- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.201
Genelde ben yoğurt yada ayran yapıyodumablam ya yapmadığın detoks kalmadı yao değilde ayran detoksu işe yarıyodu sende ne oldu vücutmu alıştı
Canım ben nazara çok inanırım.haftasonu inşallah hallederim, nazara geldin ablam sen ya. nazarda lafın gelişi, kilon azaldıkça verme hızı düşüyor öyle az az gidecek. YA şu nazar konusundada kafam karışık dinde deliller var tamam ama ben şu insanların inandığı şekilde nazara inanamıyorum. örn, çalışkan öğrencinin dersleri düştü aman nazar değdi gidip okutalım aman okuttuk okuyanın gözünden çok yaş geldi çok nazar var falan. Nazar bu değil bence ama tam olarak nedir onuda çözemedim. oo tabi ablam paylaşırız paylaşırız
dinde var zaten ama o bizim anladığımız şekildemi yani ben nazar olayını anlayamadım neyseDinimizde nazar var zaten cnm
Modern ismiyle negatif elektrik
Ama herşeyide ona bağlamak doğru değil
Tatlım benim hedefe az kalsa anlıcamda 15 kilodan fazla var yani daha gidecek çok yağ var
aa anladım ablacım açlığa olan dayanıklılığım düştü diyosun, elmayı bende denedim ekşi elma aç aç çok fena oluyoGenelde ben yoğurt yada ayran yapıyodum
Ama sadece ayranla duramıyom artık dedimya önceki kadar dayanıklı değilim
Dün kısmen yaptım sayılır
Elmayıda 1.5 gün yaptım bana göre değilmiş
Yeni bişeyler bulmam lazım yoksa bu ay 2 Kilo bile veremicem
Canım bir diyetusyenddn duymuştum.Genelde ben yoğurt yada ayran yapıyodum
Tatlım sadaka verdinizmiCanım ben nazara çok inanırım.
Hatta son günlerde ailecek nazara geldik.
Hepimuzin başına bir şey geliyor.
Küçük kızıma 1 ay önce motor çarptı.
Büyük kızımıın gerçekten bir ay önceye göre okul oerformansı çok düştü.
Ben sürekli hastayım 1 aydır.
Arabamıza dururken çarptılar.
Ve 1.5 ay önce de ev yaptırmaya baßladım.
Herkes memur maaşıyla siz o ebi nasıl yaptıtıyorsunuz diye soruyor sürekli.
Bence insanların bu söylemleri nazar olarsk bize yansıyor.
aynen o kadar alışmışım ki şok diyetlere hep kafam oraya çalışıyorTatlım sen zaten yeni başladın sayılır
Önce sağlıklı listesi bi süre devam et
Eğer duraklama olursa vücudu şaşırtmak için dediğin gibi Pro günü yaparsın
aa anladım ablacım açlığa olan dayanıklılığım düştü diyosun, elmayı bende denedim ekşi elma aç aç çok fena oluyokkda vardır ordan da bakabilrsin denenmiş detokslar
Pazartesi başlayıp sebze et günü yapsam belki iyi gelirCanım bir diyetusyenddn duymuştum.
Sabah normal kahvaltı
Öğle sebze ve yağsız yoğurt
Akşam da salata demuşti.
Dene istersen.
Ama 1 hafta yapmsk gerekirmiş.
bence acilen sadaka vermelisiniz, işte bu nazarmı değilmi karar veremiyorum büyük kızının okuldaki başarısı kardeşinin kaza geçirmesinden dolayı düşmüş olabilir ama diğer söyledikleriniz nazar olabilirCanım ben nazara çok inanırım.
Hatta son günlerde ailecek nazara geldik.
Hepimuzin başına bir şey geliyor.
Küçük kızıma 1 ay önce motor çarptı.
Büyük kızımıın gerçekten bir ay önceye göre okul oerformansı çok düştü.
Ben sürekli hastayım 1 aydır.
Arabamıza dururken çarptılar.
Ve 1.5 ay önce de ev yaptırmaya baßladım.
Herkes memur maaşıyla siz o ebi nasıl yaptıtıyorsunuz diye soruyor sürekli.
Bence insanların bu söylemleri nazar olarsk bize yansıyor.
diğer sebzelerle de oluyor mu detoks ozaman salatalıkta düşünebilirsin 1 kgsi 120 kaloriydi ben düşünmüştüm yapmayıPazartesi başlayıp sebze et günü yapsam belki iyi gelir
Geçenlerde sadece pırasa yapmıştım iyi olmuştu hem bağırsaklarıda çalıştırıyor
emzirmek ten kaynaklı rahat veriyorsun demek maşallah diyimvalla ben fazla yiyorum söyliyim=))) benimki de 30 mart doğumlu..ben destek olursam kilo alabilirsin=))))))))su an tam sapıtık yiyorum misafir falan geliyor bende yiyorum valla
Kabızlık için pırasanın iyi geldiğini söylemişlerdibence acilen sadaka vermelisiniz, işte bu nazarmı değilmi karar veremiyorum büyük kızının okuldaki başarısı kardeşinin kaza geçirmesinden dolayı düşmüş olabilir ama diğer söyledikleriniz nazar olabilir
ahhh canım benim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Ege'ye, size de güç kuvvet versinKızlar Merhaba çok kötü bi hafta geçiriyorum salı gününden beri ege yle uğraşıyorum kusma ishal alerjim iz çok yüksek allahın gücüne gitmesin nasıl bi yıl geçiriyorum iflas ettim artık kilom ne durumda hiç bilmiyorum hastaneye git gel birsürü tahlil yaptılar beril gibi bende hastayız demeye utanıyorum artık yarın sabah kilomu bildiririm öpüyorum
yapıyorum da ben kilo aldım ya 72.8 e düşmeye uğraştım o ara yapmak istemiştimKabızlık için pırasanın iyi geldiğini söylemişlerdi
1 gün istediğin sebzelerle sadece sebze günü yapılabilir
Bence salatalık yeterli olmaz çok halsiz bırakır daha doyurucu birkaç sebzeler karıştırılırsa hem vitamin açısındanda iyi olur
Ama dediğimiz gibi durduk yere değil duraklama olursa 1 gün denenebilir
Sen diyetisyen listesi yapmıyonmu
Size güzel söylüyomda, kelin ilacı olsa başına sürer misali ben nasıl yapsam onu düşünüyom
2 haftada 0.9 verdim
Bana meyvenin hiç yaramadığını gördüm bidaha meyve detoksu yapmam
Ama bişeyler düşünmem lazım
Canım lahana çorbasıyla detoks yap tamamen temizliyor tabi icebilirsen :)Genelde ben yoğurt yada ayran yapıyodum
Geçmiş olsun cnmKızlar Merhaba çok kötü bi hafta geçiriyorum salı gününden beri ege yle uğraşıyorum kusma ishal alerjim iz çok yüksek allahın gücüne gitmesin nasıl bi yıl geçiriyorum iflas ettim artık kilom ne durumda hiç bilmiyorum hastaneye git gel birsürü tahlil yaptılar beril gibi bende hastayız demeye utanıyorum artık yarın sabah kilomu bildiririm öpüyorum
Pirasami kilo verdiriyormus soğanla tadı ayni soğanı da pek sevmem ama içine havuç pirin atınca bide limon sikinca güzel oluyor :) öyle yiyebiliyozmuyapıyorum da ben kilo aldım ya 72.8 e düşmeye uğraştım o ara yapmak istemiştim
ooohh valla istahim açıldı canım da dondurma çektiKızlar k.b pek göremiyorum yaz temizliği yapıyoruz bi yandan kuzenim evlenecek onun hazırlığını yapıyoruz haftaya düğün var :) bu sabah tartıda 77.8 i de gördüm :))
Dun leslile 5 mil yaptm canım çıktı varya aboo o neydi öyle oldum bide poşet baglamistim karnima resmen suyu sıkılmış portakala dondum bu günkü menume gelelim dedim ya bi kuzenler bi bizim ev gelen giden bi suru yicek çok karışık oldu hatta modem bile bulandi ama napamsabah: 1 dilim kizarmis ekmek 5-6 zeytin domates salatalik öğlen 2 avuç balıklı kraker 3 tane joleli bisküvi 1 tane cornetto disk valla çok ısrar ettiler pis midem dayanmadi aksam 1 yemek kaşığı kısır küçük kaseyle mercimek çorbası parmağın kadar patates böreği 1 dilim karpuz anam oldum ben ( ve Yeşilçay icicem aksamadan leslie 5 mil yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?