Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Persembe 63.4
bu sabah 62.2

dün bozmasam daha iyiydi

Valla süpersiniz kızlar
İkinizde sözleştinizmi
Miray Hanımda 1.2 beğenmiyor
Bizde derlerki bulduda bunuyor

ya 2 ablam var 59-60 ikisi de benden zayıf ve büyüğün 3 küçüğün 2 çocuğu var ben daha 20 yaşımda daha kiloluyum bu moralimi bozuyor. bi de incecik olmak istiyorum 54 olcam inşallah
Demekki siz aile olarak ince yapılısınız
Bana göre sende 60 olsan yeterli
Tabi önemli olan senin iyi hissettiğin kiloda olman
Bende çok zayıf, tahta gibi sevmem birazcıkta et olacak kadında

Kızlar kızlar başına neler neler geldi
Bi kaç gündür biliyosunuz arkadaşın evini yerleştirme macerası yorgunluktan zaten bitmiş duurmdayim bide üstüne cumartesi günü başka bi arkadasın düğününe gittim orda da tavuktan zehirledim anlayacağınız ölüyorum simdi hemen tartılıp bildirimimi yapıyorum.

Merhaba kızlar;

Kilo bildirimim maalesef 58.1 perşembe 57.8 dim fark+300 kendi kendimi nazar etmiş durumdayım hayatımda hiç yürümediğim kadar yürüdüm ama işe yaramıyor zumba ve cardioya başlamam lazım

cook geçmiş olsunn şimdi iyi misin

Dünkü menüm:

Haşlanmış yumurta, labne , bikaç zeytin

Hindi haşlama biraz ekmek

2 lt su-yürüyüş

Çok tesekkur ederim canım mide agrilarim geçti de afedersiniz bağırsaklar çok fena bozulmus durumda

Tatlımmm çok geçmiş olsun ,hastaneye falan gittinmi, gitmediysen mutlaka çıkarmaya çalış
Bugünde felaket günümü nedir herkese bişey oluyor

ramazanda 2 kilo falan alırım hep bi de sigarayı bırakacam inşallah o yüzden çok korkuyorum alcam diye
Sigarayı bırakan sonra kendini yemeğe verdiği için Kilo alır eğer öyle yapmazsan hiç korkma

Ramazanı hepimiz merak ediyoz nasıl yapıcaz diye
Bence iftarda normal yiyip tatlı yemezsek imsaktada normal bi kahvaltı hamurişi olmadan
Biz bu işin içinden çıkarız
Hatta bayramda Giyilecek elbiseyi düşünüp tatlılara hamurişlerine hayır demeliyiz

Merhaba kızlar;

Kilo bildirimim maalesef 58.1 perşembe 57.8 dim fark+300 kendi kendimi nazar etmiş durumdayım hayatımda hiç yürümediğim kadar yürüdüm ama işe yaramıyor zumba ve cardioya başlamam lazım
Tatlım sadece yürümekle olmaz önce doğru beslenmeliyiz
Sen son zamanlarda çok düzensiz ve sağlıksız yedin bana göre

Çok tesekkur ederim canım mide agrilarim geçti de afedersiniz bağırsaklar çok fena bozulmus durumda
Bi taraftan bağırsakların bozulması iyi olmuş
Bu sayede yarına artıdan kurtulursun
Mide için zencefil çayı iyi olur
Bol da su iç cnm su kaybın olmasın

inşallah öyle yapmam sakizla falan geçiştirmem lazım
eveet onları yapabilirsek yeter inşallah

Evet çok sağlıksız beslendim hatta beslenmedim sonra yiyince böyle oldum
Ama dünkü menünde iyi değil bana göre
Muhtemelen geç kahvaltı ve akşam yedin
Sebze salata Yoğurt yok
En azından ekmeğini sabah yiyip akşam et ve salata yesen iyi olurdu
Bide senin bağırsak problemin var sebzeye özellikle yeşil yapraklı olanlara ağırlık vermen lazım
Çarşamba günü zeytinyağlı pırasa iyi olur prinç, havuç olmadan

inşallah öyle yapmam sakizla falan geçiştirmem lazım
eveet onları yapabilirsek yeter inşallah
Seni bilmem ama sakız beni çok acıktırır
Çünkü çiğneme olayı olunca mide yemek gelecek diye beyine sinyal gönderiyor bizde acıktığımızı düşünüyoruz
Seni meşgul edecek Aktiviteler bulman lazım
Ama en önemlisi dilden değilde gerçekten istemek

Hiç dikkat etmediğim ayrıntılar bunlar yoğurt kaç gündür yemiyorum bu akşam öyle yemeye çalışayım anneme söyleyeyim de güzel bir salata yapsın onu da yiyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…