Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende senin gibiyim. 2 çocukla diyet yapabilsem inan ki seviniyorum.
Bu ara eşim de çok yoğun ona da yüklenemiyorum kafayı yiyeceğim.
Bende şu tatil başlasın spora vakit bulmaya çalışacağım.

valla kuzum eşimden ok çıksın başlayacağım gıcık oldum yani şu boşa geçirdiğim zamana daha da boş geçsin istemiyorum

Kandır esini hemen başla canım. Ben de evde yapmayı deniyeceyim. Bu yıl yazın da sürekli bir yere gidip gelmek zor geliyor.

kızlar Günaydın herkesee her gün tartilmayim diyorum tutamiyorum kendimi
-600 çıktım şişkinlik gitti muhtemelen bi de protein beslendim tabi dün
çok mutluyum ne yesem bilemedim

Tebrik ederim. 600 gram fark güzel bir fark.
Tebrikler.

Eline sağlık gülsumcüm.
İnşallah en kısa sürede ben de bu listede olurum.

Mefkurem canimm konustum simdi. Senin degerlerini verdim, su an buyuk ihtimalle vucudunun kitlik alarmi verip kendini korumaya aldigini soyledi. 3 tane ana madde soyledi,
gunde 1 ogun mutlaka omega 3 icerikli olsun dedi, balik ( somon ) ceviz, findik, keten tohumu gibi. Koyu yesil yaprakli salata yapip icine ekleyebilir dedi.
Gunde 3 kere mutlaka ya yogurt ya da sut tuketmeni soyledi.
Eger tansiyon sorunun yoksa gunde 1-2 fincan mate cayi tuketmeni onerdi.

Ha bide dediki, vucudun kitlik alarmi verip metabolizman yavasladiysa, ne kadar az yersen o kadar daha yavaslayacak ve kilo veremeden sadece ac gezeceksin dedi, vucudu sasirtmak, metabolizma hizini arttirmak icin bazen bu kadar az yerken birden bire 1 gun cok yemekte ayni isi gorur dedi. Tabi cikolata tatli falan degil, daha buyuk porsiyonlar, 3 ana 4 ara ogun, bol proteinli, karbonhidratli bir menu olabilir dedi. Boyle 7 ogunlu bir gun yaptigin gun mutlaka sporda yap dedi. Mutlaka karsiligini alirsiniz dedi.

Boyle iste sekerim, insallah senin isine yarayan seyler olur

Takyon K. Pederin çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin. Rahatsızlığı neyden kaynaklı. Hasta bakımı da zordur ama mükafatı çoktur Allah yardımcınız olsun canım
teşekkür ederim nidahcım canım kalp yetmezliği akciğer ödemi beyin damarında pıhtılaşma yüksek tansiyon karaciğer ve böbrek yetmezliği tamamı var

Allah sizinde, kayinpederinin de yardimcisi olsun canim. Allah'tan umit kesilmez dedigin gibi. Insallah bir mucize olur yeniden eski sagligina kavusur.
Amin denizcim teşekkür ederim canım

Eline sağlık gülsumcüm.
İnşallah en kısa sürede ben de bu listede olurum.
inşaallah kuzum yakındır o günler :)

Gülsümcüm çok geçmiş olsun kayınpederine. Rabbim size de kolaylık versin. Hastaya bakmak çok zor.
teşekkür ederim minecim tabiki zor bakımı ama Rabbim onun sabrını gücünü veriyor inanki elhamdulillah

menümm

sabah:
az yağlı menemen
1 dilim ekmek
ekinezya çayı

öglen:
3 kaşık etli patlıcan yemeği
yoğurt
nektarin

ara:
form kraker

aksam:
dışarda olucam erkek arkadaşım gelecek ankaradan
çok geç kalırsa yemem belki bilmiyorum napcam

canım salatayla geçiştirirsin sende yemeğe giderseniz

Canım bizde Allah iki iyilikten birini versin denir rabbim çektirmesin veya şifasını versin

Bende ikinize bi spor cezası ısmarlıcam ona göre
Ama abla ben zaten yapıyorum baya her gün temizlik vs canım çıkıyor akşama kadar koşuşturmaca Akşamda yani gece 11 de leslie 5 mil yapıyorum göbeğimde poşetle ha buarada poşetin altına inceltici krem sürüyorum baya inceldi ya 5 günde 77.7 yim az kaldı 74 'e :)

Menüme gelelim ; Sabah 1 dilim ekmek tavada yumurta ama tereyağlı canan hocayı dinlemek lazımda ekmekle yedim ama ve yeşil çay yaseminlii neyse 2 zeytin domates salatalık
Öğlen: Mercimek çorbası
Akşamada: Balık kızartacakmış annem bi küçük götürürüm kuzu kulağıylada salata yapcam :) Biliyonuzmu kuzu kulağını :))) Ve spor olarak leslieyi unutmayalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…