Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar iki gündür giremiyorum kusuruma bakmayın. En yakin arkadaşım evleniyo annesi de o çok küçükken rahmetli olduğu için bizden başka kimsesi yok yardim edicek. Onun evini temizleme çeyizini yerleştirme bi yandan eve gelip kendi mulakatima hazırlanma vs derken giremedim ama bi iki güne dönücem inşallah..

Canım mesaj sayımızı nasıl sayıyoruz. Ben de yazmadım dün.
Kendi profiline gir orda mesajlar bölümü var
Eğer başka topige yazmıyosan her sayfada 20 tane var
Perşembeden başlayıp birdahaki çarşamba gece 12 ye kadar olan mesajlar sayılacak

Kolay gelsin cnm
Aman iş güç derken diyetini aksatma

Günaydın millet
Hadi kalkın canlanın, kalorileri yakmaya başlayın

Syes sanada günaydın cnm

Bernacım geçen msj nı okudum ama cevap veremedim Sağol canım sürekli hasta olunca işte ne dicem bilemedim kızlar kaç yaşında senin mezun olmuşlar tebrik ederim
menü kh ağırlıklı olmuş sanki
Evet biraz öyle oldu.son günlerde kendimi unuttum resmen.kendime özel yemek yapamayinca böyle oldu

Benim kızlarin mezuniyetler çakma oldu biraz.biri anasinifinda ama önümüzdeki senede anasınıfına gidecek :) öğretmen bütün sınıfa kep atma töreni yaptirinca bizde dahil olduk olaya..Diğer kızım bu sene devlet okulunda onbirde ama önümüzdeki sene özel okulda olacak.dersaneler kapandığı icin son sene riske giremedim ki bütün sınıf aynı düşüncede.onlarda bu sene ayrıldıklari için bir mekanda kendilerine mezuniyet partisi yaptılar.yoksa mezun olan falan yok yani:)işte yorgunluklarida bana kar kaldı

Günaydın herkese hayırlı hafta sonları
İstanbul'da olan varmı bugun kapalı hava eve kapandık. Canım çay kahve keyfi istiyor ama yanında bişey yenmeden zevki çıkmıyo ki

Son düzenleme:
Canim allah yardimciniz olsun.hepimizin başina gelebilir.bugun sana yarin bana.ama senun kiza kv. Bakmiyormuydu?ona kim bakacak kime birakiyorsun??

canım evet o bakıyordu yine orda kızım gündüzleri 9 yaşında zaten bakıma ihtiyacı yok daha çok o yardımcı oluyor babaanneye ama oda çok sıkıldı ortam gergin herkes gergin küçük bişey olsa tepki alıyor hemen çocuk ama çaresizim mecburen bırakıyorum yaz için kurs arıyorum kursa göndereceğim orda olmayı istemiyor haliyle.Ramazanda oruç tutuyor 2 senedir bu yıl ramazanda evde kalır yeme içme sıkıntısı olmayacak zaten klşimayı açıp dinlenir akşama kadar uyur film izler kitap okur vs. bayramdan sonrada kursa gönderirim

Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu hafta hepimiz çok boşladık herşeyi menülerde börekler çörekler makarnalar pilavlar havada uçuştu e tabi haliyle sonuç çok kötü oldu eğer gerçekten zayıflamak istiyorsak lütfen özen gösterelim menülerimize benim içinde geçerli tabiki bu. yeni haftada enerjimiz sinerjimiz ve takım ruhumuz tam olsun bol kilo vermeler dilerim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…