- 22 Ocak 2008
- 6.708
- 1.703
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.541
Ablam yaptırmıştı liposakşın göbeği dümdüz. Demek senin de göbek fln yok maşallah ;-)Kızlar size bişey diyimde gülün
Dün Görümcem geldi bi tanıdık ona sormuş
Zühal yağmı aldırdı diye
Benim için öyle diyolarmış
Oda diyoki, ben bilmesem bende inanacam
2si bu haftasonu diğer 2si haftaya biliyorum ama biraz düşünmüyorlar biz napıyoruz demiyorlarSınav ne zaman tatlım
Biliyosun onlarda senin iyiliğini istiyor ama bazen niyet iyi olsada tavır yanlış olabiliyor
Sen yinede elinden geldiğince derslerine odaklanmaya çalış
o daha belli değil sınav sonucuna göre artıkBekliyoruz canım sınavdan bahsetmişsin ne sınavı seneye kalmamış mıydı Lys
off bu millet beni öldürecek abla yaKızlar size bişey diyimde gülün
Dün Görümcem geldi bi tanıdık ona sormuş
Zühal yağmı aldırdı diye
Benim için öyle diyolarmış
Oda diyoki, ben bilmesem bende inanacam
günaydın hopicimGünaydın arkadaslar..herkese mutlu bir hafta olsun inşallah.ben bugün maalesef +500 ..haftasonu spor yapamayinca böyle oldu.bu hafta artık bu artılara bi çözüm bulalım.yoksa böyle olmuyor
bugün sabah çok yakın arkadaşımin babasinin ölüm haberi geldi.kanser tedavisi görüyordu.arkadaşım ilik verdi ama olmadı.vakit gelmiş iştebugün orada olacağım..
Günaydın arkadaslar..herkese mutlu bir hafta olsun inşallah.ben bugün maalesef +500 ..haftasonu spor yapamayinca böyle oldu.bu hafta artık bu artılara bi çözüm bulalım.yoksa böyle olmuyor
bugün sabah çok yakın arkadaşımin babasinin ölüm haberi geldi.kanser tedavisi görüyordu.arkadaşım ilik verdi ama olmadı.vakit gelmiş iştebugün orada olacağım..
Arkadaşının başı sağolsun cnmGünaydın arkadaslar..herkese mutlu bir hafta olsun inşallah.ben bugün maalesef +500 ..haftasonu spor yapamayinca böyle oldu.bu hafta artık bu artılara bi çözüm bulalım.yoksa böyle olmuyor
Gizemcim maşallah cnmgünaydın kızlar iki gündür baya kaçamak yaptım sanki ,cumartesi mantı ,dünde bazlama yedim :\
ama eksi çıktım
geçen hafta pazartesi:75,1
bu hafta:74,3
sağol abla inşallah ya 4 gözle bekliyorum hedeflediğim kiloya adım adım ulaşıcam ,ulaşıcaz hepimiz inşallah :)Gizemcim maşallah cnm
Demekki tıkır tıkır gidecek
Hadi az kaldı 6 Lara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?