- 3 Şubat 2015
- 1.563
- 1.686
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.501
belki bir gün dicem yokKim istemiyoki güzelim
Napalım bizde böyleyiz
Aynen cnm
O kadar çabuk alma potansiyelim varki bi dikkat etmeyim hoooop 10 kilo geliverir
Şimdiye kadar olduğu gibi, o yüzden bundan sonra hep tetikte olmam lazım
belki bir gün dicem yok
Bugün perşembeye göre +900Zuhal artıdayım demişsin anacığım ben zaten beş geri bir ileriyim sen her daim ilerisin bu ay bitmeden 75 in altı diye bire on bahse girerim senin için
Hiç heveslenme tatlımbelki bir gün dicem yok
Aynen cnmAlıntı yapmayı unutmuşum Zuhal artık insan içine çıkacak haldeyiz sonrası içinde strese gerek yok bence
bu ülkede sürünmeden olmuyor bişeyBen iki senede bir gidiyorum sağlık lisesi mezunuyum almiyorlar ya o kadar hemşire açığı var
=))))))))) zuhal abla yaa sen harika kilo veriyorsun bence süpersinnSende yiyip Kilo almayan şanslı gurubdansın o zaman
OH ne güzel, bak şimdi kıskandım seni
hareketliyim ondan heraldeeeeben de kıskandım yaa ben dikkat etmese sürekli kilo alıyorum
iyiyim canım sen nasılsın :) var var çok şükür inşallah bu hafta listedeyim :)Minozum nasılsın kuzum ne zamandır çok uğramadım bilmiyorum değişiklik varsa
napalım, bizde kader deyip boyun bükelimHiç heveslenme tatlım
Ben kaç yaşındayım kendimi bildim bileli dikkat etmek zorundayım
Etmezsemde şekilde görüldüğü üzre hoooop.....
olabilir ben çok hareketsizim yoksa çok yemiyorum geneldehareketliyim ondan heraldeeee
Sağolasın cnm=))))))))) zuhal abla yaa sen harika kilo veriyorsun bence süpersinn
Bende o zamanları çoktan atlattımoff hala yemek yapmadım bende ve hiçbişey yapasım yokbütün salon silme oyuncak b dağınık kiii ..kıza diyorum hadi toplayalım yokk yorulurmuş deli etti beni yaa...huyu değişti çocuğun kardeşten sonra aldım bende bütün oyuncakları kendi odaında yere koydum su an odasında adım atacak yer yok kesinlikle toplamıcam ya kalsın bakalım ne yapacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?