Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar size bişey diyimde gülün
Dün Görümcem geldi bi tanıdık ona sormuş
Zühal yağmı aldırdı diye
Benim için öyle diyolarmış
Oda diyoki, ben bilmesem bende inanacam
Ablam yaptırmıştı liposakşın göbeği dümdüz. Demek senin de göbek fln yok maşallah ;-)

Günaydınnnnnnn

Kilo bildirimi +300gr = 96,8 şu anda

Bunun olacağını hissetmiştim. Dün akşam porsiyonum biraz büyüktü, doğru dürüst su içemedim. üstüne bide tuvalete çıkamadım 3 gündür.

Gece mekik çektim ama işe yaramamış demekki. Perşembeye kadar çokkk sıkı diyetime bağlı kalmam lazım :)

Sınav ne zaman tatlım
Biliyosun onlarda senin iyiliğini istiyor ama bazen niyet iyi olsada tavır yanlış olabiliyor
Sen yinede elinden geldiğince derslerine odaklanmaya çalış
2si bu haftasonu diğer 2si haftaya biliyorum ama biraz düşünmüyorlar biz napıyoruz demiyorlar

Bu arada dünkü menüm

Sabah: 1 yumurta, 2 dilim sucuk, 1 dilim ekmek.
Öğle: Kahvaltıyı geç yaptığım için yok.
Ara: 1 şeftali, kiraz.
Akşam: Menemen, 1 dilim ekmek, salata.

Su: 2.5 lt.

Spor: Yok.

gri bir ankara sabahından herkese günaydın

kilom perşembe 60 bugün 59,6
regl olunca şişkinlikte gitti şükür
perşembeye inşallah daha iyi geleceğim
bugün de Allah izin verirse pilatese başlıyorum

Günaydın arkadaslar..herkese mutlu bir hafta olsun inşallah.ben bugün maalesef +500 ..haftasonu spor yapamayinca böyle oldu.bu hafta artık bu artılara bi çözüm bulalım.yoksa böyle olmuyor

bugün sabah çok yakın arkadaşımin babasinin ölüm haberi geldi.kanser tedavisi görüyordu.arkadaşım ilik verdi ama olmadı.vakit gelmiş işte bugün orada olacağım..

Kızlar benim telefon problemim halen çözülmedi.halen okuyup çıkıyorum.alıntilari cavaplamiyorsam alınmayın lütfen

günaydın hopicim
başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin

Arkadaşının başı sağolsun canım. Mekanı cennet olsun babasının.

Arkadaşının başı sağolsun cnm

günaydın kızlar iki gündür baya kaçamak yaptım sanki ,cumartesi mantı ,dünde bazlama yedim :\
ama eksi çıktım
geçen hafta pazartesi:75,1
bu hafta:74,3

Nidah -800
Denizgunesroma +300
Minozz
Derinmavi
Rosebud -400
Hoppidicik +500
Mefkurem -100

Minoz derin perşembe kilomuzu hatırlıyamadım kızlar kendiniz eklermisiniz

günaydın kızlar iki gündür baya kaçamak yaptım sanki ,cumartesi mantı ,dünde bazlama yedim :\
ama eksi çıktım
geçen hafta pazartesi:75,1
bu hafta:74,3
Gizemcim maşallah cnm
Demekki tıkır tıkır gidecek
Hadi az kaldı 6 Lara

Günaydın arkadaşlar
kaç gündür yokum maalesef çok kötü düştüm elim kolum yara içinde her tarafım ezik o yüzden giremedim yaralarimla cebelleştim kusura bakmayın
diyeti mi aksatmadım bu sabah ki kilom 71.9 perşembe kilomu hatırlamıyorum birazdan bulmaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…