Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selamlar arkadaşlar pazartesine göre eksi ama geçen haftaya göre saaaaabit stabil ne diyeyim bilemedim bugünden itibaren menü su spor paylaşımına devam edeceğim çünkü paylaşmayınca geriliyorum onun farkındayım

menümm
sabah
peynirli omlet
4 ceviz

ara
rezene çayı

öğlen
4 köfte
ayran

ara
1 portakal

akşam
1 büyük kase Akdeniz salata
Miraycım heralde Öğleni yemişindir köfte yanında salata iyi olurdu
Akşamda salatalık yanına yoğurt eklesen iyi olur

Bence de çok olmuş keske 1 kase yeseydin.. bu gidişle ben kazanırım iddiayı :)
Bu arada masallahin var ablacım ne güzelmişsin :)

Gülsüm liste nasıl tatlım pek iç açıcı değil heralde
Heralde bi matilda kaldı bildirim yapmayan

geçmiş olsun iyi yapmişsin yaptırmakla sokaktaki kediyi bilemezsin kuduz mu değil mii

Size güzel söylüyomda, kelin ilacı olsa başına sürer misali ben nasıl yapsam onu düşünüyom
2 haftada 0.9 verdim
Bana meyvenin hiç yaramadığını gördüm bidaha meyve detoksu yapmam
Ama bişeyler düşünmem lazım

hoşbulduk canım. Yakınmış Bebişlere miz . 2.5aylık olduk Mart 17 doğumlu. Menülerde destek olalım birbirimize feci iştahlıyımben gidip gelip atıştırmak istiyorum :-(
valla ben fazla yiyorum söyliyim=))) benimki de 30 mart doğumlu..ben destek olursam kilo alabilirsin=))))))))su an tam sapıtık yiyorum misafir falan geliyor bende yiyorum valla

valla ben fazla yiyorum söyliyim=))) benimki de 30 mart doğumlu..ben destek olursam kilo alabilirsin=))))))))su an tam sapıtık yiyorum misafir falan geliyor bende yiyorum valla
Hazal artık senin menülere yorum yapmıcam bacım
Ne güzel börekleri tatlıları yiyip yiyip Kilo veriyon
Bizde aç gezip yerimizde sayalım
Adaletmi buuuu

Hadi güzelim bu hafta hallet onuda
Bak benden hayır yok artık
Listede senin yüzdeni ikimiz paylaşırız
haftasonu inşallah hallederim, nazara geldin ablam sen ya. nazarda lafın gelişi, kilon azaldıkça verme hızı düşüyor öyle az az gidecek. YA şu nazar konusundada kafam karışık dinde deliller var tamam ama ben şu insanların inandığı şekilde nazara inanamıyorum. örn, çalışkan öğrencinin dersleri düştü aman nazar değdi gidip okutalım aman okuttuk okuyanın gözünden çok yaş geldi çok nazar var falan. Nazar bu değil bence ama tam olarak nedir onuda çözemedim. oo tabi ablam paylaşırız paylaşırız

ablam ya yapmadığın detoks kalmadı ya o değilde ayran detoksu işe yarıyodu sende ne oldu vücutmu alıştı

Dinimizde nazar var zaten cnm
Modern ismiyle negatif elektrik
Ama herşeyide ona bağlamak doğru değil

Tatlım benim hedefe az kalsa anlıcamda 15 kilodan fazla var yani daha gidecek çok yağ var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…