- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.401
Kotüüü..cok kotüCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 416.ETAP SONUÇ LİSTELERİ
29 Mayıs- 5 Haziran 2015
***9.TAKIM 416.ETAP***
Takyon(77/76.6/0.4/%0.51)
mefkurem (82.1/81.8/0.3/%0.37)
Rosebud(59.6/60/-0.4/%-0.67)
xDerinMavix(/98.6///%)kilosu sabit
Hoppidicik(86/85.5/0.5/%0.58)
matilda34 (66.1/66/0,1/%0,15)
kitkurdu (83.5///%)kilosu sabit
Özlemiko (71.4/71.7/-0.3/%-0.42)
Syes (57.6/57.8/-0.2/%-0.35)
hazos87(64/62.8/1.2/%1.88)
denizgunesroma(97.7/96.5/1.2/%1.23) 18.5.15 tarihinde 98.6 kilo takima gelen yeni uye hedef kilosu 90
9.Takım Ortalaması:% 0,30
Derincim geçmiş olsun kediler çırmalamış yaramazlarMenüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, salatalık.
Öğle: 1 kase tavuk sote, 2 dilim ekmek.
Ara: 1 şeftali, kiraz.
Akşam: Ton balıklı salata.
Su: 2.5 lt.
Spor: 40 dk yürüyüş.
Bernacım geçen msj nı okudum ama cevap veremedim Sağol canım sürekli hasta olunca işte ne dicem bilemedim kızlar kaç yaşında senin mezun olmuşlar tebrik ederimBugünkü mönüm
Sabah yumurta,peynir,zeytin,domates,ekmek
Ara bir haşlanmış patates
öğle çorba , salata
akşam bir dilim ekmekten tost
su: iki litre
spor:yok
Geçmiş olosun canım bu yıl hastalıklar çok uğraştırdı seniMenüm 1 kaşık yulaf ezmesi 10 tane çilek
öğle makarna 5 kaşık 2 kaşık yumurtalı kavurma
ara sütlü kahve
akşam süt 2 kaşık yulaf ezmesi 10 tane çilek
ara 9 lu çay
su 3 litre
Tebrikler Bernacığım nerden mezun oldular ben lise diye düşündüm amaSelam arkadaşlar..bugün iki kızımın iki mezuniyeti dolayısıyla uğrayamadim..biraz geçmiş bakayım hemen
Tatlım geçen hafta takımı sen sırtlamıştınNe alakası var canım benim sen kilo verenlerdensinşahsım adına söyleyeyim 36 beden kıyafetlerim olunca şımardım ve yemenin dozunu kaçırdım
Hayırlı olsun bernam Allah yollarını açık etsinSelam arkadaşlar..bugün iki kızımın iki mezuniyeti dolayısıyla uğrayamadim..biraz geçmiş bakayım hemen
Sorma canım allah beterinden saklasın diyorum artık hep bu yıl ya çok nazara geldik yada hastalık yılı oldu bilemedim neyse bugün iyiyiz çok şükürGeçmiş olosun canım bu yıl hastalıklar çok uğraştırdı seni
Mefkuş hala çok az yiyorsun doktor tavsiyesinde daha fazla yemen gerektiği yazıyordu değil mi nerdeyse bişey yememişsin kh hiç alımıyorsunBenim menüm
9.00 hurma yoğurt
13.30 ekmeksiz döner salata ayran
Akşam yok
Su 2.5 lt
Spor .bahçede çalışma
Tatlım öğlen yediğim döneri görseydin böyle düşünmezdin yanında koca bi kâse salataMefkuş hala çok az yiyorsun doktor tavsiyesinde daha fazla yemen gerektiği yazıyordu değil mi nerdeyse bişey yememişsin kh hiç alımıyorsun
Merak edenlere ,
Bu hafta sondan ikinci olduk
Kızlar hafta sonu deyip kendimizi salmıyalım
Mümkün olduğunca pazartesi eksi çıkmaya çalışalım
Öyle diyosan ne deyem kahvaltıda yapmamışsın da ondan dedimdi sen bilin tabiTatlım öğlen yediğim döneri görseydin böyle düşünmezdin yanında koca bi kâse salata
İnan halâ karnım tok
Anladım zatenben başladım bile
Canım mesaj sayımızı nasıl sayıyoruz. Ben de yazmadım dün.Dün mesaj sayımı yazmayı unutmuştum
215 mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?