- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.241
ben arada yapıyorum aslında ama yılların göbeği kolay gitmiyorbende aynen öyleyim gobeğim bi turlu gitmiyo ya ama kızlar bu ara yattığm yerden mekik çekiyorum bide normal otururken karnınızı içinize çekip biraz bekleyin bırakın devamlı oda çok işe yarıyo karın kaslarını sıkılaştırıyo
Geçmiş olsun Sevilim Allah beterinden saklasınKızlar Merhaba çok kötü bi hafta geçiriyorum salı gününden beri ege yle uğraşıyorum kusma ishal alerjim iz çok yüksek allahın gücüne gitmesin nasıl bi yıl geçiriyorum iflas ettim artık kilom ne durumda hiç bilmiyorum hastaneye git gel birsürü tahlil yaptılar beril gibi bende hastayız demeye utanıyorum artık yarın sabah kilomu bildiririm öpüyorum
tesekkurler çok geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah..Geçmiş olsun dileğimle bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim ilaç kullanıyoruz biraz daha iyi bugün alıntı yapamadım kusura bakmayın
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz umarım herşey hepimiz için iyi olur
Ben onu denemiştim cnm 4 günde artı 500 oldum bıraktım.bana yaramadıCanım lahana çorbasıyla detoks yap tamamen temizliyor tabi icebilirsen
Kabızlık için sade pırasa olacak pirinç havuç yok zeytinyağlıPirasami kilo verdiriyormus soğanla tadı ayni soğanı da pek sevmem ama içine havuç pirin atınca bide limon sikinca güzel oluyor :) öyle yiyebiliyozmu
Rosem kısır ve paneli balık iyi bi seçim değilkızlar menüm gelsin
sabah: buğday ekmeğine beyaz peynirli salamlı tost
öğle: 2 çorba kaşığı kısır, bir orta boy balık pane
ara: 6 tane malta eriği
akşam: görümceme gidiyorum ne yaptı bilmiyorum ama sabah çorba yapacağım diyordu başka ne var bilemem ama çorba içerim bi kase heralde
su: 2,5lt
spor: yok
Çok sevinirim cnm fazla bilgi göz çıkarmazende de aynisi olmustu gecen sene, 106'dan 90'a indim ondan sonra takildim kaldim orda. Iki ileri bi geri cok moralim bozulmustu. Istersen senin icin diyetisyenime sorayim ne yapabilirsin diye?
Bende ikinize bi spor cezası ısmarlıcam ona göreGel ismarlimm :))
Menü su spormenüm gelsin
sabah: (9.00)
1 dilim çavdar ekmeği
2 yk menemen
4 zeytin
yarım kk peynir
ara: (11.00)
3 kuru kayısı
öğlen : (13.30)
2 yk türlü
salata
ara: (15.00)
9 tane sarı leblebi
bir tutam kuru üzüm
akşam : (18.30)
1 kase yoğurtlu çorba
spor:100 dk yürüyüş
su:3,5 litre
sağol ablacm :):)Menü su spor
canımı çektirdi ya ama yemedim bence bana ödül olmalıBende ikinize bi spor cezası ısmarlıcam ona göre
Gizemcim benim de alt kilolu.bende aynen öyleyim gobeğim bi turlu gitmiyo ya ama kızlar bu ara yattığm yerden mekik çekiyorum bide normal otururken karnınızı içinize çekip biraz bekleyin bırakın devamlı oda çok işe yarıyo karın kaslarını sıkılaştırıyo
benim en çok göğüs sorunlu canım sırf o yüzden 60 kilodayken bile 1 beden büyük kıyafet alıyodum bu sefer hedefi 50 yaptım inşallah küçülür :) sende evde basen eritme egzersizleri yap bide kabak lifi al canım yosun sabunuyla onunla bacaklarını kesele çok etki ediyo benim selülitlerim çok azaldı bikaç tane kaldıGizemcim benim de alt kilolu.
Benim üst L alt XXL altı da L yapsam inan yeter.
Oyy kuzuuuum ağlama sen nasıl olduda kaçtı Gözümden yaz hedefini bebişim
Canım şaka olan menü değilde buna rağmen verilen KiloBen monulere yorum yapmam ama bu monu hakikaten kamera şakası gibi
Günaydın kızlar.
Çok halsizdim yeni kalktım sayılır.
Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor ya.
Gece acildeydim kuduz ve tetanoz aşısı yapıldı.
Aşırı halsizlik yaptı bende
Bu arada dün regl oldum.
Kilom 98.6 sabit.
Ooo süper! ! Senin adına çok sevindim canımKızlar size şaşıracanız bişey söyliyim
Bizim burda güneş var 20 derece
Yarında 30 olacakmış
Tabi ne kadar devem eder Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?