Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok şükür canım biraz daha iyi desene, iyice toparlanın gelirsin, sen kuzuşuna dikkat et

Bugun ki menüm
Sabah :
Omlet. 2dilim ekmek. Salatalık domates peynir zeytin
Ara:4dilim kavun
Öğle :tavuk az pilav yoğurt salata
Ara:2dilim elma az leblebi
Akşam :çorba veya yoğurt. salata
Ara: meyve

Menüm ,
Sabah ;
1 dilim kurutulmuş kepek ekmek/peynir/haşl.yumurta

öğle;
1 porsiyon sebxe yemeği

ara;
1 pk eti form

akşam ;
elma/çilek

su; 3,5 litre
spor; 30 dk. yürüyüş

Evet kızlar salatamı yaptım balık yok olsada yemem çünküüü ben kızarmış ekmek yedim 2.5 dilim yumurtayla kızartılmış ahh ahh neyse gelelim salata malzemelerime aşırı organik hepsini demin bostandan topladım :) kuzukulağı marul domates salatalık biber 1 çk zeytinyağı bir çimcik tuz ohh miss :))

menüm

sabah: 9.00
1 tatlı tabağı kıymalı domatesli yumurta
1dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
bikaç çatal peynir

ara : 11.00
2 ceviz içi

öğlen akşam birleşti: 15.30
1,5 lahmacun,ayran,salata

spor:90 dk yürüyüş,lahmacunu yedikten sonra çarşıda baya Bi gezdim
su:3,5 litre

şimdide 1 sb ev yapımı vişne suyu içtim günü kapattım

kızarmış ekmekleri yemeseymişin ne güzel olurmuş :) ama salataya bayıldım. Ohh afiyet olsun

Menüm
sabah
2 yum
3 çatal peynir
domates
salatalık
öğlen
3 kaşık kabak
yarım avuç fıstık
akşam
tavuk fırında
semizotu
yoğurt
su 2.5 lt

Selam kizlar.yogun bir gunun ardindan anca girebildim.hemen menumu paylasiyim
sabah
1 tb ekmegi
1 domates
1 salatalik
1 haslanmis yumurta
oglen
1 por.izmir kofte(3 kofte bikac patates vardi kucuk kucuk)
Salata
aksam
2 dlm tb ekmegi
1 tabak sebze yemegi
1 kase yogurt
2 lt su
15 dk spor

E="takyon, post: 41266757, member: 30325"]Günaydın arkadaşalr mutlu huzurlu bir gün dilerim
kayınepderimi dün çıkarttık hastaneden ayakları tutmuyor adam bitti resmen altını bağlıyoruz ayağa kalkamıyor geceleri bir ben bi görümcem orda kalıyoruz kayınvalidemde rahatsız çünki tek başına mümkün değil bakamaz birde gece Allah korusun bişey olsa kayınvalidemde fenalaşır kalp hastası tansiyon şeker herşey var ikisindede geçen kayınbabam fenalaştı anında kayınvalidemin kalp atışı 160 a çıktı o yüzden çok hareketli günler geçiriyoruz Rabbim yardımcısı olsun tüm hastalarımızın[/QUOTE]
Canim allah yardimciniz olsun.hepimizin başina gelebilir.bugun sana yarin bana.ama senun kiza kv. Bakmiyormuydu?ona kim bakacak kime birakiyorsun??

Dusuncesi bile guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…