Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bennn

kız ne oldu niye kuduz aşısı olsun

boğaz küçültme ameliyatı varsa bende istiyorum, aslında bütün takıma lazım 1 kepçe çorba=1 dilim ekmek, artık sen hesapla çorbadan aldığın kb tı

aynısı bana da lazım yaa ama tutuyorum artık kendimi kararlıyım

Bebiş uyumuşken menümü de yazim
Sabah 1yum salatalık domates 3dil ekmek az peynir. Az reçel
Ara
Fındık
Öğle
Bir kase yoğurt
Şeftali
Ara
Meyve veya kuruyemiş
Akşam
Fırın da tavuk az pilav salata

Bebiş uyumuşken menümü de yazim
Sabah 1yum salatalık domates 3dil ekmek az peynir. Az reçel
Ara
Fındık
Öğle
Bir kase yoğurt
Şeftali
Ara
Meyve veya kuruyemiş
Akşam
Fırın da tavuk az pilav salata
canım akşamki pilavı hiç yeme bence sabah zaten 3 dilim ekmek yemişsin birde akşam pilav yeme canım bi faydası yok zaten bebişede

Ne oldu derinim geçmiş olsun

rica edeerim kuzum ne demek, olumlu yönlendirebiliyorsam ne mutlu bana :)

Dün sokakta kedinin biri fena tırmaladı canım.
Eşimin içi rahat etmedi illa aşı yaptıralım dedi ev kedisi değil sonuçta.
İyi yapmışsınız derinim tekrar geçmiş olsun
Bak sürüden ayrılanı ya kurt kapar ya kedi buraya az geliyonya ondan oldu heral

canimm cok gecmis olsun. Iyi yapmissiniz asi yaptirmakla.

bogaz kucultme degilde mide kucultme amaliyati yapiyoruz canim ama 3 basamakli kilolari gormen lazim.istersen o yonde caba gosterebilirsin

Takyon önerin için sağol canım. Sabahları çok aç oluyorum aslında azaltmam lazım ekmeği. Tavuğu boş yemeye hiç alışık değilim. Bulgr pilavı süt de yapar diyolar hem

Takyon önerin için sağol canım. Sabahları çok aç oluyorum aslında azaltmam lazım ekmeği. Tavuğu boş yemeye hiç alışık değilim. Bulgr pilavı süt de yapar diyolar hem
doğru bulgur süt yapar ama bulgur yiyeceğin zaman sabahları ekmek yeme haşlanmış yumurta yeşillik domates salatalık vs. ile kahvaltı yap bulguru öğlen yersin akşama kadar yakarsın canım akşam olunca direk yapışır vücuduna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…