- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.301
Gizem süpersin.günaydın kızlar :) sabah yürüyüşünden selam olsun :)
4 dilim börek miii hemde akşam ekmekle birlikte
Kusura bakma ama felaket bi menü cnm
Bence yatmadan önce en azından 100 kere ip atla, ipin yoksa zıpla
Sadece kh dolu
İyi yapmışsın aşı vurulmakla çok geçmiş olsun nasıl kediymiş o öyle
Aynen bir an önce hedeflerimize ulaşıp sabit bi şekilde kalalım inşallah
offfff çok geçmiş olsun, iyi yapmış eşin tedbirli olmak da fayda var
Geçmiş olsun canım tedbir almanız iyi olmuş
kız ne oldu niye kuduz aşısı olsun
geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsunn ben de çok oynarım köpeklerle kedilerle yaptırmak lazım ama aşıdan da korkuyorum
Ne oldu derinim geçmiş olsun
İyi yapmışsınız derinim tekrar geçmiş olsun
Bak sürüden ayrılanı ya kurt kapar ya kediburaya az geliyonya ondan oldu heral
canimm cok gecmis olsun. Iyi yapmissiniz asi yaptirmakla.
coook gecmis olsun
geçmiş olsun iyi yapmişsin yaptırmakla sokaktaki kediyi bilemezsin kuduz mu değil mii
Aaa neden niçin yahu???
edit: öğrendim sebebini . Çok geçmiş olsun.halbuki kediler seni sen kedileri seversin reyhan im.yoksa balık hafızamın bana bir oyunumuz bu??
evet canım sabah uyanması biraz zor oluyo ama gün boyu çok dinç oluyorum akşamda yürüdüğüm için yorgunluktan erken uyuyorum tek dezavantajı bu sanırım :)Gizem süpersin.
Sabah sabah yürüyüşü halledip güne zinde başlamak harika.
3Oyy kuzuuuum ağlama sen nasıl olduda kaçtı Gözümden yaz hedefini bebişim
evet ablacım farkındayım dün ki menüm hiç güzel olmadı akşam da şehriye çorbası içtimRosem kısır ve paneli balık iyi bi seçim değil
Zaten şişim diyosun kısır iyice şişlik yapar
Öncede yazdım ama 1 gün 3 öğün sade zeytinyağlı pırasa dene bağırsaklar için
Gizemcim düzenli uyku kilo vermeye çok yardımcıdır demişti diyetisyen.evet canım sabah uyanması biraz zor oluyo ama gün boyu çok dinç oluyorum akşamda yürüdüğüm için yorgunluktan erken uyuyorum tek dezavantajı bu sanırım :)
Canım vaktin varsa şimdi başla. Gerçekten çok faydası var. Bende çevremde bir kaç kişide gözlemledim.günaydın kızlar
moralim çok bozuk ve kendime çok kızgınım şu an
az önce kahve almaya mutfağa girdim işyerindeki kızlardan biriyle karşılaştık kızın boyu 1.60 falan kilosu da 58-59 arası gidip geliyormuş ben 1.64üm 60 kiloyum aramızda en az 5 kilo var gibi duruyor
kız pilates yapıyor onun faydası işte
ahhh kafam kışın devam etseydim pilatese şimdi ben de öyleydim ahhhhh yaaaaaa
canım vakit var da nakit sıkıntılıCanım vaktin varsa şimdi başla. Gerçekten çok faydası var. Bende çevremde bir kaç kişide gözlemledim.
berilcim liste bu haliyle doğru matilda bildirim yapınca tamamlarız bakalım sonuç ne olacakCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 416.ETAP SONUÇ LİSTELERİ
29 Mayıs- 5 Haziran2015
***9.TAKIM 416.ETAP***
Takyon(77/76.6/0.4/%0.51)
mefkurem (82.1/81.8/0.3/%0.37)
Rosebud(59.6/60/-0.4/%-0.67)
xDerinMavix(/98.6///%)kilosu sabit
Hoppidicik(86/85.5/0.5/%0.58)
matilda34 (66.1///%)
kitkurdu (83.5///%)kilosu sabit
Özlemiko (71.4/71.7/-0.3/%-0.42)
Syes (57.6/57.8/-0.2/%-0.35)
hazos87(64/62.8/1.2/%1.88)
denizgunesroma(97.7/96.5/1.2/%1.23) 18.5.15 tarihinde 98.6 kilo takima gelen yeni uye hedef kilosu 90
9.Takım Ortalaması:%
Günaydın canım, Allah yardımcınız olsun, doktorlar bişey dedi mi?, zamanla düzelebilecek mi kayınpederin?Günaydın arkadaşalr mutlu huzurlu bir gün dilerim
kayınepderimi dün çıkarttık hastaneden ayakları tutmuyor adam bitti resmen altını bağlıyoruz ayağa kalkamıyor geceleri bir ben bi görümcem orda kalıyoruz kayınvalidemde rahatsız çünki tek başına mümkün değil bakamaz birde gece Allah korusun bişey olsa kayınvalidemde fenalaşır kalp hastası tansiyon şeker herşey var ikisindede geçen kayınbabam fenalaştı anında kayınvalidemin kalp atışı 160 a çıktı o yüzden çok hareketli günler geçiriyoruz Rabbim yardımcısı olsun tüm hastalarımızın
Canım sıkılaştığın zaman 1 beden inceliyorsun zaten. Ben daha önceden diyetisyene gitmiştim o bana şöyle aćıklamıştı. Spor yaptığın zaman kilonda büyük değişiklik olmaz ama zamanla yağ hücrelerin kas hücresine dönüşür tartıda fark etmez ama kalıbın küçülür demuşti.canım vakit var da nakit sıkıntılı
aslında çok bişe değil çoğu spor salonuna verilen paraya göre cüzi bişe de işte ona gelene kadar başka o kadar masrafım oluyor ki
ama işyerindeki kızlar ilk başladığında daha ucuzdu ve o zaman daha rahat verebilirdim ahh kafam şimdiye de incecik olmuştum
bakayım bi eşimle konuşacağım o da destek olursa başlamayı düşünüyorum
işyerindeki kızları görme en kilolusu bile benden fit duruyor çünkü sıkılaşmaya başlamışlar ki bu bahsettiklerimin sadece biri artı olarak diyet yapıyor diğerleri hep diyet yapamıyorum diyor
sabah konuştuğum kız 4 kilo verdiğimi duyunca gözü döndü ayy ne güzel ben daha bi kilo veremedim rejim yapamıyorum çok yemek yiyorum diyor nasıl ya dediim çok inceldin sen dedim pilatesten dedi karnına bi dokundum taş gibi olmuş ve bu bikaç aylık bi süreç senelerdir olan bişe değil
Canım sıkılaştığın zaman 1 beden inceliyorsun zaten. Ben daha önceden diyetisyene gitmiştim o bana şöyle aćıklamıştı. Spor yaptığın zaman kilonda büyük değişiklik olmaz ama zamanla yağ hücrelerin kas hücresine dönüşür tartıda fark etmez ama kalıbın küçülür demuşti.canım vakit var da nakit sıkıntılı
aslında çok bişe değil çoğu spor salonuna verilen paraya göre cüzi bişe de işte ona gelene kadar başka o kadar masrafım oluyor ki
ama işyerindeki kızlar ilk başladığında daha ucuzdu ve o zaman daha rahat verebilirdim ahh kafam şimdiye de incecik olmuştum
bakayım bi eşimle konuşacağım o da destek olursa başlamayı düşünüyorum
işyerindeki kızları görme en kilolusu bile benden fit duruyor çünkü sıkılaşmaya başlamışlar ki bu bahsettiklerimin sadece biri artı olarak diyet yapıyor diğerleri hep diyet yapamıyorum diyor
sabah konuştuğum kız 4 kilo verdiğimi duyunca gözü döndü ayy ne güzel ben daha bi kilo veremedim rejim yapamıyorum çok yemek yiyorum diyor nasıl ya dediim çok inceldin sen dedim pilatesten dedi karnına bi dokundum taş gibi olmuş ve bu bikaç aylık bi süreç senelerdir olan bişe değil
o zaman süper benim uyku saatim tammda 11.30 arasıGizemcim düzenli uyku kilo vermeye çok yardımcıdır demişti diyetisyen.
Özellikle gece 11.30 ile 3.30 arasında bazal metabolizma en hızlı çalışırmış. O saatlerde uyuyor olmak gerekirmiş. Erken uyuman dogru birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?