- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.181
Hadi güzelim bu hafta hallet onudamekfuşumm takıma dönmeme son 400 gr
Isı değişimi felaket insan alışamıyor hava şok!!! gram gram eksilseKızlar size şaşıracanız bişey söyliyim
Bizim burda güneş var 20 derece
Yarında 30 olacakmış
Tabi ne kadar devem eder Allah bilir
Aman cnm ısınsında nasıl olursa olsunIsı değişimi felaket insan alışamıyor hava şok!!! gram gram eksilsedaha alışılır ve sağlıklı olurdu
Miraycım heralde Öğleni yemişindir köfte yanında salata iyi olurdumenümm
sabah
peynirli omlet
4 ceviz
ara
rezene çayı
öğlen
4 köfte
ayran
ara
1 portakal
akşam
1 büyük kase Akdeniz salata
Kahvaltıda yumurta yedim iki tane, peynir ve kuşburnu çayı
Şincik iki koca kase dolusu tavuk çorbası içtim içinde biraz un var ve tavuk suyu ama tavuğu derisiz haşlamıştım sizce caiz midir
peki bir tabak içip kalksam olmazmıydı sizce boğaz küçültme ameliyatı varmıdır
öyle yapayım o zaman teşekkür ettimMiraycım heralde Öğleni yemişindir köfte yanında salata iyi olurdu
Akşamda salatalık yanına yoğurt eklesen iyi olur
Tatlım sen zaten yeni başladın sayılıröyle yapayım o zaman teşekkür ettim
geçmiş olsun iyi yapmişsin yaptırmakla sokaktaki kediyi bilemezsin kuduz mu değil miiGünaydın kızlar.
Çok halsizdim yeni kalktım sayılır.
Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor ya.
Gece acildeydim kuduz ve tetanoz aşısı yapıldı.
Aşırı halsizlik yaptı bende.
Bu arada dün regl oldum.
Kilom 98.6 sabit.
valla ben fazla yiyorum söyliyim=))) benimki de 30 mart doğumlu..ben destek olursam kilo alabilirsin=))))))))su an tam sapıtık yiyorum misafir falan geliyor bende yiyorum vallahoşbulduk canım. Yakınmış Bebişlere miz . 2.5aylık olduk Mart 17 doğumlu. Menülerde destek olalım birbirimize feci iştahlıyımbengidip gelip atıştırmak istiyorum :-(
evet mefkuş ama olsun haftaya toparlanırız Allahın izniyleGülsüm liste nasıl tatlım pek iç açıcı değil heralde
Heralde bi matilda kaldı bildirim yapmayan
Hazal artık senin menülere yorum yapmıcam bacımvalla ben fazla yiyorum söyliyim=))) benimki de 30 mart doğumlu..ben destek olursam kilo alabilirsin=))))))))su an tam sapıtık yiyorum misafir falan geliyor bende yiyorum valla
haftasonu inşallah hallederim, nazara geldin ablam sen ya. nazarda lafın gelişi, kilon azaldıkça verme hızı düşüyor öyle az az gidecek. YA şu nazar konusundada kafam karışık dinde deliller var tamam ama ben şu insanların inandığı şekilde nazara inanamıyorum. örn, çalışkan öğrencinin dersleri düştü aman nazar değdi gidip okutalım aman okuttuk okuyanın gözünden çok yaş geldi çok nazar var falan. Nazar bu değil bence ama tam olarak nedir onuda çözemedim. oo tabi ablam paylaşırız paylaşırızHadi güzelim bu hafta hallet onuda
Bak benden hayır yok artık
Listede senin yüzdeni ikimiz paylaşırız
ablam ya yapmadığın detoks kalmadı yaSize güzel söylüyomda, kelin ilacı olsa başına sürer misali ben nasıl yapsam onu düşünüyom
2 haftada 0.9 verdim
Bana meyvenin hiç yaramadığını gördüm bidaha meyve detoksu yapmam
Ama bişeyler düşünmem lazım
Dinimizde nazar var zaten cnmhaftasonu inşallah hallederim, nazara geldin ablam sen ya. nazarda lafın gelişi, kilon azaldıkça verme hızı düşüyor öyle az az gidecek. YA şu nazar konusundada kafam karışık dinde deliller var tamam ama ben şu insanların inandığı şekilde nazara inanamıyorum. örn, çalışkan öğrencinin dersleri düştü aman nazar değdi gidip okutalım aman okuttuk okuyanın gözünden çok yaş geldi çok nazar var falan. Nazar bu değil bence ama tam olarak nedir onuda çözemedim. oo tabi ablam paylaşırız paylaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?