- 31 Ekim 2013
- 21.670
- 72.899
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.321
canım Allah hepinizin yardımcısı olsunGünaydın arkadaşalr mutlu huzurlu bir gün dilerim
kayınepderimi dün çıkarttık hastaneden ayakları tutmuyor adam bitti resmen altını bağlıyoruz ayağa kalkamıyor geceleri bir ben bi görümcem orda kalıyoruz kayınvalidemde rahatsız çünki tek başına mümkün değil bakamaz birde gece Allah korusun bişey olsa kayınvalidemde fenalaşır kalp hastası tansiyon şeker herşey var ikisindede geçen kayınbabam fenalaştı anında kayınvalidemin kalp atışı 160 a çıktı o yüzden çok hareketli günler geçiriyoruz Rabbim yardımcısı olsun tüm hastalarımızın
yok kuzum Allahtan umut kesilmez ama düzelme olmaz yeterki dahada ilerlemesin diyorlarGünaydın canım, Allah yardımcınız olsun, doktorlar bişey dedi mi?, zamanla düzelebilecek mi kayınpederin?
canım tv em de hergun saat 10 da sabahları ebru şallıyla pilates var sabah yetişemiyosan akşam tekranını izlersin kanalın sitrsindencanım vakit var da nakit sıkıntılı
aslında çok bişe değil çoğu spor salonuna verilen paraya göre cüzi bişe de işte ona gelene kadar başka o kadar masrafım oluyor ki
ama işyerindeki kızlar ilk başladığında daha ucuzdu ve o zaman daha rahat verebilirdim ahh kafam şimdiye de incecik olmuştum
bakayım bi eşimle konuşacağım o da destek olursa başlamayı düşünüyorum
işyerindeki kızları görme en kilolusu bile benden fit duruyor çünkü sıkılaşmaya başlamışlar ki bu bahsettiklerimin sadece biri artı olarak diyet yapıyor diğerleri hep diyet yapamıyorum diyor
sabah konuştuğum kız 4 kilo verdiğimi duyunca gözü döndü ayy ne güzel ben daha bi kilo veremedim rejim yapamıyorum çok yemek yiyorum diyor nasıl ya dediim çok inceldin sen dedim pilatesten dedi karnına bi dokundum taş gibi olmuş ve bu bikaç aylık bi süreç senelerdir olan bişe değil
Amin canım Amincanım Allah hepinizin yardımcısı olsun
Allah yardımcınız olsun takyoncumyok kuzum Allahtan umut kesilmez ama düzelme olmaz yeterki dahada ilerlemesin diyorlar
üzülme canım sen yap geç olsunda güç olmasıngünaydın kızlar
moralim çok bozuk ve kendime çok kızgınım şu an
az önce kahve almaya mutfağa girdim işyerindeki kızlardan biriyle karşılaştık kızın boyu 1.60 falan kilosu da 58-59 arası gidip geliyormuş ben 1.64üm 60 kiloyum aramızda en az 5 kilo var gibi duruyor
kız pilates yapıyor onun faydası işte
ahhh kafam kışın devam etseydim pilatese şimdi ben de öyleydim ahhhhh yaaaaaa
Amin gizemcim Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun takyoncum
kuzum akşamları hiç yapamıyorum işten eve geliyorum bi telaş yemek hazırla ortalığı topla derken 9-9,30 oluyor zaten o saatten sonra yatana kadar da kızımın peşinde koşturuyorum 10.30-11 gibi de minnoş uyuyor bu arada benim de canım çıktığı için ben de kafayı yastığa koyduğum gibi uyuyorumcanım tv em de hergun saat 10 da sabahları ebru şallıyla pilates var sabah yetişemiyosan akşam tekranını izlersin kanalın sitrsinden
valla kuzum eşimden ok çıksın başlayacağım gıcık oldum yani şu boşa geçirdiğim zamana daha da boş geçsin istemiyorumüzülme canım sen yap geç olsunda güç olmasın
Allah kolaylik versin ona da size de dayanma gücü versin inşallah.yok kuzum Allahtan umut kesilmez ama düzelme olmaz yeterki dahada ilerlemesin diyorlar
inşallah eşin onay verir, zaten sen onları 1 ayda sollarsın hem diyet hem sporvalla kuzum eşimden ok çıksın başlayacağım gıcık oldum yani şu boşa geçirdiğim zamana daha da boş geçsin istemiyorum
haklısın canım çocuklar olunca zaten zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsundur eşin onay verirse kursta haftasonu olursa kızını eşine bırakırsın sende pilatese gidersin :):)kuzum akşamları hiç yapamıyorum işten eve geliyorum bi telaş yemek hazırla ortalığı topla derken 9-9,30 oluyor zaten o saatten sonra yatana kadar da kızımın peşinde koşturuyorum 10.30-11 gibi de minnoş uyuyor bu arada benim de canım çıktığı için ben de kafayı yastığa koyduğum gibi uyuyorum
ayyy inşallahinşallah eşin onay verir, zaten sen onları 1 ayda sollarsın hem diyet hem spor
ayy inşallah inşallahhh :):):)haklısın canım çocuklar olunca zaten zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsundur eşin onay verirse kursta haftasonu olursa kızını eşine bırakırsın sende pilatese gidersin :):)
Allah sizinde, kayinpederinin de yardimcisi olsun canim. Allah'tan umit kesilmez dedigin gibi. Insallah bir mucize olur yeniden eski sagligina kavusur.yok kuzum Allahtan umut kesilmez ama düzelme olmaz yeterki dahada ilerlemesin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?