- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.461
Kız sen dövecek birini isteaynen açım ya kimse yok mu beni dövecek
yok ya benim gözüm aç yemeyecem bi şey bitki çayı içip duruyorumKız sen dövecek birini iste
Ben gönüllüyüm
Niye açsın güzelim akşam çok erkenmi yedin azmı yedin
İstersen 2 -3 kaş yoğurt ye
Daha bizim burda saat 10 bende 12 -1 gibi yattığım için 2 tane hurma yedim
Canım tatlı çeker gibi oldu iyi geldi
Afiyet olsun tatlımyok ya benim gözüm aç yemeyecem bi şey bitki çayı içip duruyorum
Deniz senin çocuk varmıydı hatırlıyamadımGünaydın kızlarr, dün yorgunluktan uyuyakalmışım erkenden :)
Sabah 1 yumurta, 2 dilim tb ekmeği, 3 zeytin yedim.
Bide hayatımda ilk kez çilek reçeli yaptım.1 kase kadar. Onun tadına baktım 1 çay kaşığı, çok güzel yapmışım bu arada
Öğlen ıspanak yemeyi düşünüyorum. Yanında salata ile
Akşama etli dolma yapacağım.
3 adet patlıcan dolması , yanında salata ile.
Aralarda, ayran ve meyve
Öğleden sonra oy vermeye gideceğiz, ordan da yürüyüşe. Yine 1- 1,5 saati bulur yürüyüşümüz.
Su : 2 litre
Herkese iyi pazarlarrrr
Geçende dondurma yiyen senmiydin
Başkasıymıydı hatırlıyamadım
Evet yedim ama ben kilo veriyorum çok şükür gram gram gitsede baştada söylemiştim insülin direncim var ve hap kullanıyorum yemek yiyorum 2 saat sonra 60 lara düşüyor şekerim o an elim ayağım titriyor ve glukoz içeren düşük kalorili ama anında yükseltecek besinlerden yemem lazım yoksa hipoglisemiye girerim. ha bu benim takıma girmeme engelse söyleyin lütfen.Kızlar cısslı menülerle listeye girmeniz zorlaşır
Benden söylemesi
Tatlım hem diyorsunki insülin direncim varEvet yedim ama ben kilo veriyorum çok şükür gram gram gitsede baştada söylemiştim insülin direncim var ve hap kullanıyorum yemek yiyorum 2 saat sonra 60 lara düşüyor şekerim o an elim ayağım titriyor ve glukoz içeren düşük kalorili ama anında yükseltecek besinlerden yemem lazım yoksa hipoglisemiye girerim. ha bu benim takıma girmeme engelse söyleyin lütfen.
Biliyorum canım baklava zaten yiyemem. şöyle anlatayım benim oynak bir şekerim var maalesef insülin direncinin yanı sıra onu anlatamadım sanırım annem şeker hastası annemin anneside ve bendede var bunu kabullenmeyi her ne kadar istemesemde. hurmayı filan denedim ama o durumda gerçekten hemen yükseltmiyor. düştüğü zaman beni bir görseniz sararıyorum benzim atıyor kalkacak halim olmuyor ter döküyorum. ve dediğim gibi hemn yükseltecek ama az kalorili besinler tercih ediyorum. k.b sanırım biraz üzüldüğüm için sert bir çıkışta bulundum maalesef ama ben bununla 4 yıldır uğraşıyorum deneme yanılma yoluyla buldum bunu bu kadar kilo almamın sebebide şekerim düşecek diye sürekli yememTatlım hem diyorsunki insülin direncim var
Senin için basit şekerler yerine sağlıklı şeker olan incir yada hurma yesen daha doğru bi seçim olur
Bu arada ister dondurma ye ister baklava beni ilgilendirmez ama ben sizin için söylüyorum, burdada birbirimizin yanlışlarını eleştirmek hepimizin görevi
yok canım bende çocuk. Kısmet :)Deniz senin çocuk varmıydı hatırlıyamadım
Ne güzel yürüyüşünü hiç aksatmıyorsun heralde eşinde sana eşlik ediyor
Bence öğlen ve akşam menüne birazda yoğurt ekleyebilirsin
İkiside yoğurtla güzel olan yemekler
ya zaten avuç içi kadar yiyosun. Menülere bakıyorum, herkes bi lokma yiyor. Nasıl artı oluyosun hala anlayamadım . Bikaç sene önce hiç diyet yapmadan, sadece haftada 3 gün yürüyüş bandında yüksek hızlı tempo ile 6 ayda 10 kilo vermiştim. Belki sende biraz daha sporu arttırmalısın, ya da bi diyetisyene mi görünsen, metabolizma hızını falan ölçerdi belki ona göre bi plan yapardı.Ben 2 gündür vücudu yeterince şaşırttım heralde bugün bana artı olarak döndü
Bugün kemer sıkma politikası başlasın
Yarına artılardan kurtulurum inşsllah
ah o insülin direnci.. Bende de var malesef. İşin kötüsü benim ilacına alerjim var. İlaçsız kilo vermem lazım. Ama seni çok iyi anlıyorum, o şeker düşmesi birden soğuk soğuk terleme, halsizlik, hepsi banada oluyordu. Tatlım sana tek önerebileceğim, açık hava sporu. Gerçekten çokk farkediyor. Metabolizma temizleniyor, düzene giriyor. Ha bide çok tatlı yemen gerektiğinde pekmezi dene istersen. İşlenmemiş şeker ama en az çikolata dondurma kadar hızlı etki ediyor.Biliyorum canım baklava zaten yiyemem. şöyle anlatayım benim oynak bir şekerim var maalesef insülin direncinin yanı sıra onu anlatamadım sanırım annem şeker hastası annemin anneside ve bendede var bunu kabullenmeyi her ne kadar istemesemde. hurmayı filan denedim ama o durumda gerçekten hemen yükseltmiyor. düştüğü zaman beni bir görseniz sararıyorum benzim atıyor kalkacak halim olmuyor ter döküyorum. ve dediğim gibi hemn yükseltecek ama az kalorili besinler tercih ediyorum. k.b sanırım biraz üzüldüğüm için sert bir çıkışta bulundum maalesef ama ben bununla 4 yıldır uğraşıyorum deneme yanılma yoluyla buldum bunu bu kadar kilo almamın sebebide şekerim düşecek diye sürekli yemem
Evet pekmezi hic denemedm açık havada yürümekte gerçekten iyi hissettiriyor. Su düğün bi bitsinde biraz daha sikicam kendimi :)yok canım bende çocuk. Kısmet :)
Normalde dünyanın en tembel insanıyım ama şu havalar henüz çok ısınmadı ya o kadar güzel bir yürüyüş havası varki çok iyi hissediyorum kendimi. Bide eşimi gaza getirdim, seninde göbeğin var diyeo da bana eşlik ediyor, daha keyifli oluyor. Doğru diyosun yoğurt ekliyim menüme.
ya zaten avuç içi kadar yiyosun. Menülere bakıyorum, herkes bi lokma yiyor. Nasıl artı oluyosun hala anlayamadım . Bikaç sene önce hiç diyet yapmadan, sadece haftada 3 gün yürüyüş bandında yüksek hızlı tempo ile 6 ayda 10 kilo vermiştim. Belki sende biraz daha sporu arttırmalısın, ya da bi diyetisyene mi görünsen, metabolizma hızını falan ölçerdi belki ona göre bi plan yapardı.
ah o insülin direnci.. Bende de var malesef. İşin kötüsü benim ilacına alerjim var. İlaçsız kilo vermem lazım. Ama seni çok iyi anlıyorum, o şeker düşmesi birden soğuk soğuk terleme, halsizlik, hepsi banada oluyordu. Tatlım sana tek önerebileceğim, açık hava sporu. Gerçekten çokk farkediyor. Metabolizma temizleniyor, düzene giriyor. Ha bide çok tatlı yemen gerektiğinde pekmezi dene istersen. İşlenmemiş şeker ama en az çikolata dondurma kadar hızlı etki ediyor.
insallah insallah emz,r,nce g,d,yorr yaaaemzirmek ten kaynaklı rahat veriyorsun demek maşallah diyimdarısı başıma. Bende tutabilirim inş kendimi iştah o biçim
ya zuhal abla benim kilo problemim olmadı hiç bugune kadar yani doğumlar hariç hep çok yerim hamuişi yerim almam ondan heralde.çok mu çöp gibiydim hayır ama belli bi kilom var hep ordayımdır.yani 52 54 arasıyımdır hep.eşimden çok yerim yani=)Hazal artık senin menülere yorum yapmıcam bacım
Ne güzel börekleri tatlıları yiyip yiyip Kilo veriyon
Bizde aç gezip yerimizde sayalım
Adaletmi buuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?