- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.481
Heralde biz onun gibi yesek ne kadar artı çıkarız Allah bilirHahahaha..Valla tavsiye etmem mefkurem
kesinlikle spor çok farkettiriyor o löpcük etler sıkılaşıyor ve daha zayıf görünüyor insannngünaydın kızlar
moralim çok bozuk ve kendime çok kızgınım şu an
az önce kahve almaya mutfağa girdim işyerindeki kızlardan biriyle karşılaştık kızın boyu 1.60 falan kilosu da 58-59 arası gidip geliyormuş ben 1.64üm 60 kiloyum aramızda en az 5 kilo var gibi duruyor
kız pilates yapıyor onun faydası işte
ahhh kafam kışın devam etseydim pilatese şimdi ben de öyleydim ahhhhh yaaaaaa
off allah yardımcınız olsunGünaydın arkadaşalr mutlu huzurlu bir gün dilerim
kayınepderimi dün çıkarttık hastaneden ayakları tutmuyor adam bitti resmen altını bağlıyoruz ayağa kalkamıyor geceleri bir ben bi görümcem orda kalıyoruz kayınvalidemde rahatsız çünki tek başına mümkün değil bakamaz birde gece Allah korusun bişey olsa kayınvalidemde fenalaşır kalp hastası tansiyon şeker herşey var ikisindede geçen kayınbabam fenalaştı anında kayınvalidemin kalp atışı 160 a çıktı o yüzden çok hareketli günler geçiriyoruz Rabbim yardımcısı olsun tüm hastalarımızın
sanki bu hafta yüzdemiz kötü mü neee....insallah haftaya daha iyi oluruzzzzzzzzzzzzzzzCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 416.ETAP SONUÇ LİSTELERİ
29 Mayıs- 5 Haziran 2015
***9.TAKIM 416.ETAP***
Takyon(77/76.6/0.4/%0.51)
mefkurem (82.1/81.8/0.3/%0.37)
Rosebud(59.6/60/-0.4/%-0.67)
xDerinMavix(/98.6///%)kilosu sabit
Hoppidicik(86/85.5/0.5/%0.58)
matilda34 (66.1/66/0,1/%0,15)
kitkurdu (83.5///%)kilosu sabit
Özlemiko (71.4/71.7/-0.3/%-0.42)
Syes (57.6/57.8/-0.2/%-0.35)
hazos87(64/62.8/1.2/%1.88)
denizgunesroma(97.7/96.5/1.2/%1.23) 18.5.15 tarihinde 98.6 kilo takima gelen yeni uye hedef kilosu 90
9.Takım Ortalaması:% 0,30
dimp seninle karşilaşmadık sanırım...bu kpss var yaaaaaaaaaa...lanet olsun ben 5. de kazanabildimKaşıkla sıyır valla öylede güzel oluyor dibini kazımak :9 Bu arada geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Ben 3 senedir hazırlanıyorum yok anam yok atanamıyorum
ay içim sıkıldı benim de bugunde aynı iğrenc hava hem kapalı hem bunaltıcı sıcak..nefret ediyorum istanbuldan artık yaaGünaydın herkese hayırlı hafta sonları
İstanbul'da olan varmı bugun kapalı hava eve kapandık. Canım çay kahve keyfi istiyor ama yanında bişey yenmeden zevki çıkmıyo ki
ayy aman aman dikkat ettt...gecen kayınpederimde yasadıkk çok fenaydııııEvet yedim ama ben kilo veriyorum çok şükür gram gram gitsede baştada söylemiştim insülin direncim var ve hap kullanıyorum yemek yiyorum 2 saat sonra 60 lara düşüyor şekerim o an elim ayağım titriyor ve glukoz içeren düşük kalorili ama anında yükseltecek besinlerden yemem lazım yoksa hipoglisemiye girerim. ha bu benim takıma girmeme engelse söyleyin lütfen.
gecmiş olsun matildaaa naz yapıyordur=)Kızlar bugün daha iyiyiz ama oğlan bana sarmış durumda eziyet lerden eziyet beğeniyorum ishal kusma yok bugün şükür alerji ilacın a devam geçmiş okuyamadım pek yarından itibaren biraz daha düzene gireriz umarım
Ben iki senede bir gidiyorum sağlık lisesi mezunuyum almiyorlar ya o kadar hemşire açığı vardimp seninle karşilaşmadık sanırım...bu kpss var yaaaaaaaaaa...lanet olsun ben 5. de kazanabildim((((
Evet çok kotu oluyorum yer sanki ayağımın altından çekiliyor gibiayy aman aman dikkat ettt...gecen kayınpederimde yasadıkk çok fenaydıııı
Bende eskiden daha kolay verebiliyodumya zaten avuç içi kadar yiyosun. Menülere bakıyorum, herkes bi lokma yiyor. Nasıl artı oluyosun hala anlayamadım . Bikaç sene önce hiç diyet yapmadan, sadece haftada 3 gün yürüyüş bandında yüksek hızlı tempo ile 6 ayda 10 kilo vermiştim. Belki sende biraz daha sporu arttırmalısın, ya da bi diyetisyene mi görünsen, metabolizma hızını falan ölçerdi belki ona göre bi plan yapardı.
Sende yiyip Kilo almayan şanslı gurubdansın o zamanya zuhal abla benim kilo problemim olmadı hiç bugune kadar yani doğumlar hariç hep çok yerim hamuişi yerim almam ondan heralde.çok mu çöp gibiydim hayır ama belli bi kilom var hep ordayımdır.yani 52 54 arasıyımdır hep.eşimden çok yerim yani=)
ben de kıskandım yaa ben dikkat etmese sürekli kilo alıyorumSende yiyip Kilo almayan şanslı gurubdansın o zaman
OH ne güzel, bak şimdi kıskandım seni
haksızlık buuSende yiyip Kilo almayan şanslı gurubdansın o zaman
OH ne güzel, bak şimdi kıskandım seni
Aynen cnmben de kıskandım yaa ben dikkat etmese sürekli kilo alıyorum
Kim istemiyoki güzelimhaksızlık buubende yiyip yiyp kilo almamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?