- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.361
Kaşıkla sıyır valla öylede güzel oluyor dibini kazımak :9 Bu arada geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinöğlene yemek pişireyim dedim dibine yaktım en kötüsüde dibini sıyıracak ekmek yiyemememdi
Ben 3 senedir hazırlanıyorum yok anam yok atanamıyorumneden malesef gayet guzel bi bölüm :) ben edebiyat öğretmenliği bitrdim canım geçen sene mezun oldum şimdi kpss ye hazırlanıyorum :)
Ispanak midemi bulandırıyor ben yiyemiyorum anca çorbasını içerim bulgurlu filan oda bol limon sıkarakOglen ispanak yedim ve suanda nasil aciktigimi anlatamam. Bu ispanakta hic tutmuyo insani
Gülsümcüm Allah iki tarafada sabır versin evet çok zor ama çok büyük imtihanGünaydın arkadaşalr mutlu huzurlu bir gün dilerim
kayınepderimi dün çıkarttık hastaneden ayakları tutmuyor adam bitti resmen altını bağlıyoruz ayağa kalkamıyor geceleri bir ben bi görümcem orda kalıyoruz kayınvalidemde rahatsız çünki tek başına mümkün değil bakamaz birde gece Allah korusun bişey olsa kayınvalidemde fenalaşır kalp hastası tansiyon şeker herşey var ikisindede geçen kayınbabam fenalaştı anında kayınvalidemin kalp atışı 160 a çıktı o yüzden çok hareketli günler geçiriyoruz Rabbim yardımcısı olsun tüm hastalarımızın
Rosem sen kafanı takma bacım zaten incecik oldun bide sıkılaşmaya ağırlık verirsin sende bu azim olduktan sonravalla kuzum eşimden ok çıksın başlayacağım gıcık oldum yani şu boşa geçirdiğim zamana daha da boş geçsin istemiyorum
Kız bizi çatlatmak içinmi diyonkızlar Günaydın herkesee her gün tartilmayim diyorum tutamiyorum kendimi
-600 çıktım şişkinlik gitti muhtemelen bi de protein beslendim tabi dün
çok mutluyum ne yesem bilemedim
Denizim çok teşekkür ederim tatlım sanada zahmet olduMefkurem canimm konustum simdi. Senin degerlerini verdim, su an buyuk ihtimalle vucudunun kitlik alarmi verip kendini korumaya aldigini soyledi. 3 tane ana madde soyledi,
gunde 1 ogun mutlaka omega 3 icerikli olsun dedi, balik ( somon ) ceviz, findik, keten tohumu gibi. Koyu yesil yaprakli salata yapip icine ekleyebilir dedi.
Gunde 3 kere mutlaka ya yogurt ya da sut tuketmeni soyledi.
Eger tansiyon sorunun yoksa gunde 1-2 fincan mate cayi tuketmeni onerdi.
Ha bide dediki, vucudun kitlik alarmi verip metabolizman yavasladiysa, ne kadar az yersen o kadar daha yavaslayacak ve kilo veremeden sadece ac gezeceksin dedi, vucudu sasirtmak, metabolizma hizini arttirmak icin bazen bu kadar az yerken birden bire 1 gun cok yemekte ayni isi gorur dedi. Tabi cikolata tatli falan degil, daha buyuk porsiyonlar, 3 ana 4 ara ogun, bol proteinli, karbonhidratli bir menu olabilir dedi. Boyle 7 ogunlu bir gun yaptigin gun mutlaka sporda yap dedi. Mutlaka karsiligini alirsiniz dedi.
Boyle iste sekerim, insallah senin isine yarayan seyler olur
hayııııır tabiki hepimizin -5 10 15 leri olsun insallaahhGülsümcüm Allah iki tarafada sabır versin evet çok zor ama çok büyük imtihan
Rosem sen kafanı takma bacım zaten incecik oldun bide sıkılaşmaya ağırlık verirsin sende bu azim olduktan sonra
Çıtırın çıtırı olursun
Kız bizi çatlatmak içinmi diyon
Ohhh ne güzel devamı gelsin inşallah
Denizim çok teşekkür ederim tatlım sanada zahmet oldu
Önerileri mutlaka dikkate alıcam cnm
Demekki metobolizman iyi çalışıyorhayııııır tabiki hepimizin -5 10 15 leri olsun insallaahh
bundan sonra daha çok dikkat etmem lazım zaten yavaslayacak ama genelde hızlı veriyorum
kaşık aynı lezzeti vermiyor tatlım :) Amin Allah razı olsun canımKaşıkla sıyır valla öylede güzel oluyor dibini kazımak :9 Bu arada geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
sade sebze ekmeksiz felan olunca çabuk acıktırıyorOglen ispanak yedim ve suanda nasil aciktigimi anlatamam. Bu ispanakta hic tutmuyo insani
Allah razı olsun mefkuş abla teşekkür ederimGülsümcüm Allah iki tarafada sabır versin evet çok zor ama çok büyük imtihan
Rosem sen kafanı takma bacım zaten incecik oldun bide sıkılaşmaya ağırlık verirsin sende bu azim olduktan sonra
Çıtırın çıtırı olursun
Ispanak midemi bulandırıyor ben yiyemiyorum anca çorbasını içerim bulgurlu filan oda bol limon sıkarak
Ara ogunde, karpuzun yaninda 1 dilim ekmek 1 dilim peynir yedim aklim basima geldi. Bidahada ispanak yemem valla gozum dondu acliktan.sade sebze ekmeksiz felan olunca çabuk acıktırıyor
ne zahmeti askolsun. Insallah isine yarar :)Gülsümcüm Allah iki tarafada sabır versin evet çok zor ama çok büyük imtihan
Çıtırın çıtırı olursun
Kız bizi çatlatmak içinmi diyon
Ohhh ne güzel devamı gelsin inşallah
Denizim çok teşekkür ederim tatlım sanada zahmet oldu
Önerileri mutlaka dikkate alıcam cnm
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 416.ETAP SONUÇ LİSTELERİ
29 Mayıs- 5 Haziran 2015
***9.TAKIM 416.ETAP***
Takyon(77/76.6/0.4/%0.51)
mefkurem (82.1/81.8/0.3/%0.37)
Rosebud(59.6/60/-0.4/%-0.67)
xDerinMavix(/98.6///%)kilosu sabit
Hoppidicik(86/85.5/0.5/%0.58)
matilda34 (66.1/66/0,1/%0,15)
kitkurdu (83.5///%)kilosu sabit
Özlemiko (71.4/71.7/-0.3/%-0.42)
Syes (57.6/57.8/-0.2/%-0.35)
hazos87(64/62.8/1.2/%1.88)
denizgunesroma(97.7/96.5/1.2/%1.23) 18.5.15 tarihinde 98.6 kilo takima gelen yeni uye hedef kilosu 90
9.Takım Ortalaması:% 0,30
Buda benim kismetsizligim galiba. Siz 2 haftadir 1.olan takimdiniz. Benim geldigim hafta sondan 1.oldukAaaa bi sürü arkadaş gelmiş takıma hoşgelmiş birlikte bir an önce zayıflamak dileğiyle
Çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?