Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar iki gündür giremedim. bi kuzenlerime gittik, dün benim misafirim vardı falan iki bebeyle fırsat bulamadım bi türlüüü...

Hahahaha..Valla tavsiye etmem mefkurem
Heralde biz onun gibi yesek ne kadar artı çıkarız Allah bilir

Berna emzirenler daha çabuk Kilo veriyor, bunun içinde çocuk yapmak lazım. Ne dersin [/QUOTE]
bence de çocuk yapın sizde=)))))))))hele iki tane olunca totonun üstüne de oturamıyorsun harika oluyor hahahha

kesinlikle spor çok farkettiriyor o löpcük etler sıkılaşıyor ve daha zayıf görünüyor insannn

off allah yardımcınız olsun

sanki bu hafta yüzdemiz kötü mü neee....insallah haftaya daha iyi oluruzzzzzzzzzzzzzzz

Kaşıkla sıyır valla öylede güzel oluyor dibini kazımak :9 Bu arada geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Ben 3 senedir hazırlanıyorum yok anam yok atanamıyorum
dimp seninle karşilaşmadık sanırım...bu kpss var yaaaaaaaaaa...lanet olsun ben 5. de kazanabildim((((

Günaydın herkese hayırlı hafta sonları
İstanbul'da olan varmı bugun kapalı hava eve kapandık. Canım çay kahve keyfi istiyor ama yanında bişey yenmeden zevki çıkmıyo ki
ay içim sıkıldı benim de bugunde aynı iğrenc hava hem kapalı hem bunaltıcı sıcak..nefret ediyorum istanbuldan artık yaa

ayy aman aman dikkat ettt...gecen kayınpederimde yasadıkk çok fenaydıııı

Bende eskiden daha kolay verebiliyodum
Belki yaşın etkisi belki şimdiye kadar yaptığım diyetler, sürekli al ver tabiki metoyu etkiliyor
Eğer ben şimdiye kadar hafta 1 -2 gün açlık yapmamış olsam verdiğim kilonun yarısını bile veremezdim
O yüzden genelde haftanın 3-4 günü normal yiyorum kalan 3 günü azaltıyorum
Akşamda çiğ köfte yediğim için şişlik yapmış olabilir, bakalım perşembeye ne olacak
Sporuda bazen fazla bazen az yapmak daha iyi olur heralde çünkü sürekli fazla yapınca vücut onada alışıyor.
Ama haklısın aslında benim daha fazla yapmam lazım

Sende yiyip Kilo almayan şanslı gurubdansın o zaman
OH ne güzel, bak şimdi kıskandım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…