- 14 Ocak 2012
- 285
- 45
- 68
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.441
Allah bağışlasın canım, kızın mı oruç tutuyor 2 yıldır ben ve kardeşlerimde çok küçük yaşta başladık oruç tutmaya şimdi hiç zorlanmadan tutuyoruzcanım evet o bakıyordu yine orda kızım gündüzleri 9 yaşında zaten bakıma ihtiyacı yok daha çok o yardımcı oluyor babaanneye ama oda çok sıkıldı ortam gergin herkes gergin küçük bişey olsa tepki alıyor hemen çocuk ama çaresizim mecburen bırakıyorum yaz için kurs arıyorum kursa göndereceğim orda olmayı istemiyor haliyle.Ramazanda oruç tutuyor 2 senedir bu yıl ramazanda evde kalır yeme içme sıkıntısı olmayacak zaten klşimayı açıp dinlenir akşama kadar uyur film izler kitap okur vs. bayramdan sonrada kursa gönderirim
MaşaAllah Allah kabul etsin canım evet biz tutunca bende tutacam illa dedi 7 yaşındaydı izin vermedim çok küçüksün daha dedim yarım gün tut dedim ama dinlemedi sahura kaldırm adığım zamanlarda sahursuz tutmaya çalıştı karşı gelmedim bende çok şükür tutuyor inşaallah devamıda gelir sizler gibiAllah bağışlasın canım, kızın mı oruç tutuyor 2 yıldır ben ve kardeşlerimde çok küçük yaşta başladık oruç tutmaya şimdi hiç zorlanmadan tutuyoruz
Tatlım kendi profilinde ayarlardan yapabilirsinGünaydın kızlar nasılsınız :)
Dün 5 mil yaptım yine ama acayip terledim pazartesi size foto göstermek isterim :) ben şey diye düşündüm hani before after yapıyolar ya ben her hafta tayt ve sporcu yarım atlette çekilip buları birleştirmeye karar verdim ama sadece belirli kişilerin görmesini istiyorum nasıl yapabilirim öyle bişi?? :)
Gelelim kahvaltıma; Köy peyniriyle rendelenmiş tabi 2 yumurta omleti :) ve salatalık
bu saatte kahvaltı yaptığım için ara öğün filan olmaz diye düşünüyorum bugün inşallah aksama balık yicem :)
saol canım :)Tatlım kendi profilinde ayarlardan yapabilirsin
Geçende dondurma yiyen senmiydinbir dondurma kaçamağı yaptım 120 kalori
aynen bayadir girmiyorum birikmiştir dedim kimse yok bugünSesimi duyan varmıııı
Nerde bu millet nerde bu devlet
Kızlar nasılsınız
Herkes gezmelerdemi
Şekilde görüldüğü üzre kimse yok cnmKim var yoklama alalım
aynen açım ya kimse yok mu beni dövecekŞekilde görüldüğü üzre kimse yok cnm
Bizde nasıl motive olcaksak artık??????
Bende 45 dak yürüyüşümü yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?