Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

öğlene yemek pişireyim dedim dibine yaktım en kötüsüde dibini sıyıracak ekmek yiyemememdi
Kaşıkla sıyır valla öylede güzel oluyor dibini kazımak :9 Bu arada geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

neden malesef gayet guzel bi bölüm :) ben edebiyat öğretmenliği bitrdim canım geçen sene mezun oldum şimdi kpss ye hazırlanıyorum :)
Ben 3 senedir hazırlanıyorum yok anam yok atanamıyorum

Kuzu Kulağının Faydaları (Yararları) ve Tıbbi Etkileri
İdrar söktürücü, böbrekleri çalıştırıcı, bağırsakları yumuşatıcı ve kabızlığı giderici etkileri olan kuzu kulağı, ateşi düşürür ve kanamayı durdurmaya yardımcı olur. İskorbit hastalığına faydalı olan kuzu kulağı, safra kesesi için de büyük fayda sağlar. Kuzukulağının yaprakları haşlanarak suyla hazırlanan karışım diş ağrılarını dindirir. Mide şişliğini giderir. Kanı temizleyici özelliği de bulunan kuzukulağı, cilt hastalıklarına da iyi gelir. Ciltte bulunan lekeler, çıbanlar, sedef hastalığı, egzama gibi deri hastalıklarına karşı kuzu kulağından faydalanmak için hasta bölgeye kuzu kulağı lapası sürülür.

Sarılık hastalığına karşı da fayda sağlayan kuzu kulağı, anne sütünü çoğaltmak ve vücudu kuvvetlendirmek için de kullanılır. Ayrıca regl dönemi kanamalarının düzene sokulmasına yardım eder ve cinsel gücü arttırır. Nezle, grip, soğuk algınlığı rahatsızlıkları için de kullanılan kuzu kulağı, sindirim sisteminin düzenlenmesine de büyük fayda sağlar. Kuzukulağı çayı sayesinde ateş düşürülmesi ve safra söktürülmesi mümkündür.
Alıntıdır

Gülsümcüm Allah iki tarafada sabır versin evet çok zor ama çok büyük imtihan

valla kuzum eşimden ok çıksın başlayacağım gıcık oldum yani şu boşa geçirdiğim zamana daha da boş geçsin istemiyorum
Rosem sen kafanı takma bacım zaten incecik oldun bide sıkılaşmaya ağırlık verirsin sende bu azim olduktan sonra
Çıtırın çıtırı olursun

kızlar Günaydın herkesee her gün tartilmayim diyorum tutamiyorum kendimi
-600 çıktım şişkinlik gitti muhtemelen bi de protein beslendim tabi dün
çok mutluyum ne yesem bilemedim
Kız bizi çatlatmak içinmi diyon
Ohhh ne güzel devamı gelsin inşallah

Denizim çok teşekkür ederim tatlım sanada zahmet oldu
Önerileri mutlaka dikkate alıcam cnm

hayııııır tabiki hepimizin -5 10 15 leri olsun insallaahh
bundan sonra daha çok dikkat etmem lazım zaten yavaslayacak ama genelde hızlı veriyorum

hayııııır tabiki hepimizin -5 10 15 leri olsun insallaahh
bundan sonra daha çok dikkat etmem lazım zaten yavaslayacak ama genelde hızlı veriyorum
Demekki metobolizman iyi çalışıyor
Yavaşlıcak diye kendini şartlandırma belkide yavaşlamadan tıkır tıkır gidecek
İnşallah bir gün hepimiz burdan mezun olacaz

Sabahtandır menümü yazıcam bi türlü yazamadım sıkıldım bu çalıştığım yerden

Form bisküvi
Makarna
1,5 lt su-yürüyüş

Ispanak midemi bulandırıyor ben yiyemiyorum anca çorbasını içerim bulgurlu filan oda bol limon sıkarak

sade sebze ekmeksiz felan olunca çabuk acıktırıyor
Ara ogunde, karpuzun yaninda 1 dilim ekmek 1 dilim peynir yedim aklim basima geldi. Bidahada ispanak yemem valla gozum dondu acliktan.

ne zahmeti askolsun. Insallah isine yarar :)

Aaaa bi sürü arkadaş gelmiş takıma hoşgelmiş birlikte bir an önce zayıflamak dileğiyle

Çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…