- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.381
Takyoncum allah sabır güç versin hastalığı çekenede bakana da zor canımkaşık aynı lezzeti vermiyor tatlım :) Amin Allah razı olsun canım
çok şükür canım biraz daha iyi desene, iyice toparlanın gelirsin, sen kuzuşuna dikkat etKızlar bugün daha iyiyiz ama oğlan bana sarmış durumda eziyet lerden eziyet beğeniyorum ishal kusma yok bugün şükür alerji ilacın a devam geçmiş okuyamadım pek yarından itibaren biraz daha düzene gireriz umarım
Ne alakası var canım benim sen kilo verenlerdensinBuda benim kismetsizligim galiba. Siz 2 haftadir 1.olan takimdiniz. Benim geldigim hafta sondan 1.olduk
kızarmış ekmekleri yemeseymişin ne güzel olurmuş :) ama salataya bayıldım. Ohh afiyet olsun
Evet kızlar salatamı yaptım balık yok olsada yememçünküüü ben kızarmış ekmek yedim 2.5 dilim yumurtayla kızartılmış ahh ahh neyse gelelim salata malzemelerime aşırı organik hepsini demin bostandan topladım :) kuzukulağı marul domates salatalık biber 1 çk zeytinyağı bir çimcik tuz ohh miss :))
gel beraber olsun bebğimm :))kızarmış ekmekleri yemeseymişin ne güzel olurmuş :) ama salataya bayıldım. Ohh afiyet olsun
Tatlım bu bugünün menüsümüSabahtandır menümü yazıcam bi türlü yazamadım sıkıldım bu çalıştığım yerden
Form bisküvi
Makarna
1,5 lt su-yürüyüş
Sağol canım benim çok şükürçok şükür canım biraz daha iyi desene, iyice toparlanın gelirsin, sen kuzuşuna dikkat et
Dusuncesi bile guzelCanım sıkılaştığın zaman 1 beden inceliyorsun zaten. Ben daha önceden diyetisyene gitmiştim o bana şöyle aćıklamıştı. Spor yaptığın zaman kilonda büyük değişiklik olmaz ama zamanla yağ hücrelerin kas hücresine dönüşür tartıda fark etmez ama kalıbın küçülür demuşti.
O nu da şöyle açıklamıştı. 1 kilo yağı 1 kilo pamuğa bdnzetmişti. Kapkadığı alan çok.
1 kilo kas da 1 kilo demir ne kadar sa görüntüsü de aynıdır dedi. Dolayısıyla düşün ki 1 kilo pamuk 1 kilo demire dönüşüyor. Arada kapladığı alan olarak çok büyük fark var. O yüzden spor yapanlar çok kilo vermez zaten incelir. Darısı bizim başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?