Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Özlemcim geçmiş olsun
Ne oldu nasıl düştün

Günaydın arkadaşlar herkese mutlu huzurlu günler dilerim...
Dün hiç bir kaçamak yapmadım çok yoğun bir gün oldu benim için kilom sabit

geçmiş olsun özlem nerden düştün böyle

Gunaydin kizlar.haftasonu giremedim.cok firsatim olamiyo malesef ve sanirim bu yuzden beni takima almicaklar paylasim yapmadigim icin.neyse yinede soyleyim eksideyim cok sukur.63.2 ciktim.hedefe yaklasiyorum..

Özlemcim geçmiş olsun
Ne oldu nasıl düştün
Ya olmayacak iş oldu şimdi düşünüyorum da baya da komik aslında ama sonucu kötü oldu
ben fazla oyuncakları kutulara ayırıp gardrobumun üzerine koyarım. Oğlum da kutunun birini istedi bu kez kutu baya geriye gitmiş ben yetişemedim yatağın üzerinden uzanmaya çalıştım olmadı bende gardrobun rafine basıp öyle alıyım dedim rafa basıp yükselince raf birden kırıldı ben de dolaya asılı kaldım tabi bir saniye sonra düştüm ama elimde tutmaya çalıştığım için avucumun derisi baya bi sıyrıldı diğer kolum boydan boya çizildi morardı e bi de yere çakıldım her yerim ezildi
:) durum bu yani şimdi elimi suya koyamıyorum derimin tazelenmesini bekliyorum

Gunaydin kizlar.haftasonu giremedim.cok firsatim olamiyo malesef ve sanirim bu yuzden beni takima almicaklar paylasim yapmadigim icin.neyse yinede soyleyim eksideyim cok sukur.63.2 ciktim.hedefe yaklasiyorum..
mnslhn haftaiçi paylaşımın tatmin edici olursa kilo verişin de düzenli olursa haftasonu idare edilebilir haftasonu genelde durgun oluyoruz çalışan bayanlar ev işi ile uğraşıyor beyler evde oluyor felan ama dediğim gibi hafta içi paylaşımın düzenli olursa kilo vermek için çaba sarfedersen haftasonu idare ederiz :)

çok geçmiş olsun tatlım

Canımmm benim yine ucuz atlatmışın Allah korusun biyerin kırılabilirdi

Kız kendini 50 Kilo falanmı sandında raflara çıkmaya kalktın

bende hep bi 7 lere gelseydim diyodum şimdi 6 lara insem diyorum insanoğlu gözü doymuyor abla sen bu azimle herşeyi yaparsın :)
Aynen tatlım
Bazen bıkar gibi olsakta insanın verdikçe veresi geliyor
Bende eşime diyorum heralde bu diyetten hiç vazgeçemicem diye

bugün yürüyüş yaparken ordaki kızlar sen ne kadar zayıfladın dediler mutlu oldum iyi gaza geldim sağlıklı yaşam abla ,diyet ömür boyu sürmez
Aslında dışardan güzel sözler duymak çok güzel olsada biraz tehlikeli
Hemen şımarıp yoldan çıkabiliriz o yüzden hep tetikte olmak lazım
Ben geçen sefer aynısını yaşadığım için....
Bu sefer hedefe ulaşmadan bırakmak yok

evet abla bu kadar kiloyu verdikten sonra gerisinide veririz mutlaka böyle sözler duyunca ben dahada asılıyorum spora falan daha çok zayıflayım diye

Kızkar 2 gündür gelemedim.
Cumartesi amcamlara gittik orada dahatlar çekmiyordu.
Dün de seçimde görevim vardı ancak gelebildim.
Neyse günün anlam ve önemine geliyor.
Geçen hafta : 87.3
Bu hafta : 86.1
Fark : 1.2
Yuppppiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…