- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.421
Kendi profiline gir orda mesajlar bölümü varCanım mesaj sayımızı nasıl sayıyoruz. Ben de yazmadım dün.
Kolay gelsin cnmKızlar iki gündür giremiyorum kusuruma bakmayın. En yakin arkadaşım evleniyo annesi de o çok küçükken rahmetli olduğu için bizden başka kimsesi yok yardim edicek. Onun evini temizleme çeyizini yerleştirme bi yandan eve gelip kendi mulakatima hazırlanma vs derken giremedim ama bi iki güne dönücem inşallah..
Evet biraz öyle oldu.son günlerde kendimi unuttum resmen.kendime özel yemek yapamayinca böyle olduBernacım geçen msj nı okudum ama cevap veremedim Sağol canım sürekli hasta olunca işte ne dicem bilemedim kızlar kaç yaşında senin mezun olmuşlar tebrik ederim
menü kh ağırlıklı olmuş sanki
Derincim geçmiş olsun kediler çırmalamış yaramazlar
Hadi gözün aydın Minozum çok sevindim
Miraycım beni yanında hisset, hep gözüm üstünde yediklerine bakıyomgunaydin kızlar bugün kendime sahip çıkmam lazım pasta börek dolu
tebrikleeerr
yaaa sadece dün bozdum zaten bugün - göremedim tartıda söz bidaha yok bozmakMiraycım beni yanında hisset, hep gözüm üstünde yediklerine bakıyom
ay inşallah ablam inşallah :)Hadi gözün aydın Minozum çok sevindim
Perşembeye baya eksi olacan inşallah
Canim allah yardimciniz olsun.hepimizin başina gelebilir.bugun sana yarin bana.ama senun kiza kv. Bakmiyormuydu?ona kim bakacak kime birakiyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?