Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sınav ne zaman tatlım
Biliyosun onlarda senin iyiliğini istiyor ama bazen niyet iyi olsada tavır yanlış olabiliyor
Sen yinede elinden geldiğince derslerine odaklanmaya çalış

Menümm

sabah :
2 y.k patatesli yumurta
yarım dilim ekmek
yoğurt

öğlen
2 nektarin
yoğurt

akşam
yarım parmak kadar peynir
1 ceviz
1 küçük kepekli gevrek

ara
2 kayısı

su 2 lt anca içiyorum
yarım saat yürüyüş

Tatlım hiç yemek yememişin
Ben sıcak yemek yemeyince doymuyorum
Tabi bu çarşamba için geçerli değil
Şimdi çok azaltırsan çabuk bıkarsın

Miraycım senin boyun kilon kaçtı
Malum yaşlılık bikaç kişi birden gelince unuttum

İyi geceler
menüm
sabah
sucuklu kaşarlı omlet
öğlen
semiz otu
yoğurt
akşam
4 hurma
su 2.5 lt
spor
yok
Semizotunu çok faydalı ama ben burda bulamıyorum geçen bakkalı birinde 1 tane kalmış oda çok kötüydü zaten her bakkaldada olmuyor, çok az getiriyolar buraya

Semizotunu çok faydalı ama ben burda bulamıyorum geçen bakkalı birinde 1 tane kalmış oda çok kötüydü zaten her bakkaldada olmuyor, çok az getiriyolar buraya
Canım buraya gelince dondurulmuş götürme şansın var mı ben kış için de buzluğa atıyorum taze gibi yemeğini yapıyorum sulu azıcık mercimek çeşitleri pirinç artık atmıyorum nohut kuru fasulye kuru börülce

Evet beni de unuttun hiç görüşemiyoruz
Seni unuturmuyum tatlişkom
Nalan sen bendende önce başladın buraya
Heralde bikaç gün önce
Yani en eski sen kalmış oldun
Hatırlıyomusun bi ara yeniler eskiler muhabbeti olmuştu
Nerdeyse 5.5 ay geçti, inşallah 5 ay sonrada
Mutlu sona ulaşarak mezun olacaz
Kader arkadaşım benim

Ben de başındayım televizyonun ama artık pc ye döndüm sen neler yapıyorsun
Ben aylardır kendimi diyete odakladığım için tv ye pek bakmıyorum. Şu 5 aydır belki 5 kere açmışımdır tv yi
Nette sürekli diyet spor sayfalarını okuyorum
Aslında okuyunca kadar kalkıp yapsam daha faydalı olur heralde

Hiç sanmıyorum cnm çünkü zaten çok narin bi sebze bide kaç saat yol çoktan çözülmüş olur
Ben gelincede heralde kalmaz o zamana orda yiyim desem

Hiç sanmıyorum cnm çünkü zaten çok narin bi sebze bide kaç saat yol çoktan çözülmüş olur
Ben gelincede heralde kalmaz o zamana orda yiyim desem
Hatırlamaz mıyım yeniyken eski olduk şimdi kader
Canım en eski ikimiz mi kaldık Sevil de var ama lider benim antikayım desene
Ah mezuniyet kutlu düş özgürlük
Ben de sürekli okuyorum ciddi ciddi diyetisyen kadar bilgimiz vardır ama bilmek benim çok işime yaramadı eylem adamı olmak lazım 5 aydır yapmaya çalıştığımız şey
Tv ben de tercih et miyorum sadece ver fırınayı izliyorum yemiyorum bari izleyeyim diyorum
Zuhal semiz otunu gelince ye artık ne yapalım arkadaşım çare yok

Günaydın kızlar seçimler hayırlı olur inşallah ülkemiz için. Seçimdi bebekti derken ölüyorum uykusuzluktan 4ten beri ayaktayız..
Bugun de kilo bildirimi yapılıyor dimi ben listede değilim ama 800gr vermişim 5-6günde 68.8 olmuşum bu biraz motive etti beni. Hayalim 5leri görmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…