Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu günkü menümü yazayım
sabah 6.30
1 kücük kase sütlü nesfit

ara 10. 00
küćük kepekli poğoça

öğle 13.30
2 kepçe çorba
1 kase salata

ara 17.00
orta şekerli türk kshvesi

akşam 19.30
bol salata

30 dk yürüyüş
2.5 litre su

4 dilim börek miii hemde akşam ekmekle birlikte

Kusura bakma ama felaket bi menü cnm
Bence yatmadan önce en azından 100 kere ip atla, ipin yoksa zıpla
Sadece kh dolu

kizlar panik yok.yedigim borekler yagsiz ve minnacik tavada yapilan borekten.zaten bu sabah -400 ciktim ve ben cok hareketliyim.isyerinde kos evde kos hic bos vaktim yok.bide emziriyorum. Bu arada gunaydin herkese

Son düzenleme:
İyi yapmışsın aşı vurulmakla çok geçmiş olsun nasıl kediymiş o öyle

Aynen bir an önce hedeflerimize ulaşıp sabit bi şekilde kalalım inşallah

offfff çok geçmiş olsun, iyi yapmış eşin tedbirli olmak da fayda var

Geçmiş olsun canım tedbir almanız iyi olmuş

kız ne oldu niye kuduz aşısı olsun

geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsunn ben de çok oynarım köpeklerle kedilerle yaptırmak lazım ama aşıdan da korkuyorum

Ne oldu derinim geçmiş olsun

İyi yapmışsınız derinim tekrar geçmiş olsun
Bak sürüden ayrılanı ya kurt kapar ya kedi buraya az geliyonya ondan oldu heral

canimm cok gecmis olsun. Iyi yapmissiniz asi yaptirmakla.

coook gecmis olsun

geçmiş olsun iyi yapmişsin yaptırmakla sokaktaki kediyi bilemezsin kuduz mu değil mii

Aaa neden niçin yahu???

edit: öğrendim sebebini . Çok geçmiş olsun.halbuki kediler seni sen kedileri seversin reyhan im.yoksa balık hafızamın bana bir oyunumuz bu??

Günaydın güzeller.
Hepiniz çok sağolun.

Mefkuş ablam haklı olabilirsin :)

Bernoş Hilal kadar değil ama severim kedileri.
Bu sonuncu beni sevmedi herhalde ama :)

Rosem kısır ve paneli balık iyi bi seçim değil
Zaten şişim diyosun kısır iyice şişlik yapar

Öncede yazdım ama 1 gün 3 öğün sade zeytinyağlı pırasa dene bağırsaklar için
evet ablacım farkındayım dün ki menüm hiç güzel olmadı akşam da şehriye çorbası içtim
ama son iki gündür 4te kapadım günü ve meyve veya yoğurtla kapadım inanılmaz açtım o yüzden perşembe diye biraz esnek davrandım menümde
pırasayı pazaartesi yapmayı düşünüyorum ya da pazar

günaydın kızlar
moralim çok bozuk ve kendime çok kızgınım şu an
az önce kahve almaya mutfağa girdim işyerindeki kızlardan biriyle karşılaştık kızın boyu 1.60 falan kilosu da 58-59 arası gidip geliyormuş ben 1.64üm 60 kiloyum aramızda en az 5 kilo var gibi duruyor
kız pilates yapıyor onun faydası işte
ahhh kafam kışın devam etseydim pilatese şimdi ben de öyleydim ahhhhh yaaaaaa

evet canım sabah uyanması biraz zor oluyo ama gün boyu çok dinç oluyorum akşamda yürüdüğüm için yorgunluktan erken uyuyorum tek dezavantajı bu sanırım :)
Gizemcim düzenli uyku kilo vermeye çok yardımcıdır demişti diyetisyen.
Özellikle gece 11.30 ile 3.30 arasında bazal metabolizma en hızlı çalışırmış. O saatlerde uyuyor olmak gerekirmiş. Erken uyuman dogru birşey.

Canım vaktin varsa şimdi başla. Gerçekten çok faydası var. Bende çevremde bir kaç kişide gözlemledim.

Canım vaktin varsa şimdi başla. Gerçekten çok faydası var. Bende çevremde bir kaç kişide gözlemledim.
canım vakit var da nakit sıkıntılı
aslında çok bişe değil çoğu spor salonuna verilen paraya göre cüzi bişe de işte ona gelene kadar başka o kadar masrafım oluyor ki
ama işyerindeki kızlar ilk başladığında daha ucuzdu ve o zaman daha rahat verebilirdim ahh kafam şimdiye de incecik olmuştum
bakayım bi eşimle konuşacağım o da destek olursa başlamayı düşünüyorum
işyerindeki kızları görme en kilolusu bile benden fit duruyor çünkü sıkılaşmaya başlamışlar ki bu bahsettiklerimin sadece biri artı olarak diyet yapıyor diğerleri hep diyet yapamıyorum diyor
sabah konuştuğum kız 4 kilo verdiğimi duyunca gözü döndü ayy ne güzel ben daha bi kilo veremedim rejim yapamıyorum çok yemek yiyorum diyor nasıl ya dediim çok inceldin sen dedim pilatesten dedi karnına bi dokundum taş gibi olmuş ve bu bikaç aylık bi süreç senelerdir olan bişe değil

berilcim liste bu haliyle doğru matilda bildirim yapınca tamamlarız bakalım sonuç ne olacak

Günaydın arkadaşalr mutlu huzurlu bir gün dilerim
kayınepderimi dün çıkarttık hastaneden ayakları tutmuyor adam bitti resmen altını bağlıyoruz ayağa kalkamıyor geceleri bir ben bi görümcem orda kalıyoruz kayınvalidemde rahatsız çünki tek başına mümkün değil bakamaz birde gece Allah korusun bişey olsa kayınvalidemde fenalaşır kalp hastası tansiyon şeker herşey var ikisindede geçen kayınbabam fenalaştı anında kayınvalidemin kalp atışı 160 a çıktı o yüzden çok hareketli günler geçiriyoruz Rabbim yardımcısı olsun tüm hastalarımızın

Kızlarrrr günaydınnn,

Uzuunnn zamandır aç uyumak nasıl bişey unutmuşum, 2 gündür karnımın gurultusuyla uyuyorum. Delimiyim neyim çok hoşuma gidiyor

Bugünkü menümü paylaşayım,
Sabah limonlu su

Kahvaltı: domates, salatalık, 1 dilim peynir, 3 zeytin 2 dilim tb ekmeği

Öğle: ıspanak yemeği, yoğurt, 1 dilim tb ekmeği

Ara: 1 pors karpuz, 1 sütlü kahve

Akşam: ıspanak yemeği, salata

Su 2 litre, spor;belki lesli yaparım

Günaydın canım, Allah yardımcınız olsun, doktorlar bişey dedi mi?, zamanla düzelebilecek mi kayınpederin?

Canım sıkılaştığın zaman 1 beden inceliyorsun zaten. Ben daha önceden diyetisyene gitmiştim o bana şöyle aćıklamıştı. Spor yaptığın zaman kilonda büyük değişiklik olmaz ama zamanla yağ hücrelerin kas hücresine dönüşür tartıda fark etmez ama kalıbın küçülür demuşti.
O nu da şöyle açıklamıştı. 1 kilo yağı 1 kilo pamuğa bdnzetmişti. Kapkadığı alan çok.
1 kilo kas da 1 kilo demir ne kadar sa görüntüsü de aynıdır dedi. Dolayısıyla düşün ki 1 kilo pamuk 1 kilo demire dönüşüyor. Arada kapladığı alan olarak çok büyük fark var. O yüzden spor yapanlar çok kilo vermez zaten incelir. Darısı bizim başımıza.

Canım sıkılaştığın zaman 1 beden inceliyorsun zaten. Ben daha önceden diyetisyene gitmiştim o bana şöyle aćıklamıştı. Spor yaptığın zaman kilonda büyük değişiklik olmaz ama zamanla yağ hücrelerin kas hücresine dönüşür tartıda fark etmez ama kalıbın küçülür demuşti.
O nu da şöyle açıklamıştı. 1 kilo yağı 1 kilo pamuğa bdnzetmişti. Kapkadığı alan çok.
1 kilo kas da 1 kilo demir ne kadar sa görüntüsü de aynıdır dedi. Dolayısıyla düşün ki 1 kilo pamuk 1 kilo demire dönüşüyor. Arada kapladığı alan olarak çok büyük fark var. O yüzden spor yapanlar çok kilo vermez zaten incelir. Darısı bizim başımıza.

o zaman süper benim uyku saatim tammda 11.30 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…