Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım o bisküvilerde krakerde inanılmaz kalori oluyor hazır gıda yemeyeye çalış yemek zorunda kalırsanda muhakkak paketyin arkasındaki kalori kısmını oku görünüşte küçükler ama acısı büyük menün dediğin gibi çok karışık olmuş düzene oturur inşaallah canım

geçmiş olsun matildacım Allah şifa versin kuzuna

Tatlım sadaka verdinizmi
Eğer insanın başına bi olumsuzluk gelirse sadaka zamanı geldi demektir
Küçük bi sadaka büyük belaları engeller
Ayrıca hepsi için geçmiş olsun

Canım sadaka veriyorum aslında ama takdiri ilahi diyorum.
Okulda ihtiyacı olan çocuklara harçlık veriyorum allah kabul ederse.

İnşallah canm ama boyle bile kilo veriyorum :) demekki daha saglikli beslensem super vercemm:) simdi eski ben olsam yani tutmasam kendimi o paketi bitirirdim ama 2-3 ile kurtardm çok şükür :)

bende de aynisi olmustu gecen sene, 106'dan 90'a indim ondan sonra takildim kaldim orda. Iki ileri bi geri cok moralim bozulmustu. Istersen senin icin diyetisyenime sorayim ne yapabilirsin diye?

ayyy cok cok gecmis olsun

kızlar akşam sadece yoğurt yemeye karar verdim cok açlık hissetmiyorum içine de 1 kayısı doğrayıp azcık tarçın atıcam

menüm gelsin

sabah: (9.00)
1 dilim çavdar ekmeği
2 yk menemen
4 zeytin
yarım kk peynir

ara: (11.00)
3 kuru kayısı

öğlen : (13.30)
2 yk türlü
salata

ara: (15.00)
9 tane sarı leblebi
bir tutam kuru üzüm

akşam : (18.30)
1 kase yoğurtlu çorba

spor:100 dk yürüyüş
su:3,5 litre

benimde öyle belden aşağı ince göbek sırt göğüs kilolu bildiğin hamile gibiyim
bende aynen öyleyim gobeğim bi turlu gitmiyo ya ama kızlar bu ara yattığm yerden mekik çekiyorum bide normal otururken karnınızı içinize çekip biraz bekleyin bırakın devamlı oda çok işe yarıyo karın kaslarını sıkılaştırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…