- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.561
Sanki o sınırlar geçince daha çabuk gidecek gibi geliyorsağol abla inşallah ya 4 gözle bekliyorum hedeflediğim kiloya adım adım ulaşıcam ,ulaşıcaz hepimiz inşallah :)
Özlemcim geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar
kaç gündür yokum maalesef çok kötü düştüm elim kolum yara içinde her tarafım ezik o yüzden giremedim yaralarimla cebelleştim kusura bakmayın
diyeti mi aksatmadım bu sabah ki kilom 71.9 perşembe kilomu hatırlamıyorum birazdan bulmaya çalışıcam
geçmiş olsun özlem nerden düştün böyleGünaydın arkadaşlar
kaç gündür yokum maalesef çok kötü düştüm elim kolum yara içinde her tarafım ezik o yüzden giremedim yaralarimla cebelleştim kusura bakmayın
diyeti mi aksatmadım bu sabah ki kilom 71.9 perşembe kilomu hatırlamıyorum birazdan bulmaya çalışıcam
Ya olmayacak iş oldu şimdi düşünüyorum da baya da komik aslında ama sonucu kötü olduÖzlemcim geçmiş olsun
Ne oldu nasıl düştün
mnslhn haftaiçi paylaşımın tatmin edici olursa kilo verişin de düzenli olursa haftasonu idare edilebilir haftasonu genelde durgun oluyoruz çalışan bayanlar ev işi ile uğraşıyor beyler evde oluyor felan ama dediğim gibi hafta içi paylaşımın düzenli olursa kilo vermek için çaba sarfedersen haftasonu idare ederiz :)Gunaydin kizlar.haftasonu giremedim.cok firsatim olamiyo malesef ve sanirim bu yuzden beni takima almicaklar paylasim yapmadigim icin.neyse yinede soyleyim eksideyim cok sukur.63.2 ciktim.hedefe yaklasiyorum..
çok geçmiş olsun tatlımYa olmayacak iş oldu şimdi düşünüyorum da baya da komik aslında ama sonucu kötü oldu
ben fazla oyuncakları kutulara ayırıp gardrobumun üzerine koyarım. Oğlum da kutunun birini istedi bu kez kutu baya geriye gitmiş ben yetişemedim yatağın üzerinden uzanmaya çalıştım olmadı bende gardrobun rafine basıp öyle alıyım dedim rafa basıp yükselince raf birden kırıldı ben de dolaya asılı kaldım tabi bir saniye sonra düştüm ama elimde tutmaya çalıştığım için avucumun derisi baya bi sıyrıldı diğer kolum boydan boya çizildi morardı e bi de yere çakıldım her yerim ezildi
:) durum bu yani şimdi elimi suya koyamıyorum derimin tazelenmesini bekliyorum
bende hep bi 7 lere gelseydim diyodum şimdi 6 lara insem diyorum insanoğlu gözü doymuyor ablaSanki o sınırlar geçince daha çabuk gidecek gibi geliyor
Bende bi 7 lere düşerim inşallah
Canımmm benim yine ucuz atlatmışın Allah korusun biyerin kırılabilirdiYa olmayacak iş oldu şimdi düşünüyorum da baya da komik aslında ama sonucu kötü oldu
ben fazla oyuncakları kutulara ayırıp gardrobumun üzerine koyarım. Oğlum da kutunun birini istedi bu kez kutu baya geriye gitmiş ben yetişemedim yatağın üzerinden uzanmaya çalıştım olmadı bende gardrobun rafine basıp öyle alıyım dedim rafa basıp yükselince raf birden kırıldı ben de dolaya asılı kaldım tabi bir saniye sonra düştüm ama elimde tutmaya çalıştığım için avucumun derisi baya bi sıyrıldı diğer kolum boydan boya çizildi morardı e bi de yere çakıldım her yerim ezildi
:) durum bu yani şimdi elimi suya koyamıyorum derimin tazelenmesini bekliyorum
Aynen tatlımbende hep bi 7 lere gelseydim diyodum şimdi 6 lara insem diyorum insanoğlu gözü doymuyor ablasen bu azimle herşeyi yaparsın :)
bugün yürüyüş yaparken ordaki kızlar sen ne kadar zayıfladın dediler mutlu oldumAynen tatlım
Bazen bıkar gibi olsakta insanın verdikçe veresi geliyor
Bende eşime diyorum heralde bu diyetten hiç vazgeçemicem diye
Aslında dışardan güzel sözler duymak çok güzel olsada biraz tehlikelibugün yürüyüş yaparken ordaki kızlar sen ne kadar zayıfladın dediler mutlu oldumiyi gaza geldim sağlıklı yaşam abla ,diyet ömür boyu sürmez
1.70 kilo da bu sabah 62.2 güncelMiraycım senin boyun kilon kaçtı
Malum yaşlılık bikaç kişi birden gelince unuttum
Kız fazla değilmiş ya kilon1.70 kilo da bu sabah 62.2 güncel
evet abla bu kadar kiloyu verdikten sonra gerisinide veririz mutlaka böyle sözler duyunca ben dahada asılıyorum spora falan daha çok zayıflayım diyeAslında dışardan güzel sözler duymak çok güzel olsada biraz tehlikeli
Hemen şımarıp yoldan çıkabiliriz o yüzden hep tetikte olmak lazım
Ben geçen sefer aynısını yaşadığım için....
Bu sefer hedefe ulaşmadan bırakmak yok
ya 2 ablam var 59-60 ikisi de benden zayıf ve büyüğün 3 küçüğün 2 çocuğu varKız fazla değilmiş ya kilon
Bende 170 kilom 65 düşse mutlu olacam
Sen iskeletormu olmak istiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?