Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zuhal artıdayım demişsin anacığım ben zaten beş geri bir ileriyim sen her daim ilerisin bu ay bitmeden 75 in altı diye bire on bahse girerim senin için

Zuhal artıdayım demişsin anacığım ben zaten beş geri bir ileriyim sen her daim ilerisin bu ay bitmeden 75 in altı diye bire on bahse girerim senin için
Bugün perşembeye göre +900
İki gündür çok yedim bana göre bugün toparlamaya çalışacam bakalım ne kadar giderse
Tatlım senin sağlık sorunun var az az gitmesi normal ama en azından gidiyor bide dikkat etmemiş olsan şimdi kimbilir artı kaç olurdun

Bende az vermeye başladım keşke dediğin gibi olsa ama hiç sanmıyorum geçen ay 3.5 verdim
İki haftadır 1 Kilo bile veremedim
Artık verebildiğimiz kadar daha fazla almıyalımda gr gr eksilsin

Alıntı yapmayı unutmuşum Zuhal artık insan içine çıkacak haldeyiz sonrası içinde strese gerek yok bence
Aynen cnm
Daha kilom fazla ama görünüşte o kadar hantallığım kalmadı
Senin bide boy avantajın var, boyuna kadar düşsen bile yeter

Bugündeee 5,5 km yürüyüşümüzü bitirdikkkk.. Ohhh miss oldu misss.

Yalnız bugün istanbulda hava o kadar acayipti ki, güneş var bulut var rüzgar var hem sıcak, hem rüzgar esince buz gibi. Heryer de polenler uçuşuyor. Genzim gırtlağım doldu taştı. Sanki nisan mayıs gibi.

Neyse şimdi yemek yapmaya gidiyorum, öptümmm

off hala yemek yapmadım bende ve hiçbişey yapasım yok bütün salon silme oyuncak b dağınık kiii ..kıza diyorum hadi toplayalım yokk yorulurmuş deli etti beni yaa...huyu değişti çocuğun kardeşten sonra aldım bende bütün oyuncakları kendi odaında yere koydum su an odasında adım atacak yer yok kesinlikle toplamıcam ya kalsın bakalım ne yapacak...

Bende o zamanları çoktan atlattım
Eğer oyuncaklarını toplamazsa istediği bişeyi yapmasına izin verme

Evdeki herkesin ders çalış çalış demesinden artık bıktım ya 2 dk boş görseler söylemeden edemiyorlar yahu 17 yaşındaki kardeşim canımı yedi resmen. Olsa da su sınav kurtulsam artik ya nefes alamiyorum boğuluyorum ya off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…