- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.581
Persembe 63.4
bu sabah 62.2
dün bozmasam daha iyiydi
Valla süpersiniz kızlarKızkar 2 gündür gelemedim.
Cumartesi amcamlara gittik orada dahatlar çekmiyordu.
Dün de seçimde görevim vardı ancak gelebildim.
Neyse günün anlam ve önemine geliyor.
Geçen hafta : 87.3
Bu hafta : 86.1
Fark : 1.2
Yuppppiiiii
Demekki siz aile olarak ince yapılısınızya 2 ablam var 59-60 ikisi de benden zayıf ve büyüğün 3 küçüğün 2 çocuğu varben daha 20 yaşımda daha kiloluyum bu moralimi bozuyor. bi de incecik olmak istiyorum 54 olcam inşallah
beğeniyorum yaa aşk olsunValla süpersiniz kızlar
İkinizde sözleştinizmi
Miray Hanımda 1.2 beğenmiyor
Bizde derlerki bulduda bunuyor
amaan 54 olayım da baktım tahta gibiyim alırım alması kolayDemekki siz aile olarak ince yapılısınız
Bana göre sende 60 olsan yeterli
Tabi önemli olan senin iyi hissettiğin kiloda olman
Bende çok zayıf, tahta gibi sevmem birazcıkta et olacak kadında
cook geçmiş olsunn şimdi iyi misinKızlar kızlar başına neler neler geldi
Bi kaç gündür biliyosunuz arkadaşın evini yerleştirme macerası yorgunluktan zaten bitmiş duurmdayim bide üstüne cumartesi günü başka bi arkadasın düğününe gittim orda da tavuktan zehirledimanlayacağınız ölüyorum simdi hemen tartılıp bildirimimi yapıyorum.
Tatlımmm çok geçmiş olsun ,hastaneye falan gittinmi, gitmediysen mutlaka çıkarmaya çalışKızlar kızlar başına neler neler geldi
Bi kaç gündür biliyosunuz arkadaşın evini yerleştirme macerası yorgunluktan zaten bitmiş duurmdayim bide üstüne cumartesi günü başka bi arkadasın düğününe gittim orda da tavuktan zehirledimanlayacağınız ölüyorum simdi hemen tartılıp bildirimimi yapıyorum.
Sigarayı bırakan sonra kendini yemeğe verdiği için Kilo alır eğer öyle yapmazsan hiç korkmaramazanda 2 kilo falan alırım hep bi de sigarayı bırakacam inşallah o yüzden çok korkuyorum alcam diye
Tatlım sadece yürümekle olmaz önce doğru beslenmeliyizMerhaba kızlar;
Kilo bildirimim maalesef 58.1 perşembe 57.8 dim fark+300 kendi kendimi nazar etmiş durumdayım hayatımda hiç yürümediğim kadar yürüdüm ama işe yaramıyor zumba ve cardioya başlamam lazım
Tatlım sadece yürümekle olmaz önce doğru beslenmeliyiz
Sen son zamanlarda çok düzensiz ve sağlıksız yedin bana göre
Bi taraftan bağırsakların bozulması iyi olmuşÇok tesekkur ederim canım mide agrilarim geçti de afedersiniz bağırsaklar çok fena bozulmus durumda
inşallah öyle yapmam sakizla falan geçiştirmem lazımSigarayı bırakan sonra kendini yemeğe verdiği için Kilo alır eğer öyle yapmazsan hiç korkma
Ramazanı hepimiz merak ediyoz nasıl yapıcaz diye
Bence iftarda normal yiyip tatlı yemezsek imsaktada normal bi kahvaltı hamurişi olmadan
Biz bu işin içinden çıkarız
Hatta bayramda Giyilecek elbiseyi düşünüp tatlılara hamurişlerine hayır demeliyiz
Ama dünkü menünde iyi değil bana göreEvet çok sağlıksız beslendim hatta beslenmedim sonra yiyince böyle oldum
Seni bilmem ama sakız beni çok acıktırırinşallah öyle yapmam sakizla falan geçiştirmem lazım
eveet onları yapabilirsek yeter inşallah
Hiç dikkat etmediğim ayrıntılar bunlar yoğurt kaç gündür yemiyorumAma dünkü menünde iyi değil bana göre
Muhtemelen geç kahvaltı ve akşam yedin
Sebze salata Yoğurt yok
En azından ekmeğini sabah yiyip akşam et ve salata yesen iyi olurdu
Bide senin bağırsak problemin var sebzeye özellikle yeşil yapraklı olanlara ağırlık vermen lazım
Çarşamba günü zeytinyağlı pırasa iyi olur prinç, havuç olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?