin biri fena tırmaladı canım.
Eşimin içi rahat etmedi illa aşı yaptıralım dedi ev kedisi değil sonuçta.
offf offf bu şekilde düşününce insan hayattan soğuyor beeeboğaz küçültme ameliyatı varsa bende istiyorum, aslında bütün takıma lazım1 kepçe çorba=1 dilim ekmek, artık sen hesapla çorbadan aldığın kb tı
aynısı bana da lazım yaa ama tutuyorum artık kendimi kararlıyımKahvaltıda yumurta yedim iki tane, peynir ve kuşburnu çayı
Şincik iki koca kase dolusu tavuk çorbası içtim içinde biraz un var ve tavuk suyu ama tavuğu derisiz haşlamıştım sizce caiz midir
çok geçmiş olsunn ben de çok oynarım köpeklerle kedilerle yaptırmak lazım ama aşıdan da korkuyorumDün sokakta kedinin biri fena tırmaladı canım.
canım akşamki pilavı hiç yeme bence sabah zaten 3 dilim ekmek yemişsin birde akşam pilav yeme canım bi faydası yok zaten bebişedeBebiş uyumuşken menümü de yazim
Sabah 1yum salatalık domates 3dil ekmek az peynir. Az reçel
Ara
Fındık
Öğle
Bir kase yoğurt
Şeftali
Ara
Meyve veya kuruyemiş
Akşam
Fırın da tavuk az pilav salata
Ne oldu derinim geçmiş olsunGünaydın kızlar.
Bu arada dün regl oldum.
Kilom 98.6 sabit.
rica edeerim kuzum ne demek, olumlu yönlendirebiliyorsam ne mutlu bana :)çok iyi anlıyorum canım ne demek istediğini, heryerde aynı aslında boşuna böyle bi korkuya kapılmışım şuan çok saçma bi korku olduğunu kavradım çünkü bu kişinin kendiyle alakalı yine. insan mevki ne olursa olsun yine insan sağol canım ya sana minnettarım :)
İyi yapmışsınız derinim tekrar geçmiş olsunDün sokakta kedinin biri fena tırmaladı canım.
canimm cok gecmis olsun. Iyi yapmissiniz asi yaptirmakla.Günaydın kızlar.
Bu arada dün regl oldum.
Kilom 98.6 sabit.
bogaz kucultme degilde mide kucultme amaliyati yapiyoruz canim ama 3 basamakli kilolari gormen lazim.istersen o yonde caba gosterebilirsinKahvaltıda yumurta yedim iki tane, peynir ve kuşburnu çayı
gerçek bu yüzleşmeliyiz takyoncum nekadar kepçe çorba okadar ekmekofff offf bu şekilde düşününce insan hayattan soğuyor beee
coook gecmis olsunDün sokakta kedinin biri fena tırmaladı canım.
doğru bulgur süt yapar ama bulgur yiyeceğin zaman sabahları ekmek yeme haşlanmış yumurta yeşillik domates salatalık vs. ile kahvaltı yap bulguru öğlen yersin akşama kadar yakarsın canım akşam olunca direk yapışır vücudunaTakyon önerin için sağol canım. Sabahları çok aç oluyorum aslında azaltmam lazım ekmeği. Tavuğu boş yemeye hiç alışık değilim. Bulgr pilavı süt de yapar diyolar hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?