- 3 Şubat 2015
- 1.563
- 1.686
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.341
yetişmekle kalmaz geçersin hıhh süper 3lü sende olacakayyy inşallah
valla benim de aklımdan geçen o ne yalan söyleyim hem rejim yapıyorum hem yürüyüş yapıyorum bi de üstüne pilates onlara yetişirim gibime geliyorinşallah tabi :)
kuzum akşamları hiç yapamıyorum işten eve geliyorum bi telaş yemek hazırla ortalığı topla derken 9-9,30 oluyor zaten o saatten sonra yatana kadar da kızımın peşinde koşturuyorum 10.30-11 gibi de minnoş uyuyor bu arada benim de canım çıktığı için ben de kafayı yastığa koyduğum gibi uyuyorum
valla kuzum eşimden ok çıksın başlayacağım gıcık oldum yani şu boşa geçirdiğim zamana daha da boş geçsin istemiyorum
kızlar Günaydın herkesee her gün tartilmayim diyorum tutamiyorum kendimi
-600 çıktım şişkinlik gitti muhtemelen bi de protein beslendim tabi dün
çok mutluyum ne yesem bilemedim
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 416.ETAP SONUÇ LİSTELERİ
29 Mayıs- 5 Haziran 2015
***9.TAKIM 416.ETAP***
Takyon(77/76.6/0.4/%0.51)
mefkurem (82.1/81.8/0.3/%0.37)
Rosebud(59.6/60/-0.4/%-0.67)
xDerinMavix(/98.6///%)kilosu sabit
Hoppidicik(86/85.5/0.5/%0.58)
matilda34 (66.1/66/0,1/%0,15)
kitkurdu (83.5///%)kilosu sabit
Özlemiko (71.4/71.7/-0.3/%-0.42)
Syes (57.6/57.8/-0.2/%-0.35)
hazos87(64/62.8/1.2/%1.88)
denizgunesroma(97.7/96.5/1.2/%1.23) 18.5.15 tarihinde 98.6 kilo takima gelen yeni uye hedef kilosu 90
9.Takım Ortalaması:% 0,30
teşekkür ederim nidahcım canım kalp yetmezliği akciğer ödemi beyin damarında pıhtılaşma yüksek tansiyon karaciğer ve böbrek yetmezliği tamamı varTakyon K. Pederin çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin. Rahatsızlığı neyden kaynaklı. Hasta bakımı da zordur ama mükafatı çoktur Allah yardımcınız olsun canım
Amin denizcim teşekkür ederim canımAllah sizinde, kayinpederinin de yardimcisi olsun canim. Allah'tan umit kesilmez dedigin gibi. Insallah bir mucize olur yeniden eski sagligina kavusur.
inşaallah kuzum yakındır o günler :)Eline sağlık gülsumcüm.
İnşallah en kısa sürede ben de bu listede olurum.
teşekkür ederim minecim tabiki zor bakımı ama Rabbim onun sabrını gücünü veriyor inanki elhamdulillahGülsümcüm çok geçmiş olsun kayınpederine. Rabbim size de kolaylık versin. Hastaya bakmak çok zor.
canım salatayla geçiştirirsin sende yemeğe gidersenizmenümm
sabah:
az yağlı menemen
1 dilim ekmek
ekinezya çayı
öglen:
3 kaşık etli patlıcan yemeği
yoğurt
nektarin
ara:
form kraker
aksam:
dışarda olucam erkek arkadaşım gelecek ankaradan
çok geç kalırsa yemem belki bilmiyorum napcam
canım nerde okuyosun sen :)menümm
sabah:
az yağlı menemen
1 dilim ekmek
ekinezya çayı
öglen:
3 kaşık etli patlıcan yemeği
yoğurt
nektarin
ara:
form kraker
aksam:
dışarda olucam erkek arkadaşım gelecek ankaradan
çok geç kalırsa yemem belki bilmiyorum napcam
aynen bi salata bi çorba yeter :)canım salatayla geçiştirirsin sende yemeğe giderseniz
Konyada okuyorum :))canım nerde okuyosun sen :)
güzelmiş :) hangi bölüm :)Konyada okuyorum :))
aynen gidersek yemeğe öyle yaparım vaktim olmayabilir yemek yemeye ya öyle olursa yememaynen bi salata bi çorba yeter :)
ingiliz dili edebiyatı maalesefgüzelmiş :) hangi bölüm :)
neden malesef gayet guzel bi bölüm :) ben edebiyat öğretmenliği bitrdim canım geçen sene mezun oldum şimdi kpss ye hazırlanıyorum :)ingiliz dili edebiyatı maalesefsen okuyorum musun canim
Canım bizde Allah iki iyilikten birini versin denir rabbim çektirmesin veya şifasını versinGünaydın arkadaşalr mutlu huzurlu bir gün dilerim
kayınepderimi dün çıkarttık hastaneden ayakları tutmuyor adam bitti resmen altını bağlıyoruz ayağa kalkamıyor geceleri bir ben bi görümcem orda kalıyoruz kayınvalidemde rahatsız çünki tek başına mümkün değil bakamaz birde gece Allah korusun bişey olsa kayınvalidemde fenalaşır kalp hastası tansiyon şeker herşey var ikisindede geçen kayınbabam fenalaştı anında kayınvalidemin kalp atışı 160 a çıktı o yüzden çok hareketli günler geçiriyoruz Rabbim yardımcısı olsun tüm hastalarımızın
öğretmenlik istiyodum olmadı ondan zor geliyor biraz. :) kolay gelsin zor onlar bana da gelecek sıraneden malesef gayet guzel bi bölüm :) ben edebiyat öğretmenliği bitrdim canım geçen sene mezun oldum şimdi kpss ye hazırlanıyorum :)
formasyon alırsın canım bölümün guzel ingilizcenin ataması çok oluyo puanlarıda çok yüksek değil kıymetini bil :)öğretmenlik istiyodum olmadı ondan zor geliyor biraz. :) kolay gelsin zor onlar bana da gelecek sıra
Ama abla ben zaten yapıyorum baya her gün temizlik vs canım çıkıyor akşama kadar koşuşturmacaBende ikinize bi spor cezası ısmarlıcam ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?